ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 czekam na foteczki;) ;) ale teraz w modzie red i gold a do tego spodenki black i dajecie czadu kobitki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Ło matkooo, to jeszcze o gold mam myśleć?:crazyeye: pzdr. Quote
Agappe Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek napisał(a):zdjęcia na pewno nie oddadzą uroków zimowych, ale naprawdę zazdroszczę Ci tego wyjazdu... Co prawda na nartach nigdy nie jeździłam, ale za to jakie widoki! Dla nich warto jechać nawet do Austrii, prawda? Pzdr. pewnie, ze warto :)) a Ty Asiu wstawiaj te zdjęcia!!!bo ja mam dla Ciebie jeszcze roślinki warszawskie, ale to przydałby się jakiś przerywnik baskowy zanim Cie nimi zasypie ;p Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 no pewnie walniesz sobie jeszcze pas gold i buciki gold i bedzie superrrr:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/18/1826/182622/18262278/182622784 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo tak http://www.dideeshop.pl/aukcje/Art-131%20copy.jpg Quote
fidekangela Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczku jak wróce do domu ( bo teraz siedze pod szczecinem) to napewno będe częstym gościem :) i wcale nie krzycze :PP a dzisiejsza młodzież ...hym...jak to młodzież :P ładny mam avantar? Asiaczku poznajesz tego psa ?:))) Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Agappe']pewnie, ze warto :)) a Ty Asiu wstawiaj te zdjęcia!!!bo ja mam dla Ciebie jeszcze roślinki warszawskie, ale to przydałby się jakiś przerywnik baskowy zanim Cie nimi zasypie ;p OK. Za chwiluię będą! Masz rację, taki baskowy przerywnik dobrze nam zrobi.:lol: [quote name='ewelinabuck']no pewnie walniesz sobie jeszcze pas gold i buciki gold i bedzie superrrr:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rrrrany... [quote name='ewelinabuck']http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/18/1826/182622/18262278/182622784 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo tak http://www.dideeshop.pl/aukcje/Art-131%20copy.jpg Ewelina, do czego Ty mnie namawiasz! To już raczej Fidekagela, Agasia, Agabass niech takie cuda zakładają...mnie nie wypada... A poza tym coś ostatnio czytałam o oponkachi ABS-ach... o więc.... ja... właśnie... [quote name='fidekangela']Asiaczku jak wróce do domu ( bo teraz siedze pod szczecinem) to napewno będe częstym gościem :) ładny mam avantar? Asiaczku poznajesz tego psa ?:))) OK! Super! Avatarek masz cudniasty i piesek jakby znajomy, nie?;) pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. Za chwiluię będą! Masz rację, taki baskowy przerywnik dobrze nam zrobi.:lol: Rrrrany... Ewelina, do czego Ty mnie namawiasz! To już raczej Fidekagela, Agasia, Agabass niech takie cuda zakładają...mnie nie wypada... A poza tym coś ostatnio czytałam o oponkachi ABS-ach... o więc.... ja... właśnie... . ja tylko stwarzam nienaturalny klimat:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o ABS i oponkach chyba gdzies czytalam ,,,,to mi sie zdaje ze u mojej zoneczki w galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
fidekangela Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek napisał(a): OK! Super! Avatarek masz cudniasty i piesek jakby znajomy, nie?;) pzdr. W środę już wracam..na święta pojechałam... Hym..myślę ,że czerwone ubranka byłyby widoczne ...albo takie białe marynarki..hym..albo turkusowe...albo jeszcze inne... musimy pomyśleć...i czy to marynarka czy bluzka to nieważne...chodzi o kolor:cool3: no i wiadomo , trzeba baski wyeksponować...:evil_lol: Hym...a ten piesek...dorwałam go w NDM...był z taką kobietą w czerwonej marynarce z aparatem na szyji...może kojarzysz o kogo chodzi?:lol: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 