Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 cavallo napisał(a):Asiaczek, gdzie Ty się podziewasz?????:roll: Już jestem. Agappe napisał(a):włąsnie!!! też się nad tym zastanawiałam :roll: :roll: :roll: Jestem, jestem... Czoko napisał(a):Pytacie kto jeszcze jest suchy? Ja! Całkowicie... Cóż nie te lata... Najbardziej w życiu pamiętam że zmokłam podczas Dyngusa, którego spędzałam z obecnym męźem ... iks lat temu.. ale wtedy byłam na niego wściekła. Agappe napisał(a):ja tez sucha :))) mimo, że dopiero niedawno przestałam być nastolatką ;) kesslee napisał(a):Też sucha ;) To chyba przez te urodziny mnie mąż oszczędził :lol: Albo po prostu zapomniał :cool3: :lol: Ja sucha, chociaż mokra od deszczu! Ale mi się napisało... Pzdr. Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No wreszcie Asiaczek!!!!!:loveu: Jesteś mokra od deszczu? A u nas piękne słoneczko dzisiaj było i na wycieczkę w Gorce się wybrałam!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 No dobra! Trochę fotek a czasów, jak jeszcze w domku byli: KALIMERA Asiaczek i KENTARO WITH ME Asiaczek (nadal jest) Cd. Pzdr. Quote
Agappe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cavallo napisał(a):No wreszcie Asiaczek!!!!!:loveu: Jesteś mokra od deszczu? A u nas piękne słoneczko dzisiaj było i na wycieczkę w Gorce się wybrałam!! Pozdrawiam, Agata&Alpa w Warszawie od wczorajszego wieczoru szaro-buro i mokro :/ Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Właśnie! Pogoda taka sobie, nic tylko siedzieć przy kompie... Tu przynajmniej jest kolorowo i coś się dzieje.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Poprzednio były zabawy pt. Przeciąganie szmatki, a teraz - Zagryzanie... http://img178.imageshack.us/img178/8987/resizeofimg1448dl2.jpg Czyżby Wahziri miał dość?:crazyeye: E, nie! Dalej się zagryzamy... Cdn. Pzdr. Quote
Czoko Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Phi! Przerobiłam swojego posta i zapisał się tam gdzie był pierwotnie a miał być cytat! Ale dzięki temu zobaczyłam dwie nowiutkie porcje zdjęć! Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Agappe, to nie zazdroszczę tej pogody :shake:. W Krakowie dzisiaj było słonecznie, tylko wiało mocno. Asiaczek, jak już się wreszcie pojawiły Baskowe fotki, to pewnie, że tu kolorowo!!!!:loveu::loveu::loveu: Ależ łobuzowały te Maluszki!! Strasznie wesoło u Ciebie!:cool3: Pozdrawiam, agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Wesoło, to było. Teraz jest śpiąco... Kenio nie ma z kim rozrabiać... Pzdr. Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Biedny Kenio:-( A co Żelka i Dżezik to już za stare????:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 cd. fotek pt. "Zagryzanie": Gdzie Wahziri?! Aaaa, jest.... uf... Jak tu walczyc z Małym Wampirzem?! Tam coś jest! Na pewno!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 cavallo napisał(a):Biedny Kenio:-( A co Żelka i Dżezik to już za stare????:eviltong: Nieeee, ciotka Żelcia jest OK, ale wujek Dżezik troszkę za ostro się bawi... i kończy się to opuszczeiem ogonka przez Kenia. Pzdr. Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Oj piękne, piękne Baseczki. A ten MAŁY WAMPIRZ to mój ulubieniec.:sweetCyb: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Agappe napisał(a):a kiedy mały Kenio jedzie do domku??? Tego to najstarsi górale nie wiedzą... cavallo napisał(a):Oj piękne, piękne Baseczki. A ten MAŁY WAMPIRZ to mój ulubieniec.:sweetCyb: Mój też! Pzdr. Quote
Agappe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']cd. fotek pt. "Zagryzanie": Jak tu walczyc z Małym Wampirzem?! kapitalne zdjecie!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Asiaczek napisał(a):Tego to najstarsi górale nie wiedzą... Pzdr. ale jest zarezerwowany???? czy nadal szuka domciu?? Quote
Agappe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 oj.. ale na pewno znajdzie wspaniały kochający dom!!!! :)) Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 No to dzień zaczynamy od kici... Pzdr. Quote
cavallo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witaj Asiaczek!!!:loveu: A ja mam jednego prawdziwego górala w pracy, zapytać o Wampirza? (Chociaż napisałaś, że nawet górale tego nie wiedzą...) Trzymam kciuki za kochający domek dla tego Małego Urwisa!!!!:kciuki: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Psepiękna :loveu: Te kolory, te oczy- cudo :loveu: Ja bardzo lubię krótkie mordki :) Quote
sylrwia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cos ten mój komputer znowu szaleje widze tylko krzyżyki :( Quote
Recommended Posts