kesslee Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cześć Kochana! Melduję się u Was, zebyś nie pomyślała że zapomniałam ;) :) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Ojej, ojej, ile Was czeka... No więc jedziemy... Na początek Gomcio; nie był wystawiany, ale równiez pięknie prezentował się. I nasza koleżaka - NORA Ekado (Fionka): Na niektórych fotkach Fionka jest ze swoim właścicielem - Krzysiem. Znacie i Jego i ją z naszych wspólnych spacerów na Polach Mokotowskich i Fortach... Cdn. Pzdr. Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 no wreszcie foteczki :lol: cuuudooo :loveu: Quote
Agasia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 mmmmm!!! Slicznie! ;) Widac ze nowy aparat ma spory potencjal! Juz nie moge sie doczekac jakis zdjec z wystawy na sloneczku, napewno beda boskie! No i czekam na wiecej... ;) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Agasia napisał(a):mmmmm!!! Slicznie! ;) Widac ze nowy aparat ma spory potencjal! Juz nie moge sie doczekac jakis zdjec z wystawy na sloneczku, napewno beda boskie! No i czekam na wiecej... ;) Przejdż na topik o MP..... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Najpierw zrobię sobie soczku, a potem ... seria z Dablikiem... Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Asiaczek'] Na niektórych fotkach Fionka jest ze swoim właścicielem - Krzysiem. Znacie i Jego i ją z naszych wspólnych spacerów na Polach Mokotowskich i Fortach... Cdn. Pzdr. :evil_lol: Basenji + Pan <---- w tym coś mysi być:diabloti: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dablik. Tu jeszcze na rękach swojej właścicielki... Piękne tyły... A tu statyczna walka o Zwyc. Rasy: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='sylrwia']:evil_lol: Basenji + Pan <---- w tym coś mysi być:diabloti: :evil_lol: Taaaaa. I to na dodatek suczka i Pan.... Sylrwia - stop, paskudo! Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Taaaaa. I to na dodatek suczka i Pan.... Sylrwia - stop, paskudo! Pzdr. Hola, hola o czym Ty tam myślisz:eviltong: a mnie biednego żuczka paskudnymi stopami traktuje:shake: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 I Dablik podczas swojego pierwszego w życiu pokazu na ringu honorowym...no cóż, Zwycięzca Rasy, przecież! Zowu piękne tyły...nawet dwa!:evil_lol: I cudowny finał ... BOG3! A na sam koniec - poklepki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 sylrwia napisał(a):Hola, hola o czym Ty tam myślisz:eviltong: a mnie biednego żuczka paskudnymi stopami traktuje:shake: Nadal o tym samym...obłudnico... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 No i na koniec - Agasia z Wahzirkiem w kokurecji MP! A tu na podium z tytułem ZWYCIEZCA DNIA!!! pZDR. Quote
Agasia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Świetnie fotki!!! Asiaczku - bardzo podobalo mi sie jak ladnie ustawilas sie z Dablisiem na podium - pelny profesionalizm :D Slicznie wygladaliscie! :) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Wzięłam wzór z Ciebie!:lol: A mnie też podobają się zdjęcia z podium...A że miałam zerwony kubrazek, to i wynik całkiem dobry, prawda?;) Pzdr. Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dobry wieczór cóż za prezencja :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Witaj, Kochana! Masz szczęście, bo akurat jesteśmy po wystawie w NDM i jest całkiem sporo zdjęć! Zapraszam do oglądania... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hejka, dawno Ciebie tutaj nie było. Ale miło powitać! Dzisiaj też będę zdjęcia, no, może już nie z wystawy, ale też Asiaczkowe...:lol: Miłego dnia! Pzdr. Quote
lothia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 czekam z niecierpliwością, cały czas coś dogo mi szwankuje i dlatego takie zaniedbania, a do nas zawitała malutka grzywka:loveu: ,mam nadzieję że następnym razem kiedy spotkamy się na wystawie też będziemy wystawiać:lol: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Tak, tak, wiem., coś tam doczytałam... W takim razie do zobaczenia na wystawie i trzymam kciuki za zwierzyniec! pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Aaaa, o i przypominam , nienamolnie o Świętach Wielkanocnych... ... i co tam jeszcze chcecie! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 chyba ja znam pewien czerwony kubraczzek os mi to przypomina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trzeba bylo tak do Leszzna jechac Quote
Elitesse Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ewelinabuck napisał(a):chyba ja znam pewien czerwony kubraczzek os mi to przypomina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trzeba bylo tak do Leszzna jechac a u mnie na ringu zcerwony kubraczek zamienil sie w fioletowy z cekinami :diabloti: ale nie mial tak rozwianego wlosa jak na pudle :evil_lol: Quote
Recommended Posts