Agappe Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Asiaczek']... uciekają, cholery! Nie nadążam liczyć i mylę się ze starości... jak sama stwierdziłas to żywe stworzenia, wiec nei dziwne ze uciekają :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Według mnie - mirabelki! Ale ja nie fachowiec... A niektóre roślinki to chyba sztuczne, bo Matka-Natura takich cudaczków to by na pewno nie stworzyła... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Agappe']jak sama stwierdziłas to żywe stworzenia, wiec nei dziwne ze uciekają :cool3: Ale ja je chcę tylko policzyć, a one uciekają... Pewnie dowiedziały się, co będzie jutro na obiad... hihihi... Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Asiaczek']... uciekają, cholery! Nie nadążam liczyć i mylę się ze starości... Ucinaj każdemu ogonek to w końcu będziesz wiedziała ile ogonów masz w ręku jak juz nie bedzie co ucinać:diabloti: Quote
Agappe Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Według mnie - mirabelki! Ale ja nie fachowiec... A niektóre roślinki to chyba sztuczne, bo Matka-Natura takich cudaczków to by na pewno nie stworzyła... Pzdr. musze Cie zmartwić wszystko prawdziwe.. i dziko rosnące do czego człowiek ręki już nie przykłada, poza tymi na ostatnim zdjęciu. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='sylrwia']Ucinaj każdemu ogonek to w końcu będziesz wiedziała ile ogonów masz w ręku jak juz nie bedzie co ucinać:diabloti: O, bardzo dobra myśl! . Tak zrobię! pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Agappe napisał(a):musze Cie zmartwić wszystko prawdziwe.. i dziko rosnące do czego człowiek ręki już nie przykłada, poza tymi na ostatnim zdjęciu. Niemożliwe! Fotomontaż... Pzdr. Quote
Agappe Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Niemożliwe! Fotomontaż... Pzdr. ha czyli jednak warszawa potrafi byc piękna ;p Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Agappe']sadystki :shake: :shake: Nie wiem, jak u Sylrwi, ale u mnie to NORMA!!! Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Akwizytor chodzi od domu do domu, aż trafił do domu, którego właścicielka nie ma najmniejszej ochoty z nim rozmawiać, zatrzaskuje więc mu drzwi przed nosem. Ku jej zdziwieniu, drzwi nie zamykają się, lecz odskakują z impetem. Próbuje jeszcze raz, lecz rezultat jest identyczny - drzwi powtórnie odbijają się i stoją otworem. Podejrzewając, że akwizytor włożył nogę między drzwi a framugę, kobieta cofa się, aby wziąć taki zamach, który nauczy akwizytora grzeczności. Wówczas odzywa się akwizytor: - Może odsunie pani najpierw swojego kotka...:diabloti: Pozdrawiam:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Hahaha... Super!. A dzisiaj z rana u mnie nie ma kotów żywych, są tylko takie: Miłego dnia! Pzdr. Quote
cavallo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witaj Asiaczek!!! Ja widzę od rana sztuczne koty w Twoim poście, a gdzie nasz ukochany Kenio vel Henio????? Czyli mój postulat odrzucony.....:placz: Agappe, a zdjęcia z Warszawy kwitnącej piękne!!!!:loveu: Uwielbiam takie fotki....:loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Anecioreczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witaj Asiaczku! Jak u was w Wa-wie ślicznie wszytstko kwitnie:loveu: Quote
donya Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Agappe napisał(a):Asiaaa to ile u Ciebie jest ogonków?? tych kocich i tych psich????:roll: Gdybyś się nie obijała i wpadła (w swoim czasie)na mizinie bobasków to byś wiedziała ile jest ogonków :eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='donya']Gdybyś się nie obijała i wpadła (w swoim czasie)na mizinie bobasków to byś wiedziała ile jest ogonków :eviltong: O, dobrze powiedziane! Donya - brawo!!! Pzdr. Quote
cavallo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Tak, dobrze Wam mówić!!! A ja to się nie mogę załapać na mizianie, bo zanim bym do Was dojechała to ogonki rozeszłyby się, kazdy do swojego domku.....:shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nie, nie, nie! Aż tak daleko nie masz do W-wy, nie przesadzaj... Pzdr. Quote
cavallo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ej Asiaczek, ale jakbym tak na piechote szła....:cool3: mAsz rację, nie mam tak daleko....A te Twoje Baski takie milusie:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hej Asiaczku:multi: My tutaj pierwszy raz ale sie nam spodobało i bedziemy wpadac czesto. Pozdrowienia dla Ciebie i dla Basków:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Witamy i zapraszamy, zapraszamy... Ja postaram się wpaść do Ciebie dzisiaj lub jutro. Zobazymy, czy się wyrobię, OK? Pzdr. Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dobrze obojetnie kiedy wpadniesz ale serdecznie zapraszamy ;) Quote
Elitesse Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Asiaczku trzymam kciuki za sobotni podboj Wieselburga !!! :thumbs: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 zapraszam do mojej galerii sa juz wszystkie fotki;) Quote
Agappe Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Asiaczek']O, dobrze powiedziane! Donya - brawo!!! Pzdr. ej noooo :(( nie mogłam!!! :placz: :placz: :placz: :placz: uczyłam się :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts