Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 No, tak jakby... Kocie qoopki są super! (jak dla kogo...). Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Asiaczek napisał(a):No, tak jakby... Kocie qoopki są super! (jak dla kogo...). Pzdr. Mój u rodziców w domku próbuje sie dostac do kuwety nieraz z sukcesem:roll: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 No widzisz! A takie podstawowe pytania zadajesz...:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No wiesz u mnie i rodzicow sa zwykłe dachowce nie do co te Twoje kudłate rodowodwe stworki wiec nie wiem może rasowe kupy nie są tak pociągające dla psów jak dochowcowe:eviltong: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Są, są, i jak jeszcze! Nawet Kentaro to juz wie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 A tak z czystej ciekawości: kto jest jeszcze suchy?!?!?! pZDR. Quote
Czoko Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Widzę że wszystkie znacie uczucie gdy pies po takiej uczcie ma ochotę zalizywać z wielkim uczuciem swoją pańcie.... Teraz miałabym problem z rozpoznaniem kto jest kim! Maleństwa już tak bardzo urosły. Kalimerka widać że natychmiast podbiła serce swojego pana. Wtedy się żaliłam bo nie mogłaś zauważyć gratulacji - post natychmiast zniknął. Wazhirka poznałam po imieniu rodowym ale z imieniem Diablika miałam poważny problem. Mam chwilowy dostęp do komputera - Krzyś wyszedł z domu, nawet mąż siedzi teraz cały czas przy moim(naszym) komputerze! Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Czoko, a jak po Świętach? Bardzo objedzona? Przydałby się chyba jakiś dłuższy spacerek, co? pzdr. Quote
sylrwia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']A tak z czystej ciekawości: kto jest jeszcze suchy?!?!?! pZDR. Ja jestem suchutka:) A przedreptałam na pieszo przez całe swoje osiedle park i kawałek rejonu rodziców. :p Moze nikt nie chce ze mną zadzierać:evil_lol: Quote
Bonsai Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']A tak z czystej ciekawości: kto jest jeszcze suchy?!?!?! pZDR. Ja także jestem sucha. :) Może dlatego, że wstałam o 11, hmm... Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witaj Asiaczek!!!:multi: No, widzę, że sie trochęnowych Baskowych zdjęć pojawiło i tak przytulaście się zrobiło.:loveu: Ja też chętnie poczytam o tym umaszczeniu, bo nie mam pojęcia o co chodzi. A dlaczego pytałaś o to, kto jest jeszcze suchy? Masz jakiś komputerowy sytstem polewania?:diabloti: Byliśmy w górach, ale pięknie!! Widziałam całe łąki krokusów i przebiśniegów! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Agappe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Własnie wróciłam z nadrabiania zaległości.. ;p przeczytałam prawie wszystkie posty ze stycznia ;p i już wszystko wiem... Asiaa nie będzie więcej zdjęć??? :roll: :roll: Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 He, he, ja też!!! Już wszystko wiem, a ile zdjęć ciekawych oglądnęłam:eviltong: Quote
kesslee Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cześć Asiuniu :multi: :multi: :multi: My z wojaży wróciliśmy i zaraz zabieramy się za nadrabianie zalełości w Waszej galerii :loveu: Quote
donya Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No i ja przebrnełam przez tę niezliczoną ilość postów. Skończyłam na grillowaniu - wieki temu - a tu proszę rozwazania o kocich qupach :evil_lol: Witam po świątach bardzo serdecznie :multi: Quote
Russelka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Kocham te potwory :diabloti: Nie tylko ja- mój tatulek zresztą też. Pyta jak to by się dogadało z Sashalotem :razz: Quote
tusia. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ale fajne te rodzinne fotaski :-). Kiedy nowe? ;-) Quote
Agappe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cavallo napisał(a):Asiaczek, gdzie Ty się podziewasz?????:roll: włąsnie!!! też się nad tym zastanawiałam :roll: :roll: :roll: Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Asiaczek, bo my tu na nowe fotki czekamy!!!!:comp26: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Czoko Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pytacie kto jeszcze jest suchy? Ja! Całkowicie... Cóż nie te lata... Najbardziej w życiu pamiętam że zmokłam podczas Dyngusa, którego spędzałam w górach z obecnym męźem ... iks lat temu.. ale wtedy byłam na niego wściekła. Troszkę przerobiłam ten post ... hi, hi, hi - wtedy byłam wściekła a chyba trzy miesiące później zostałam jego żoną... Quote
Agappe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ja tez sucha :))) mimo, że dopiero niedawno przestałam być nastolatką ;) Quote
kesslee Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Też sucha ;) To chyba przez te urodziny mnie mąż oszczędził :lol: Albo po prostu zapomniał :cool3: :lol: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Agappe napisał(a):Własnie wróciłam z nadrabiania zaległości.. ;p przeczytałam prawie wszystkie posty ze stycznia ;p i już wszystko wiem... Asiaa nie będzie więcej zdjęć??? :roll: :roll: Matinka napisał(a):Ale fajne te rodzinne fotaski :-). Kiedy nowe? ;-) cavallo napisał(a):Asiaczek, bo my tu na nowe fotki czekamy!!!!:comp26: Pozdrawiam, Agata&Alpa Fotki będą! Może nawet dzisiaj, ale wieczorem... Teraz jeszcze nadrabiam zaległości, potem spacerek i... wklejam troszkę fot. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 kesslee napisał(a):Cześć Asiuniu :multi: :multi: :multi: My z wojaży wróciliśmy i zaraz zabieramy się za nadrabianie zalełości w Waszej galerii :loveu: O, witaj! Brakowało nam Ciebie!:lol: donya napisał(a):No i ja przebrnełam przez tę niezliczoną ilość postów. Skończyłam na grillowaniu - wieki temu - a tu proszę rozwazania o kocich qupach :evil_lol: Witam po świątach bardzo serdecznie :multi: Witaj, witaj! A co masz przeciwko kocim qoopom, co? Z racji posiadania kici i piesaków, na pewno masz nam coś do opowiedzeni...czekamy... Russelka napisał(a):Kocham te potwory :diabloti: Nie tylko ja- mój tatulek zresztą też. Pyta jak to by się dogadało z Sashalotem :razz: Hm... temperament to obie rasy mają...ale może to i dobrze, bo by sobie razem biegały i ... rozrabiały!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts