Asiaczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Aga - choćby codziennie tak wygrywać!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Słuchajcie, a kto pamiętał, że dzisiaj mija Prima Aprilis?! Napiszcie coś. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :evil_lol: :evil_lol: a ja pamietalam ze wczoraj prima aprilis :multi: :multi: :multi: :multi: i nawet udaloi mi sie rodzicow nabrac hihihihihihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Hej, Agga! Witaj w Galerii Asiaczków... Dziekujemy za gratulacje.:lol: Pzdr. Quote
fidekangela Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dziwne..wczoraj wklejałam tu 2 fotki ale wcieło mój post..:mad: Asiaczku to zdjęcie o które prosiłaś..nie wiem tylko czemu takie zamazane jest..?! A tutaj jeszcze jedno ;) Quote
Anecioreczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Gratuluje! wspaniałe osiagnięcia!:multi: Wymiziać zwycięsców!:loveu: Quote
Czoko Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A ja też natychmiast gratulowałam sukcesów - ale widzę ze DOGO mnie nie lubi - nie ma śladu że się odezwałam. Pytałam też o domowe imiona żwycięzców. W Subskrypcji też nic nie mam. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='fidekangela']Dziwne..wczoraj wklejałam tu 2 fotki ale wcieło mój post..:mad: Asiaczku to zdjęcie o które prosiłaś..nie wiem tylko czemu takie zamazane jest..?! A tutaj jeszcze jedno ;) O, dzięki! Nie przejmuj się, że taka słaba jakość! Jeszcze będzie okazja, aby zrobić piękne ujęcie Ciebie i Wahzirka... Jestem tego pewna!:lol: [quote name='Anecioreczek']Gratuluje! wspaniałe osiagnięcia!:multi: Wymiziać zwycięsców!:loveu: Wykonano!:lol: [quote name='Czoko']A ja też natychmiast gratulowałam sukcesów - ale widzę ze DOGO mnie nie lubi - nie ma śladu że się odezwałam. Pytałam też o domowe imiona żwycięzców. W Subskrypcji też nic nie mam. A co ja mam powiedzieć, gdy tylko przymierzam się, aby wstawiać fotki, to DGM nie działa... Rano nie mogę, wieczorkiem - nie mogę, w nocy - to samo...:angryy: Pzdr. Quote
cavallo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hm, no właśnie ja wiciąż czekam na obiecane fotki;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczek napisał(a):O, A co ja mam powiedzieć, gdy tylko przymierzam się, aby wstawiać fotki, to DGM nie działa... Rano nie mogę, wieczorkiem - nie mogę, w nocy - to samo...:angryy: Pzdr. ja juz z tym niewyrabian nerwowo :evil_lol: :evil_lol: ale dzis tfu tfu tylko dwa razy mi padla DGM Quote
donya Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczek no, no wystawianie masz we krwi. Sorry, że nie odebrałam telefonu bo dzwoniłas do mnie z dobrymi wiesciami ale wymieniłam sobie aparat i jeszcze nie bardzo łapię kiedy dzwoni :oops: A teraz jestem chora :-( Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='cavallo']Hm, no właśnie ja wiciąż czekam na obiecane fotki;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Postaram się dzisiaj wieczorkiem. Oby tylko DGM pracowała... [quote name='donya']Asiaczek no, no wystawianie masz we krwi. Sorry, że nie odebrałam telefonu bo dzwoniłas do mnie z dobrymi wiesciami ale wymieniłam sobie aparat i jeszcze nie bardzo łapię kiedy dzwoni :oops: A teraz jestem chora :-( Chora jesteś dlatego, że byłaś na grillu zamiast u mnie na słodkim poczęstuku... Howgh! Ale i tak Ci współczuję i trzymam kciuki, abys szybciutko wyzdrowiała. Pzdr. Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy :lol: śliczne Asiaczki :loveu: bardzo mi sie podobają Basenji Kiedys przeczytałam na necie że te pieski nie szczekają tylko wydają jakis dziwny,nie podobny do szczekania głos? Prawda to? Quote
Koma Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej! Ale piękna postawa :loveu: Bardzo mi się podobają baski, są takie śmieszne :lol: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Hej, Elizusiek, witaj! Tak, basenji nie szczekają, ale wydają wiele różnych odgłosów, np. mruczenie, powarkiwanie, śpiewanie, piszczenie, wycie, koguciki... Cała gama, można się dogadać!:lol: Postarams ię dzisiaj wstawić fotki z niedzielej wystawy w NDM. Zapraszam! Pzdr. Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Hej, Elizusiek, witaj! Tak, basenji nie szczekają, ale wydają wiele różnych odgłosów, np. mruczenie, powarkiwanie, śpiewanie, piszczenie, wycie, koguciki... Cała gama, można się dogadać!:lol: Postarams ię dzisiaj wstawić fotki z niedzielej wystawy w NDM. Zapraszam! Pzdr. bo już sie bałam że zrobie z siebie głupa tym pytaniem :lol: to fajnie mieć taka gamę dzwieków w domu :evil_lol: czekamy na zdjęcia :) Quote
Cerber Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Koma']Hej! Ale piękna postawa :loveu: Bardzo mi się podobają baski, są takie śmieszne :lol: witam... Zgadzam się w zupełności z komą :) ta foteczka jest śliczna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Fotkę robiła chyba Agasia (?), nasza młoda Koleżanka z DGM. Pzdr. Quote
Cerber Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Fotkę robiła chyba Agasia (?), nasza młoda Koleżanka z DGM. Pzdr. młoda??? ja tez jestem młoda... bynajmniej tak mi się wydaje :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agasia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wszyscy jestesmy mlodzi... przynajmniej duchem :D Czekam na fotki z NDM :) Quote
Bonsai Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Asiaczek! I ja się podpinam o prośbę o fotki! ;) Quote
Recommended Posts