Daisunia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Asiaaczku jakie piekne fotki z Austrii :) :loveu: Quote
cavallo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj Asiaczku! Jak się dzisiaj miewasz, czy też jesteś zabiegana? Tak sobie myślę, że z tyloma Baseczkami i Koteczkami, to Ty masz duuuużo roboty. No, nakarmić, wyprowadzić na spacerki, posprzątć kuwetki Kotowe....A ja Cię tu dręcze o zdjęcia ciągle nowe i nowe....:oops::oops::oops: Miłego popołudnia życzę!!!!:calus: Pozdrawiam, agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 lothia napisał(a):Asiu super widoki, tylko czemu tak mało? Siedzi człowiek w Warszawce z dzieciami to chociaz sobie poogląda z wielką przyjemnością Mało?! Lothia, nie dobijaj mnie.. Według mnie z Austrii było ogółem zrobionych ok. 240 fotek! o, część z nich powstawiałam na inne topiki, ale mimo wszystko... simbik napisał(a):Super widoczki :cool3: , aż mi narobiłaś smaku na taką wyprawę...może za rok Austria :roll: i to koniecznie wiosną :lol: . Byłoby super, bo ja w przyszłym roku też zjadę do Wieselburga. Może i w przyszłym roku uda się "coś" ugrać... sylrwia napisał(a):Witaj Asiaczku:) ja z zapytaniem o niedziele: Wy stajecie na ringu o 10 czy potem będziecie biwakować w okolicy swojego ringu?? Bo my dopiero o 12.15:roll: Mamy ringi powiedzmy koło siebie ;) my na 23. Tak, zaczynamy o 10:00. I na pewo będziemy jeszcze jakiś czas przy naszym ringu (nie pamiętam: 24 czy 25). No, chyba żeby padało... cavallo napisał(a):Witaj Asiaczku! Jak się dzisiaj miewasz, czy też jesteś zabiegana? Tak sobie myślę, że z tyloma Baseczkami i Koteczkami, to Ty masz duuuużo roboty. No, nakarmić, wyprowadzić na spacerki, posprzątć kuwetki Kotowe....A ja Cię tu dręcze o zdjęcia ciągle nowe i nowe....:oops::oops::oops: Miłego popołudnia życzę!!!!:calus: Pozdrawiam, agata&Alpa Cavallo - aż mi wstyd! Mam naprawdę sporo zdjęć do wstawienia: - KEY z Wujkami (Gomem i Dablikiem) - Gusio + Narzeczona - Buszi (domowe) - koty (portreciki) - Kenio + Waziri no, i sama powiedz, kiedy a to wstawiać, co? Postaram się dzisiaj. Najwyżej będę miała "inne" zaległości... A które fotki chcesz?:lol: Pzdr. Pzdr. Quote
cavallo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 To ja na pierwszy ogień oczu mych poproszę: :loveu:Gusio + Narzeczona, :loveu:Kenio i Wahzirek, a później stopniowo resztę:eviltong: Dzięx, Asiaczek Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Anecioreczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Mnie to obojętnie ;D i Tak bedzie na co popatrzeć :razz: Quote
cavallo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Asiaczek, jesteś z Wa-wy, zaglądnij proszę do Dorothy i jej Kluska. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Cavallo - jednak chyba wstawię dawniejsze fotki KEY razem z Wujkami. Bo Agabassek pewnie tez czeka na te fotki, dobrze? Oto KEY TO LOVE Asiaczek z Wujkiem Gomezem. Zapoznanie się. To jak, bawimy się czy nie? Mały mówi: pewnie, że tak! A Wujek Gomez: no nie wiem, nie wiem... Mały: Podrapię Cię po pleckach, chcesz? Gomez: Oj, jak fajnie! Mały: A teraz Cię z lekka podduszę... ... podgryzę... ... a na koniec zrobię minę aniołecka!:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 A teraz kilka fotek z dwoma Wujkami.:lol: Mały: No i czego się tak gapicie? Mały: No gapią się i gapią... Wujki jedne! Wujku Dabliku, nie zabieraj mi Kaczorka! To także moja ulubiona zabawka... Mały: Oj, jacy fajni Wujkowie! Dablik: Skacz, Mały, skacz! Gomcio będzie Cię asekurował... Mały: Dablik, bój się moich ostrych szpileczek... Mały: OK, tak sobie tylko gadałem o tych szpilkach. Chodź, pobaw się ze mną... Mały: Zobacz, mam coś fajnego... Mały:ale, mimo wszystko, pamiętaj o szpilkach, dobra? No, właśnie. Tak kończą się zabawy z Wujkami...:placz: Pzdr. Quote
lothia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Asiu ale jak się tak siedzi w Warszawie i nie ma perspektywy na wyjazd to zawsze za mało taki słodki a jaki groźny Quote
Daisunia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 jaki slodki aniolecek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
cavallo Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Asiaczek, dzieki!!!! Coś pięknego ten Maluszek z Wujkami!!!! Sama słodycz!!! MILEGO DNIA! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
gosikf & dogs Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witaj Asiu!!! Kurcze szczeniaki basenji są po prostu bombastyczne, że tak powiem!!! Przepadam! Pozdrawiam! Quote
Magda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Asiaczek'] Pzdr. No i po małym:placz::placz: Wujek udusił..... Hej! Tyle zdjęć naraz? Zaszalałaś:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 No, zadusili... ciekawe, co na to Agabass... A dzisiaj może będą fotki Gusia i jego Narzeczonej "po"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Hahaha, ale z Ciebie bystrzak! No, dobra! Będą dzisiaj fotki Gusia i Narzeczonej. Pasi?:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ja sie wtrące :razz: Mi pasuje :roll::cool3: Quote
cavallo Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Oczywiście Asiaczek, że pasi i to jak! Mogę oglądać BASKI w każdej ilości, każdego kolorku, w każdych pozycjach i sytuacjach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, to czekam..... Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 A oto, co było we wczorajszej poczcie: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Nasza parka: Gusio + Buszka. Ale żebraki, nie? Pzdr. Quote
Recommended Posts