sylrwia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asiaczek'] Bombowe:p tylko te Wasze łapki niepotrzebne:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Spoko, będą (kiedyś) fotki bez naszych łapek (z lewej - p. Janusz, właściciel Kiss'ki; z prawej - koleżanka Ania). Sylrwia - dobrze trafiłąś, bo zaraz będą fotecki... O, a tu masz 1 fotkę kici o wdzięcznym imieniu Gruszka (domowe, żeby nie było głupich komentarzy!). Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 lubie persy moi rodzice chcieli jakiegos kupic albo zaadoptowac no ale po persach aktualnie zostaly by tylko kudelki bo moje piesy anty kocio nastawione;) wolalam nie ryzykowac---moze kiedys!!!;) Quote
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek, ale ta Gruszka sympatyczna! Czy nie ma żadnych starć Baskowo-Kotkowych? Czy Zwierzaczki zyją sobie w zgodzie? Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 o to zmieniamy temat. FOTKI BASKÓW: Wahziri zapatrzony w drzwi wejściowe, bo (jak sie później okazało), p. Artur pukał do drzwi... Kalimerka z Nowym Panem iekawość! Buziaczek! No, prawie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 cavallo napisał(a):Asiaczek, ale ta Gruszka sympatyczna! Czy nie ma żadnych starć Baskowo-Kotkowych? Czy Zwierzaczki zyją sobie w zgodzie? Czasami, jak kotom coś tam w duszy zagra i zaczynają wieczorne harce, to i psy ponosi... ale generalnie, jest spox. Jedynie Włoszka-Staruszka nie była socjalizowana z kotami.... nie dało rady! Pzdr. Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='bonita'] Już się koffają :loveu: Super!!:loveu::loveu: Quote
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kalimerka podbiła serducho nowego Pana od pierwszego wejrzenia!!!:loveu: Co za mądre Zwierzątko!!!:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Tak, podbiła juz wtedy, gdy miała umaszczenie trindle! hahaha, kto to pamięta? pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Jeszcze trochę fotek "rodzinnych": Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja pamiętam!:multi::multi: No, tak. Młoda to i pamięc ma dobrą!:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Gruszka - Pietruszka ma fajne umaszczenie tylko czemu ona taka nie ostrzyżona na punka?? [quote name='Asiaczek'] Kalimerka z Nowym Panem Wiedziałam :diabloti: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Ale Gruszka JEST ostrzyżona! Tylko tego nie widać. A co do Pana - to wiedziałam, że to wyłąpiesz... Ja już Cię, łobuzico, poznałam...:diabloti: Pzdr. Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Jeszcze trochę fotek "rodzinnych": ktoś tam po lewej postanowił sie powiesić:evil_lol::evil_lol: [quote name='Asiaczek']No, tak. Młoda to i pamięc ma dobrą!:lol: Pzdr. No proszę! A przed chwilką mówiona mi co innego.....że ponoć skleroza:mad: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Wiem, wiem, czytałam!:lol: A co to wieszania się, to popatrz na to: No i jak? Pzdr. Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Taki młody, a już postanowił skończyć żywot! I to w taki sposób:shake: Sprawdzałaś czy oddycha?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Nie, nie sprawdzałam. Bo i cóż tu sprawdzać... Jeszcze parę fotek z tatuśkiem. A tutaj pięknie widać pazurki po grzebaniu w kociej kuwecie... Zobaczcie, są na pierwszym planie: A co na to Kenio? Kenio udaje Netoperka, a Wahziri... ... wypiął na to wszystko nabiałek i.. poszedł spać! Pzdr. Quote
Agappe Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Tak, podbiła juz wtedy, gdy miała umaszczenie trindle! hahaha, kto to pamięta? pzdr. a co to jest umaszczenie trindle?????:roll: :roll: Quote
Agappe Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Jeszcze trochę fotek "rodzinnych": Pzdr. śliczne ujęcie!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 swietne te twoje baski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Agappe napisał(a):a co to jest umaszczenie trindle?????:roll: :roll: Pewnie ominęłaś w Galerii posty od ok. 11 stycznia br., jak maluchy z miotu na "K" się urodziły... Poczytaj sobie, nie chce mi się opisywać tej sytuacji jeszcze raz. Poza tym późno już... Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek'] A tutaj pięknie widać pazurki po grzebaniu w kociej kuwecie... Zobaczcie, są na pierwszym planie: Czy Twoje stołuja sie w kuwecie?? Quote
Recommended Posts