Asiaczek Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Aż się boję wstawiać fotki, bo może gdzieś znikną... Pzdr. Quote
Agasia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Z moich obserwacji wynika ze posty ktore znikaja, potem wracaja (jak np. moj o Wloszce)... wiec trzeba byc optymista ... Quote
Asiaczek Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Mądrala!:lol: Ale jakież to denerwujące, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Wiecie co? Chyba jednak pojadę do Krakowa na wystawę. W tym tygodniu wyslę dokumenty i zrobię opłatę. Pzdr. Quote
cavallo Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Hurra, Asiaczek, proszę koniecznie wysyłaj dokumenty i do zobaczyska!!!! Ależ się rzucę na Twoje Baseczki!!!:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Nugatowa Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiecie co? Chyba jednak pojadę do Krakowa na wystawę. W tym tygodniu wyslę dokumenty i zrobię opłatę. Pzdr. Asiaczku chyba z dedykacją dla mnie zjawisz się w mojej mieścince :loveu: :loveu: :evil_lol: A dziewczynka z Włoch biega już szczęsliwa Quote
Asiaczek Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i za odwiedziny mojej Galerii. Ja ostatnio nie mam serca do DGM. Raz - muli straszliwie i nie mogę się połapać, na które posty odpowiadałam, jednym slowem - bajzel. Dwa - człowiek to jednak guupi stforek, nadal gdzieś we mnie siedzą ostatnie chwili Włoszki, tak ciężko się z tym pogodzić. A życie i tak sobie płynie... Trzy - mam sporo nowości do wstawienia na stronę www i trzeba to zrobić. Może przez ten dłuuuugi "weekend" uda mi się wybrnąć z zaległości... Na DGM tez wstawię fotki, ale może poczekajmy, aż się ten bajzel uspokoi, co? Bo mam duże wątpliwości, czy moje fotki będą "widzialne" dla Was... Pzdr. Quote
Agasia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Asiaczku a moge liczyc na plytkę z moimi seterzastymi fotkami dostarczoną do Lodzi? W zamian chętnie wystąpie w roli fotografa dla Żelinki i Dzezika :) Quote
baskomaniak Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Asiaczek napisał(a):... Wieczorem będą zdjęcia Nisi z 26.04.2007 r. Nikt nie przypuszczał, że następnego dnia już Jej nie będzie... Jest nam bardzo smutno... ["] Pzdr. Mała korekta, zdjęcie zrobiłem 27-go rano. Wnuczek Nisi, Kenio, tak słodko przytulił się do babci, że nie mogłem się oprzeć by tego nie ufocić. Gdy wróciłem z aparatem dołączyła do nich Felka (córeczka Nisi) i tak powstało zdjęcie „trzech pokoleń”. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że za kilka godzin wykonanie takiego zdjęcia nie będzie już możliwe... :-( Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Agasia napisał(a):Asiaczku a moge liczyc na plytkę z moimi seterzastymi fotkami dostarczoną do Lodzi? W zamian chętnie wystąpie w roli fotografa dla Żelinki i Dzezika :) Pewnie! Jutro ją nagram i wezmę do Łodzi. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dla Nisi ['] ['] ['] Aśku, jesteśmy z Tobą myślami :-( Quote
Asiaczek Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Zapomniałam napisac, że w dzisiejszej poczcie znowu "znalazłam" miłą wiadomość: dostałam oficjalny certyfikat na Młodziezowego Championa Litwy dla Żelosławy!!! Super, strrrasznie się cieszę!!! Aha, wpadam do Galerii niezbyt czesto, bo wqurza mnie to, co się tutaj dzieje. Z fotkami, pogaduszkami poczekam, że Margo + cała reszta zrobi to, co do nich nalezy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzisiaj na wystawie CACIB-Łódź, sędzia Vija KLUCNIECE/Łotwa, moje baski zdobyły nastepujące oceny: JAZZY BOY Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS [SIZE=2](to jest pierwszy CACIB Dżezika) JELLY JOSHREEN Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: (to jest już 3 CACIB Żelinki!) Abotere's WAHZIRI - razem z Agasią zajął III miejsce w konkurencji Młody Prezenter!!! Dla wszystkich - ogromne brawa!!!!!!!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Matinka napisał(a):Witam i gratuluje certyfikatu... Dzięki! My się bardzo cieszymy z tego dyplomu!!! Pzdr. Quote
