Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Ktoś tu chciał Kenia vel Henia...
Voila!

Tak sobie chłopaki (tatuś z synkiem) śpią po zabawach...
Pzdr.

prześlicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

niesamowicie rozczulające zdjęcia

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, jestem, jestem...

W czasie wystawy dzwoniłam do Donya i Agappe, ale... dziewczyny pewnie były na spacerkach. A później, to mi się komórka rozładowała.

A jakie wyniki? SUPER!!!!!
JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, CACA (rozpoczęty Championat Austrii!)
Abotere's ADUNBI - dosk1., CACA (II wniosek do Championatu Austrii!)
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, r.CACA, r.CACIB (skończony Championat Austrii!)
JELLY JOSHREE Asiaczek - dosk1., CACA, BOS CACIB (rozpoczęty Championat Austrii i Interchampionat!!)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, jestem, jestem...

W czasie wystawy dzwoniłam do Donya i Agappe, ale... dziewczyny pewnie były na spacerkach. A później, to mi się komórka rozładowała.

A jakie wyniki? SUPER!!!!!
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, r.CACA, r.CACIB (skończony Championat Austrii!)
JELLY JOSHREE Asiaczek - dosk1., CACA, BOS CACIB (rozpoczęty Championat Austrii i Interchampionat!!)

Pzdr.

Komórkę zostawiłam wczoraj w domu a wróciłam bardzo późno. Przepraszam. Szkoda, że sms nie wyslałaś to wyniki byłyby od razu na dogo wstawione ;)

GRATULACJE !!!

Posted

[quote name='Asiaczek']

BRAWO!!! :multi:

Posted

[quote name='donya']Komórkę zostawiłam wczoraj w domu a wróciłam bardzo późno. Przepraszam. Szkoda, że sms nie wyslałaś to wyniki byłyby od razu na dogo wstawione ;)

GRATULACJE !!!
Nie mogłam wysłać wyników, bo moja komórka rozładowała się! :oops: Nawet z domem nie miałam kontaktu...
Pzdr.

Posted

Pzdr.

oj ja umierałam po imprezie urodzinowej i zareczynowej mojego brata i nie słyszałam telefonu :oops: :oops: :oops:

tak jak Donya napisała bezpieczniej i taniej było napisać smsa od razu a nie wydzwaniac :cool3:

no i oczywiscie [SIZE="6"]ogromne gratulacje i tu!!!!

Posted

[quote name='Anecioreczek']Gratulacje!:multi:

[quote name='Agappe']
ogromne gratulacje i tu!!!!

[quote name='ewelinabuck']wielkie gratulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='gosikf & dogs']ogromne gratulacje dla Asiaczków!!!;)
Asiaczek's team - pięknie dziękuje!
Pzdr.

Posted

jeśli dobrze zrozumiałam było 10 basków i twoich w tym 4! Wspaniałe wyniki dla wszystkich CZTERECH!

Życzymy dalszych sukcesów:loveu:

Posted

[quote name='sylrwia']

To było oczywiste:loveu:
Gratulacje
:smilecol:

Mądrala! Trzeba było mi to powiedzieć przed wyjazdem do Austrii...

[quote name='gosikf & dogs']jeśli dobrze zrozumiałam było 10 basków i twoich w tym 4! Wspaniałe wyniki dla wszystkich CZTERECH!

Życzymy dalszych sukcesów:loveu:
No tak. Moja czwórka spisała się cudnie!
Pzdr.

Posted

No tak. Bo i skąd masz to wiedzieć?

To w skrócie: przywiozłam 1 skończony Championat Austrii, 2 rozpoczęte Championaty Austrii, 1 rozpoczęty Interchampionat i drugi wniosek do Championatu Austrii dla jednego z psiaków.

A myślałam, aby udało mi się skończyć Championat Austrii(tylko!), no bo konkurencja z b.dobrej niemieckiej hodowli miała przyjechać...
Pzdr.

Guest Kamcia_14
Posted

Gratulacje Asiaczku :multi: .

Pozdrowionka :multi: .