Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']... uciekają, cholery! Nie nadążam liczyć i mylę się ze starości...

jak sama stwierdziłas to żywe stworzenia, wiec nei dziwne ze uciekają :cool3:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agappe']jak sama stwierdziłas to żywe stworzenia, wiec nei dziwne ze uciekają :cool3:
Ale ja je chcę tylko policzyć, a one uciekają... Pewnie dowiedziały się, co będzie jutro na obiad... hihihi...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']... uciekają, cholery! Nie nadążam liczyć i mylę się ze starości...

Ucinaj każdemu ogonek to w końcu będziesz wiedziała ile ogonów masz w ręku jak juz nie bedzie co ucinać:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Według mnie - mirabelki! Ale ja nie fachowiec...
A niektóre roślinki to chyba sztuczne, bo Matka-Natura takich cudaczków to by na pewno nie stworzyła...
Pzdr.
musze Cie zmartwić wszystko prawdziwe.. i dziko rosnące do czego człowiek ręki już nie przykłada, poza tymi na ostatnim zdjęciu.

Posted

[quote name='sylrwia']Ucinaj każdemu ogonek to w końcu będziesz wiedziała ile ogonów masz w ręku jak juz nie bedzie co ucinać:diabloti:
O, bardzo dobra myśl! . Tak zrobię!
pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
musze Cie zmartwić wszystko prawdziwe.. i dziko rosnące do czego człowiek ręki już nie przykłada, poza tymi na ostatnim zdjęciu.

Niemożliwe! Fotomontaż...
Pzdr.

Posted

Akwizytor chodzi od domu do domu, aż trafił do domu, którego właścicielka nie ma najmniejszej ochoty z nim rozmawiać, zatrzaskuje więc mu drzwi przed nosem. Ku jej zdziwieniu, drzwi nie zamykają się, lecz odskakują z impetem. Próbuje jeszcze raz, lecz rezultat jest identyczny - drzwi powtórnie odbijają się i stoją otworem. Podejrzewając, że akwizytor włożył nogę między drzwi a framugę, kobieta cofa się, aby wziąć taki zamach, który nauczy akwizytora grzeczności. Wówczas odzywa się akwizytor:
- Może odsunie pani najpierw swojego kotka...:diabloti:

Pozdrawiam:evil_lol:

Posted

Witaj Asiaczek!!! Ja widzę od rana sztuczne koty w Twoim poście, a gdzie nasz ukochany Kenio vel Henio????? Czyli mój postulat odrzucony.....:placz:
Agappe, a zdjęcia z Warszawy kwitnącej piękne!!!!:loveu: Uwielbiam takie fotki....:loveu: :loveu: :loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaaa to ile u Ciebie jest ogonków?? tych kocich i tych psich????:roll:

Gdybyś się nie obijała i wpadła (w swoim czasie)na mizinie bobasków to byś wiedziała ile jest ogonków :eviltong:

Posted

[quote name='donya']Gdybyś się nie obijała i wpadła (w swoim czasie)na mizinie bobasków to byś wiedziała ile jest ogonków :eviltong:
O, dobrze powiedziane! Donya - brawo!!!
Pzdr.

Posted

Tak, dobrze Wam mówić!!! A ja to się nie mogę załapać na mizianie, bo zanim bym do Was dojechała to ogonki rozeszłyby się, kazdy do swojego domku.....:shake:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='Asiaczek']O, dobrze powiedziane! Donya - brawo!!!
Pzdr.

ej noooo :(( nie mogłam!!! :placz: :placz: :placz: :placz: uczyłam się :placz: :placz: :placz: