Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A oto, co było we wczorajszej poczcie:

Pzdr.
Asiaczku wiesz co mam małą propozycje:p na pw podam Tobie moj adres a Ty dasz go panu/pani listonosz i powiesz, że też ma z takimi cudami do mnie zachodzić:evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Nasza parka: Gusio + Buszka.

Ale maleństwo:crazyeye:

Posted

agabass napisał(a):
historyjka z wujkami superkowata uśmiałam się do łez

a co to za spotkanie Buszki i Gusia czyżby jakieś zaręczyny

Tak, zaręczyny odbyłysię w ub. sobotę!:lol:

sylrwia napisał(a):
Asiaczku wiesz co mam małą propozycje:p na pw podam Tobie moj adres a Ty dasz go panu/pani listonosz i powiesz, że też ma z takimi cudami do mnie zachodzić:evil_lol:

Ja uważam, że jest to bardzo dobry pomysł! BRAWO!!!:lol:
Pzdr.

Posted

Zdjęć "przed" nie robiłam, aby nie stresować Narzeczonych. W trakcie - tym bardziej. Ale "po" jest troszkę fotek.

Buszka (I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Witaj kochana:)
Przeurocze fotki... podobają mi się obróżki Twoich psiaków... też myślę nad nową dla Cererka :)

a to co w poczcie było to nie wiem co to jest, ale jeśli jakiś dyplom to gratuluję :)

Posted

Asiaczek, śliczne zdjęcia. Ależ ta Dziewczynka nieśmiała....:cool3: Gusio zachował się jak profesjonalista....Na zdjęciach nie wygląda na zaskoczonego, tylko, "zrobiłem swoje i już"....A Sunia lekko zaskoczona....:cool1:
Ależ Ci Austriacy szybko działają, GRATULACJE!!!!:loveu: Tylko gdzie Ty trzymasz te wzsystkie papierki....;)
Miłego dnia!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Cerber napisał(a):
Witaj kochana:)
Przeurocze fotki... podobają mi się obróżki Twoich psiaków... też myślę nad nową dla Cererka :)

a to co w poczcie było to nie wiem co to jest, ale jeśli jakiś dyplom to gratuluję :)

To, co było w poczcie, to dyplom poświadczający, że FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (Farik) spełnił wszystkie warunki na Championa Austrii.

cavallo napisał(a):
Asiaczek, śliczne zdjęcia. Ależ ta Dziewczynka nieśmiała....:cool3: Gusio zachował się jak profesjonalista....Na zdjęciach nie wygląda na zaskoczonego, tylko, "zrobiłem swoje i już"....A Sunia lekko zaskoczona....:cool1:
Ależ Ci Austriacy szybko działają, GRATULACJE!!!!:loveu: Tylko gdzie Ty trzymasz te wzsystkie papierki....;)
Miłego dnia!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

U mnie każdy z psiaków ma swój własny segregator i tam chowam te "skarby".
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zdjęć "przed" nie robiłam, aby nie stresować Narzeczonych. W trakcie - tym bardziej. Ale "po" jest troszkę fotek.

Buszka (I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek)

Cdn.
Pzdr.
Jaka śliczna dziewuszka :cool3:
Asia kolejne wnuczęta dojdą do rodzinki
:) :D :D

Posted

A to wszystke skarby posegregowane! Super...Eh, Asiaczek pełny profesjonalizm hodowlany...:loveu:
A wnuczęta będą, trzymaliśmy mocno kciuki, to dlaczego miałoby się nie udać!:loveu:
Tak jeszcze nieśmiało zapytam, czy dzisiaj też można sięspodziewać foteczek?:oops: Z tego co pisałaś, to jeszcze troszkę ich tam masz....:eviltong:
Ale wiesz, ja nie naciskam...
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Cd. Fotek Gusia-pręgusia "po"...

Miłość - miłością, a może na stoliku jest jakieś jedzenie...?

Tutaj Gusio pozazdrościł Buszce czerwonego ręczniczka oraz miejsca pomiędzy 2 poduszkami i sam się w to cieplutkie miejsce władował, a co!

Zmęczony Bohater - poszedł spać...

Pzdr.