ewelinabuck napisał(a): o ABS i oponkach chyba gdzies czytalam ,,,,to mi sie zdaje ze u mojej zoneczki w galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waśnie o Niej myślę; też tam byłam... fidekangela napisał(a): Hym..myślę ,że czerwone ubranka byłyby widoczne ...albo takie białe marynarki..hym..albo turkusowe...albo jeszcze inne... musimy pomyśleć...i czy to marynarka czy bluzka to nieważne...chodzi o kolor:cool3: no i wiadomo , trzeba baski wyeksponować...:evil_lol: Hym...a ten piesek...dorwałam go w NDM...był z taką kobietą w czerwonej marynarce z aparatem na szyji...może kojarzysz o kogo chodzi?:lol: Wszystko kojarzę, ale czerwonej marynarki - NIE! Czerwoną bluzeczko-bluzę - TAK.:evil_lol: O wyeksponowaniu basków - masz rację! Może zostańmy przy czerwonym co? Pzdr. Quote
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hejka Asiaczek, to czekam na zdjęcia!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Red is the best:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Ewelina - poczekaj do klubówki, bo Ci się bateryjki wyczerpią...!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Wiecie, co zauwazyłam, że jeszcze nie było kilku pożegnalnych fotek KEY TO LOVE A! Spieszę nadrobić to zaniedbanie: KEY poszedł do owego domku, a zobaczcie, co zrobili KISS'ka i Keio: Agappe - jeszcze trochę poczekaj ze swoimi fotkami, OK?:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asiaczek'] Agappe - jeszcze trochę poczekaj ze swoimi fotkami, OK?:lol: Pzdr. ok ok ;) jeszcze musze je pozmniajszac bo teraz mają wymiary 3648 x 2736 pikseli i ważą ok 4 MB.. wiec chyba nie nadaja sie do wstawienia na forum :evil_lol: :evil_lol: a stojki śliczne!!!! a to Żelinka zagląda na stolik???? :roll: czyżby nie chciała KEYa oddać?? ;> Quote
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek, piękne te Maluszki!!!! No Słodziaki straszne!:loveu: Czekam na dalsze obiecane zdjęcia.;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 hahaahhahhah nie wyczerpia nie boj sie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na ciebie zawsze starcza:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Agappe napisał(a): a stojki śliczne!!!! a to Żelinka zagląda na stolik???? :roll: czyżby nie chciała KEYa oddać?? ;> Tak, to Żelinka. Oddać to chciała, bo wtedy nadal będzie najmłodsza w Rodzinie!:evil_lol: Pzdr. Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej:) Wesolych Swiat zycze:multi: ale ciacha:loveu::loveu: Quote
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A to Żelinka, już Maluszka do nowego domku chciała wygnać !!! Pewnie wiedziała, że będzie miał dobry domek.....:loveu: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek napisał(a): Magduś, z nowego domku, to może za jakieś 2 tygodnie; tak się wstępnie umówiłam... No to poczekamy:p Ślicznie stoją te maluchy. Od małego wiedzą co należy robić Pozdrawiamy!!:multi: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']Hej:) Wesolych Swiat zycze:multi: ale ciacha:loveu::loveu: Taaaa, bardzo Słodkie Ciasteczka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='cavallo']A to Żelinka, już Maluszka do nowego domku chciała wygnać !!! Pewnie wiedziała, że będzie miał dobry domek.....:loveu: Cavallo- domek, to ma baaaardzodobry! Superasty wręcz! A do tego w pobliżu ma ciotkę Agabass'kę!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):No to poczekamy:p Ślicznie stoją te maluchy. Od małego wiedzą co należy robić Pozdrawiamy!!:multi: Ha, nie znają komendy "siad", ale wiedzą, co to "postawa"!:lol::loveu: Pzdr. Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha, nie znają komendy "siad", ale wiedzą, co to "postawa"!:lol::loveu: Pzdr. Pełny automat:eviltong: Quote
Recommended Posts