Samturia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Oj Asiaczku... mi w twojej galerii już chyba z 5 postów zeżarło :( [*] [*] [*] Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Już za parę dni powinno byc lepiej na DGM. Wczoraj na wystawie w Łodzi rozmawiałam z Margo i osoby kompetentne prawdopodobnie dzisiaj/jutro mają rozwiązać problem. Oby im sie udało!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 A w Łodzi dzisiaj pada i w porównaniu z dniem wczorajszym jest beeee... Z tego wynika, że nam się baaaardzo udało! Nawet pod względem pogody.:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Asiaczek, gratuluję oczywiście certyfikatu dla Żelinki! :multi: Ostatnie zdjęcie trzypokoleniowej rodzinki śliczne. Po prostu wzruszające jak Kenio przytulił się do swojej Babci....:-( Może on wiedział, że z Nisią jest już bardzo źle....Psy to najwspanialsze zwierzątka na świecie. To straszne jak odchodzą, zawsze pozostaje pustka. Trzymaj się Asiaczku dzielnie i to pewne, że mieszkając u Ciebie Suńka miała ogromne szczęście i to się liczy. Nie mogę zrozumieć ludzi, którzy biorą sobie psa tak ot dla kaprysu i kiedy im sie zudzi to go wyrzucają. Byłam wczoraj w Ojcowie z przyjaciółmi. Zrobiliśmy sobie przerwę na jedzonko, kiedy tak sobie jedliśmy grilowane kiełbaski przyszedł do nas sznaucer olbrzymi. Oczywiście połowa mojego posiłku była jego i później już grzecznie sobie przy mnie siedział. Pytałam pracujących w knajpie i powiedzieli, że ten pies jest tu pierwszy raz, chyba ktoś go wyrzucił. Był bardzo głodny, dali mu więc jedzonko i wodę i obiecali zająć się psem. Cały czas myślę o tym biednym psisku...:shake: Asiaczek, a co z Krakowem, mam nadzieję, że już na 100% zdecydowałaś się na przyjazd! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Cavallo- dzięki! Co do Krakowa, to, tak, zdecydowałam na 100 % - jedziemy. We wtorek wysyłam papiery i robię przelew. Jeszcze tylko muszę się zastanowić, jakie psiaki wezmę. Na pewno Dżezika i Żelcię. Ale musze też wziąć towarzysko jeszcze jakieś 2 zwierzątka. Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj na wystawie CACIB-Łódź, sędzia Vija KLUCNIECE/Łotwa, moje baski zdobyły nastepujące oceny: JAZZY BOY Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS [SIZE=2](to jest pierwszy CACIB Dżezika) JELLY JOSHREEN Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: (to jest już 3 CACIB Żelinki!) Abotere's WAHZIRI - razem z Agasią zajął III miejsce w konkurencji Młody Prezenter!!! Dla wszystkich - ogromne brawa!!!!!!!!!! Pzdr. GRATULACJE :multi: Quote
cavallo Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Super, Dżezik i Żelcia są śliczne i i miło mi będzie zobaczyć je, a nawet wygłaskać! A może mały Kenio przyjedzie tak dla towarzystwa....:eviltong: Ogromnie się cieszę, że będziesz w Krakowie i będę mogła Cię poznać!!! Mam nadzieję, że Dogo nie będzie już fiksowało i wstawisz foteczki z Opola i może cos z Łodzi?:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Z Łodzi zdjęcia mam już posegregowane. Czekam tylko na "uspokojenie się" DGM. Co do Opola - nawet ich jeszcze nie widziałam; są nadal w aparacie. Może dzisiaj je chociaż zgram na kompa i posegreguję. Aaaaa, mam przecież jeszcze fotki ze spacerku na Polach Mokotowskich. Ale tam się działo!!!! Były wszystkie 4 najmłodsze trikolorki, Felka, Zelcia, Wahzirek, Fionka, Viki (whippet), Bimbo i Koiśka (akity japońskie) i sporo obcych psiaków... Przez tę awarię na DGM jakoś straciłam serce (chyba tylko czasowo) do DGM...:cool3: Pzdr. Quote
Recommended Posts