Posted

Kogo ja widze- Gusiek!!! :loveu: :loveu:

No i co ja czytam - będą (oby!! trzymam kciuki) male Gusie pregusie!! :loveu: Oooj czuje ze lista moich ulibiencow wzrosnie (hmm narazie to w czolowce jest Gusio, Wahziri i Kentaro... :cool3: )

Mniam mniam :loveu:

Posted

Rudy śliczny, olbrzymi Koteczek, wygląda na przytulastego pieszczocha.:loveu:
A Gusiowo-Buszkowa parka miała całą sypialnię do dyspozycji!!!:eviltong:
Najbardziej mi sie podobało tak sobie Gusio słodko zasnął i siedział na czerwonym ręczniczku. :razz: Super Gusiek!:multi:
Dzięx Asiaczek, Ty wiesz, że ja uwielbiam Twoje foteczki, a jeszcze jak zrobisz z tego całe opowiadko....:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

butterfly15 napisał(a):
hihi ale ładny rudzielec :D nie przepadam za kotami ale czarne i rude są przesłodkie :D

Doceniam i dziękuję za miłe słowa.:lol:

Agasia napisał(a):
Kogo ja widze- Gusiek!!! :loveu: :loveu:

No i co ja czytam - będą (oby!! trzymam kciuki) male Gusie pregusie!! :loveu: Oooj czuje ze lista moich ulibiencow wzrosnie (hmm narazie to w czolowce jest Gusio, Wahziri i Kentaro... :cool3: )

Mniam mniam :loveu:

Zakochana Agasia...!:lol:

cavallo napisał(a):
Rudy śliczny, olbrzymi Koteczek, wygląda na przytulastego pieszczocha.:loveu:
A Gusiowo-Buszkowa parka miała całą sypialnię do dyspozycji!!!:eviltong:
Najbardziej mi sie podobało tak sobie Gusio słodko zasnął i siedział na czerwonym ręczniczku. :razz: Super Gusiek!:multi:
Dzięx Asiaczek, Ty wiesz, że ja uwielbiam Twoje foteczki, a jeszcze jak zrobisz z tego całe opowiadko....:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Fakt. W hotelu cały pokoj był ich, ale sam "fakt" miał miejsce na tapczanie. Potem sobie chodziły, chodziły, aż Małgosia położyła ten sławetny czerwony ręcznik i wtedy Buszka już spokojna położyła się i usiłowała spać. Oczywiście nic z tego nie wyszło, bo:
- ja robiłam fotki,
- Gosia - kręciła się po pokoju
- mąż Gosi - oglądał jakiś mecz
- Gusio - kręcił się po pokoju i nie mógł sobie znaleźc miejsca.

No więc Buszka wstała, a wtedy chytry Gusio myk, myk i już był na ciepłym kocyku, położył się i... cichutko sobie spał.
Pzdr.

Posted

No własnie, czyli tak jak myślałam. Buszka przejęta i zaaferowana, nawet zasnąć nie mogła, a Gusio tylko czekał aż się ręczniczek czerwony zwolni...:eviltong:
A jak sie miewa mój słodki Maluszek Kenio vel Henio? Czy tak jak jego braciszek straszy swoimi szpileczkami ostrymi?:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='cavallo']No własnie, czyli tak jak myślałam. Buszka przejęta i zaaferowana, nawet zasnąć nie mogła, a Gusio tylko czekał aż się ręczniczek czerwony zwolni...:eviltong:
A jak sie miewa mój słodki Maluszek Kenio vel Henio? Czy tak jak jego braciszek straszy swoimi szpileczkami ostrymi?:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Zaraz się dowiesz, co słychać u Kenia vel Henia..... za chwilkę...

[quote name='Elitesse']Asiaczku co mozesz mi powiedziec na temat trymowania basenji ? :roll:
Pierwsze słyszę, że basenji się trymuje!!!!! Z zasady trymuje się psy długowłose, a basenji jest psem o krótkiej, przylegającej do ciałka sierści... Skąd przyszło Ci do głowy trymowanie i to na dodatek u basenji?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

BTW - coś się dzieje w basenji, bo ostatnio miałam maila w podobnej sprawie, tzn. nt. długowłosego basenji....
Pzdr.

Posted

A oto Kenio vel Henio Rozrabiaka.
Zaczyna się bardzo spokojnie...

Ale jestem piękny, co nie?;)

Wazi też był spokojny...

A koty wysłały na zwiady Hośkę... Ale Hośka zamiast śledzić psy, wdzięczyła się do aparatu. Sami zobaczcie:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pierwsze słyszę, że basenji się trymuje!!!!! Z zasady trymuje się psy długowłose, a basenji jest psem o krótkiej, przylegającej do ciałka sierści... Skąd przyszło Ci do głowy trymowanie i to na dodatek u basenji?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
BTW - coś się dzieje w basenji, bo ostatnio miałam maila w podobnej sprawie, tzn. nt. długowłosego basenji....
Pzdr.

wiesz co niedawno zostal zalozony taki topic na naszej DGM - jedna z wlascicielek pytala keidy taki zabieg nalezy przeprowadzic :crazyeye: no i bylo to dla mnie yhm troszke dziwne pytanie
doradzono jej zeby trymnela na tydzien przed wystawa .... ciekawe co z tego wyniknie :roll: