Asiaczek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Nugatowa napisał(a):ALE PAN SIĘ PRĘŻY :crazyeye: :cool3: :cool3: :cool3: Slicznie asiu !!!! Pan = Mister Koch się pręzy, bo miał chrapkę na CACIBA w sukach (w psach juz dostał!), ale... Żelinka była lepsza od jego suczki...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Tak na szybko wstawię kilka fotek z drogi powrotnej z Austrii. Widoczki cudne... Tradycyjnie - cdn. Miłego dnia!:lol: pzdr. Quote
dzasta Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dawno mnie nie było Asiaczek ale siła wyższa :( Słiczne zdjęcia basków i wielkie graty za Austrie :multi: Ja się nie znam na ustawianiu basków w pozycji wystawowej ale jak na moje oko super się prezentowały Twoje potforki i jak się prężyły :loveu: Poprostu superaśnie :loveu: Jeszcze raz wielkie graty i czekamy na reszte fotasków :loveu: Quote
cavallo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Widoczki śliczne....:eviltong: Chyba ten Twój wyjazd to był całkiem udany. Piękna pogoda, widoczki cudne, a na samej wystawie to już przyszalałaś!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia!!!!;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
hanacek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Asiaczek ,ja tiesz GRATULUJE-SUPER!!!:multi::multi::multi: :smilecol::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ale świetne :loveu: jak oni tam wyłazili do góry:cool3: :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam w środę! Gorące pozdrowionka! Zdjęcia z drogi powrotnej jak marzenie...Zapraszam czasem do nas Asiaczkową mamusie:) Zdjęc co prawda nie mamy bo ni mam aparatu:placz: Ale czasem coś napisze o tym wstrętnym Zeusie:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a u nas znaki drogowe są na zwykłych 'PATYKACH':lol::lol::lol: Quote
cavallo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Asiaczek, napisałaś CDN, ja więc czekam cierpliwie....Kenia też nadal nie widzę:shake::shake::shake: Gdzie się Asiaczku podziewasz? Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dzasta']Dawno mnie nie było Asiaczek ale siła wyższa :( Słiczne zdjęcia basków i wielkie graty za Austrie :multi: Ja się nie znam na ustawianiu basków w pozycji wystawowej ale jak na moje oko super się prezentowały Twoje potforki i jak się prężyły :loveu: Poprostu superaśnie :loveu: Jeszcze raz wielkie graty i czekamy na reszte fotasków :loveu: Wiem, wiem. I rozuiem. Dlatego cierpliwie czekałam... I się doczekałam!!!:lol: [quote name='hanacek']Asiaczek ,ja tiesz GRATULUJE-SUPER!!!:multi::multi::multi: :smilecol::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Mila - pięknie dziękuję! [quote name='gosikf & dogs']Witam w środę! Gorące pozdrowionka! Zdjęcia z drogi powrotnej jak marzenie...Zapraszam czasem do nas Asiaczkową mamusie:) Zdjęc co prawda nie mamy bo ni mam aparatu:placz: Ale czasem coś napisze o tym wstrętnym Zeusie:evil_lol: Na pewno zajrzę, ale chyba dopiero w sobotę/niedzielę. Dzisiaj muszę przygotowac się do 2-dniowego szkolenia, które na dodatek mam prowadzić...:cool3: [quote name='Anecioreczek'] a u nas znaki drogowe są na zwykłych 'PATYKACH':lol::lol::lol: Czy mi się tylko tak wydaje, ale coś dawno Ciebie tu nie było... Pzdr. Quote
tusia. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ale Twoje Baseczki świetnie na wystawie się prezentowały :-). Nie było mnie tu trochę ale powróciłam ;-), gratuluję Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dobranoc Asiaczkowa! No i powodzenia na szkoleniu!;) Quote
marzenna79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj Asieńko !:multi::loveu: Ale cudne widoczki miałaś w drodze powrotnej z wystawy w Austrii.:loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie.:multi: Quote
Asiaczek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Kochani, sorki, że wczoraj prawie zupełnie mnie nie byo. Niestety, musiałam się przygotowac do 2-dniowego szkolenia poza Warszawą. Dzisiaj to może wpadnę późnym wieczorkiem, jutro - też podobnie. Fotki będą musiały poczekać, a Wasza cierpliwość będzie wystawiona na próbę... Miłego dnia i trzymajcie za mnie kciuki, bo... to ja prowadzę te szkolenia...:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asiaczek, to już wzsystko jasne. Oczywiście mocno trzymam kciuki!!!! Foteczki nie zając, nie uciekną:p A Ty jak zwylke poradzisz sobie świetnie! Powodzenia!!!!;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
kesslee Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asiaczek napisał(a):a Wasza cierpliwość będzie wystawiona na próbę... Aj, ciężka to będzie próba, ciężka ;) :lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tsymam kciuki, psom też bym kazała ale ni mają:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Anecioreczek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 eee noooo.....wstyd sie przyznać:oops: ostatni raz byłam 15-stego:( Quote
Bonsai Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Anecioreczek napisał(a):eee noooo.....wstyd sie przyznać:oops: ostatni raz byłam 15-stego:( I ja dawno nie byłam, ale też siła wyższa - szkoła. Ale nadrabiam zaległości, nadrabiam, więc i do Ciebie Asiaczek wpadam. ;) Quote
cavallo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja nadal trzymam kciuki Asiaczek i mam nadzieję, że dzisiaj napiszesz jak Ci poszło!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Imanca Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czeeeeść, powróciłam :):):):) Gratuluję wszystkich podboji Europy!! Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Witam w środę! Gorące pozdrowionka! Zdjęcia z drogi powrotnej jak marzenie...Zapraszam czasem do nas Asiaczkową mamusie:) Zdjęc co prawda nie mamy bo ni mam aparatu:placz: Ale czasem coś napisze o tym wstrętnym Zeusie:evil_lol: Gosik - byłam, przeczytałam cały Fotoblog i zostawiłam ślad... Masz cudowne wsparcie w osobie Laluny - brawa dla Niej!!! Trzymam kciuki za Zeuska, wierzę, że znajdziecie wspólny język i spacery będą już tylko przyjemnością. A zapowiada się, że to już niedługo... [quote name='Jupi']Gratuluje sukcesów!!!!:klacz: :laola: Dziękujey! [quote name='Imanca']Czeeeeść, powróciłam :):):):) Gratuluję wszystkich podboji Europy!! Witaj, Imanca! Bardzo się cieszę, że wróciłaś! Brakowało mi Ciebie...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Szkolenie zakończone, kursanci zaliczyli w I podejściu cały test (24 pytania!). Co prawda już pod koniec współpraca kwitła, ale... to oni będę, summa summarum, rozliczani z wiedzy, prawda? Ale i tak za bardzo nie mogę wrócić na DGM, bo... do Gusia-pręgusia przyjedzie Narzeczona i dzisiaj i jutro będzie ten Wielki Dzień! Na razie ciiiiiii, Gusio jeszcze nic nie wie... Trzymajcie za chłopaka kciuki!:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 A dla najwytrwalszych - kilka zdjęć kici-mici i jeszcze ... droga powrotna z Austrii (ale mam opóźnienie, aż wstyd!. IGRASZKA Asiaczek vel Gruszka RUDY i LANKA Asiaczke CYGA Asiaczek vel RUDA Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts