agabass Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 historyjka z wujkami superkowata uśmiałam się do łez a co to za spotkanie Buszki i Gusia czyżby jakieś zaręczyny Quote
sylrwia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Asiaczek']A oto, co było we wczorajszej poczcie: Pzdr. Asiaczku wiesz co mam małą propozycje:p na pw podam Tobie moj adres a Ty dasz go panu/pani listonosz i powiesz, że też ma z takimi cudami do mnie zachodzić:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Nasza parka: Gusio + Buszka. Ale maleństwo:crazyeye: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 agabass napisał(a):historyjka z wujkami superkowata uśmiałam się do łez a co to za spotkanie Buszki i Gusia czyżby jakieś zaręczyny Tak, zaręczyny odbyłysię w ub. sobotę!:lol: sylrwia napisał(a):Asiaczku wiesz co mam małą propozycje:p na pw podam Tobie moj adres a Ty dasz go panu/pani listonosz i powiesz, że też ma z takimi cudami do mnie zachodzić:evil_lol: Ja uważam, że jest to bardzo dobry pomysł! BRAWO!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Zdjęć "przed" nie robiłam, aby nie stresować Narzeczonych. W trakcie - tym bardziej. Ale "po" jest troszkę fotek. Buszka (I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek) Cdn. Pzdr. Quote
lothia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ale niektórzy fajne rzeczy znajdują w skrzynce,do mnie tylko rachunki przysyłają:roll: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Cd. "Kuleczka" No nie po oczach! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 lothia napisał(a):ale niektórzy fajne rzeczy znajdują w skrzynce,do mnie tylko rachunki przysyłają:roll: Rachunki też były!:placz::placz::placz: Pzdr. Quote
Cerber Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witaj kochana:) Przeurocze fotki... podobają mi się obróżki Twoich psiaków... też myślę nad nową dla Cererka :) a to co w poczcie było to nie wiem co to jest, ale jeśli jakiś dyplom to gratuluję :) Quote
cavallo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Asiaczek, śliczne zdjęcia. Ależ ta Dziewczynka nieśmiała....:cool3: Gusio zachował się jak profesjonalista....Na zdjęciach nie wygląda na zaskoczonego, tylko, "zrobiłem swoje i już"....A Sunia lekko zaskoczona....:cool1: Ależ Ci Austriacy szybko działają, GRATULACJE!!!!:loveu: Tylko gdzie Ty trzymasz te wzsystkie papierki....;) Miłego dnia!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Cerber napisał(a):Witaj kochana:) Przeurocze fotki... podobają mi się obróżki Twoich psiaków... też myślę nad nową dla Cererka :) a to co w poczcie było to nie wiem co to jest, ale jeśli jakiś dyplom to gratuluję :) To, co było w poczcie, to dyplom poświadczający, że FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (Farik) spełnił wszystkie warunki na Championa Austrii. cavallo napisał(a):Asiaczek, śliczne zdjęcia. Ależ ta Dziewczynka nieśmiała....:cool3: Gusio zachował się jak profesjonalista....Na zdjęciach nie wygląda na zaskoczonego, tylko, "zrobiłem swoje i już"....A Sunia lekko zaskoczona....:cool1: Ależ Ci Austriacy szybko działają, GRATULACJE!!!!:loveu: Tylko gdzie Ty trzymasz te wzsystkie papierki....;) Miłego dnia!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa U mnie każdy z psiaków ma swój własny segregator i tam chowam te "skarby". Pzdr. Quote
Nugatowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Zdjęć "przed" nie robiłam, aby nie stresować Narzeczonych. W trakcie - tym bardziej. Ale "po" jest troszkę fotek. Buszka (I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek) Cdn. Pzdr. Jaka śliczna dziewuszka :cool3: Asia kolejne wnuczęta dojdą do rodzinki :) :D :D Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Ejże, nie mów "hop" (choć bardzo bym chciała, aby te wnuczęta pojawiły się na świecie).... Jeszcze nic nie wiadomo... Pzdr. Quote
cavallo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A to wszystke skarby posegregowane! Super...Eh, Asiaczek pełny profesjonalizm hodowlany...:loveu: A wnuczęta będą, trzymaliśmy mocno kciuki, to dlaczego miałoby się nie udać!:loveu: Tak jeszcze nieśmiało zapytam, czy dzisiaj też można sięspodziewać foteczek?:oops: Z tego co pisałaś, to jeszcze troszkę ich tam masz....:eviltong: Ale wiesz, ja nie naciskam... Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Pewnie, że mam jeszcze trochę fotek, zawsze mam jakiś zapasik!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proszę, oto kicie: RUDY Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Kilka fotek Gusia - "po"... Cdn. Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 hihi ale ładny rudzielec :D nie przepadam za kotami ale czarne i rude są przesłodkie :D Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Cd. Fotek Gusia-pręgusia "po"... Miłość - miłością, a może na stoliku jest jakieś jedzenie...? Tutaj Gusio pozazdrościł Buszce czerwonego ręczniczka oraz miejsca pomiędzy 2 poduszkami i sam się w to cieplutkie miejsce władował, a co! Zmęczony Bohater - poszedł spać... Pzdr. Quote
