Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, tak jakby... Kocie qoopki są super! (jak dla kogo...).
Pzdr.

Mój u rodziców w domku próbuje sie dostac do kuwety nieraz z sukcesem:roll:

Posted

No wiesz u mnie i rodzicow sa zwykłe dachowce nie do co te Twoje kudłate rodowodwe stworki wiec nie wiem może rasowe kupy nie są tak pociągające dla psów jak dochowcowe:eviltong: :evil_lol:

Posted

Widzę że wszystkie znacie uczucie gdy pies po takiej uczcie ma ochotę zalizywać z wielkim uczuciem swoją pańcie....

Teraz miałabym problem z rozpoznaniem kto jest kim! Maleństwa już tak bardzo urosły.
Kalimerka widać że natychmiast podbiła serce swojego pana.

Wtedy się żaliłam bo nie mogłaś zauważyć gratulacji - post natychmiast zniknął. Wazhirka poznałam po imieniu rodowym ale z imieniem Diablika miałam poważny problem.

Mam chwilowy dostęp do komputera - Krzyś wyszedł z domu, nawet mąż siedzi teraz cały czas przy moim(naszym) komputerze!

Posted

[quote name='Asiaczek']A tak z czystej ciekawości: kto jest jeszcze suchy?!?!?!
pZDR.
Ja jestem suchutka:) A przedreptałam na pieszo przez całe swoje osiedle park i kawałek rejonu rodziców. :p Moze nikt nie chce ze mną zadzierać:evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']A tak z czystej ciekawości: kto jest jeszcze suchy?!?!?!
pZDR.
Ja także jestem sucha. :) Może dlatego, że wstałam o 11, hmm...

Posted

Witaj Asiaczek!!!:multi: No, widzę, że sie trochęnowych Baskowych zdjęć pojawiło i tak przytulaście się zrobiło.:loveu:
Ja też chętnie poczytam o tym umaszczeniu, bo nie mam pojęcia o co chodzi.
A dlaczego pytałaś o to, kto jest jeszcze suchy? Masz jakiś komputerowy sytstem polewania?:diabloti:
Byliśmy w górach, ale pięknie!! Widziałam całe łąki krokusów i przebiśniegów!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Własnie wróciłam z nadrabiania zaległości.. ;p przeczytałam prawie wszystkie posty ze stycznia ;p
i już wszystko wiem...

Asiaa nie będzie więcej zdjęć??? :roll: :roll:

Posted

No i ja przebrnełam przez tę niezliczoną ilość postów. Skończyłam na grillowaniu - wieki temu - a tu proszę rozwazania o kocich qupach :evil_lol:
Witam po świątach bardzo serdecznie :multi:

Posted

Pytacie kto jeszcze jest suchy? Ja! Całkowicie...
Cóż nie te lata... Najbardziej w życiu pamiętam że zmokłam podczas Dyngusa, którego spędzałam w górach z obecnym męźem ... iks lat temu.. ale wtedy byłam na niego wściekła.

Troszkę przerobiłam ten post ... hi, hi, hi - wtedy byłam wściekła a chyba trzy miesiące później zostałam jego żoną...

Posted

Agappe napisał(a):
Własnie wróciłam z nadrabiania zaległości.. ;p przeczytałam prawie wszystkie posty ze stycznia ;p
i już wszystko wiem...

Asiaa nie będzie więcej zdjęć??? :roll: :roll:

Matinka napisał(a):
Ale fajne te rodzinne fotaski :-). Kiedy nowe? ;-)

cavallo napisał(a):
Asiaczek, bo my tu na nowe fotki czekamy!!!!:comp26:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Fotki będą! Może nawet dzisiaj, ale wieczorem... Teraz jeszcze nadrabiam zaległości, potem spacerek i... wklejam troszkę fot.
Pzdr.

Posted

kesslee napisał(a):
Cześć Asiuniu :multi: :multi: :multi:
My z wojaży wróciliśmy i zaraz zabieramy się za nadrabianie zalełości w Waszej galerii :loveu:

O, witaj! Brakowało nam Ciebie!:lol:

donya napisał(a):
No i ja przebrnełam przez tę niezliczoną ilość postów. Skończyłam na grillowaniu - wieki temu - a tu proszę rozwazania o kocich qupach :evil_lol:
Witam po świątach bardzo serdecznie :multi:

Witaj, witaj! A co masz przeciwko kocim qoopom, co? Z racji posiadania kici i piesaków, na pewno masz nam coś do opowiedzeni...czekamy...

Russelka napisał(a):
Kocham te potwory :diabloti: Nie tylko ja- mój tatulek zresztą też. Pyta jak to by się dogadało z Sashalotem :razz:

Hm... temperament to obie rasy mają...ale może to i dobrze, bo by sobie razem biegały i ... rozrabiały!:lol:
Pzdr.