Agasia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kogo ja widze- Gusiek!!! :loveu: :loveu: No i co ja czytam - będą (oby!! trzymam kciuki) male Gusie pregusie!! :loveu: Oooj czuje ze lista moich ulibiencow wzrosnie (hmm narazie to w czolowce jest Gusio, Wahziri i Kentaro... :cool3: ) Mniam mniam :loveu: Quote
cavallo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Rudy śliczny, olbrzymi Koteczek, wygląda na przytulastego pieszczocha.:loveu: A Gusiowo-Buszkowa parka miała całą sypialnię do dyspozycji!!!:eviltong: Najbardziej mi sie podobało tak sobie Gusio słodko zasnął i siedział na czerwonym ręczniczku. :razz: Super Gusiek!:multi: Dzięx Asiaczek, Ty wiesz, że ja uwielbiam Twoje foteczki, a jeszcze jak zrobisz z tego całe opowiadko....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 butterfly15 napisał(a):hihi ale ładny rudzielec :D nie przepadam za kotami ale czarne i rude są przesłodkie :D Doceniam i dziękuję za miłe słowa.:lol: Agasia napisał(a):Kogo ja widze- Gusiek!!! :loveu: :loveu: No i co ja czytam - będą (oby!! trzymam kciuki) male Gusie pregusie!! :loveu: Oooj czuje ze lista moich ulibiencow wzrosnie (hmm narazie to w czolowce jest Gusio, Wahziri i Kentaro... :cool3: ) Mniam mniam :loveu: Zakochana Agasia...!:lol: cavallo napisał(a):Rudy śliczny, olbrzymi Koteczek, wygląda na przytulastego pieszczocha.:loveu: A Gusiowo-Buszkowa parka miała całą sypialnię do dyspozycji!!!:eviltong: Najbardziej mi sie podobało tak sobie Gusio słodko zasnął i siedział na czerwonym ręczniczku. :razz: Super Gusiek!:multi: Dzięx Asiaczek, Ty wiesz, że ja uwielbiam Twoje foteczki, a jeszcze jak zrobisz z tego całe opowiadko....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Fakt. W hotelu cały pokoj był ich, ale sam "fakt" miał miejsce na tapczanie. Potem sobie chodziły, chodziły, aż Małgosia położyła ten sławetny czerwony ręcznik i wtedy Buszka już spokojna położyła się i usiłowała spać. Oczywiście nic z tego nie wyszło, bo: - ja robiłam fotki, - Gosia - kręciła się po pokoju - mąż Gosi - oglądał jakiś mecz - Gusio - kręcił się po pokoju i nie mógł sobie znaleźc miejsca. No więc Buszka wstała, a wtedy chytry Gusio myk, myk i już był na ciepłym kocyku, położył się i... cichutko sobie spał. Pzdr. Quote
cavallo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No własnie, czyli tak jak myślałam. Buszka przejęta i zaaferowana, nawet zasnąć nie mogła, a Gusio tylko czekał aż się ręczniczek czerwony zwolni...:eviltong: A jak sie miewa mój słodki Maluszek Kenio vel Henio? Czy tak jak jego braciszek straszy swoimi szpileczkami ostrymi?:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elitesse Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Asiaczku co mozesz mi powiedziec na temat trymowania basenji ? :roll: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='cavallo']No własnie, czyli tak jak myślałam. Buszka przejęta i zaaferowana, nawet zasnąć nie mogła, a Gusio tylko czekał aż się ręczniczek czerwony zwolni...:eviltong: A jak sie miewa mój słodki Maluszek Kenio vel Henio? Czy tak jak jego braciszek straszy swoimi szpileczkami ostrymi?:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Zaraz się dowiesz, co słychać u Kenia vel Henia..... za chwilkę... [quote name='Elitesse']Asiaczku co mozesz mi powiedziec na temat trymowania basenji ? :roll: Pierwsze słyszę, że basenji się trymuje!!!!! Z zasady trymuje się psy długowłose, a basenji jest psem o krótkiej, przylegającej do ciałka sierści... Skąd przyszło Ci do głowy trymowanie i to na dodatek u basenji?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: BTW - coś się dzieje w basenji, bo ostatnio miałam maila w podobnej sprawie, tzn. nt. długowłosego basenji.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 A oto Kenio vel Henio Rozrabiaka. Zaczyna się bardzo spokojnie... Ale jestem piękny, co nie?;) Wazi też był spokojny... A koty wysłały na zwiady Hośkę... Ale Hośka zamiast śledzić psy, wdzięczyła się do aparatu. Sami zobaczcie: Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Asiaczek napisał(a): Pierwsze słyszę, że basenji się trymuje!!!!! Z zasady trymuje się psy długowłose, a basenji jest psem o krótkiej, przylegającej do ciałka sierści... Skąd przyszło Ci do głowy trymowanie i to na dodatek u basenji?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: BTW - coś się dzieje w basenji, bo ostatnio miałam maila w podobnej sprawie, tzn. nt. długowłosego basenji.... Pzdr. wiesz co niedawno zostal zalozony taki topic na naszej DGM - jedna z wlascicielek pytala keidy taki zabieg nalezy przeprowadzic :crazyeye: no i bylo to dla mnie yhm troszke dziwne pytanie doradzono jej zeby trymnela na tydzien przed wystawa .... ciekawe co z tego wyniknie :roll: Quote
Recommended Posts