Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A ja też natychmiast gratulowałam sukcesów - ale widzę ze DOGO mnie nie lubi - nie ma śladu że się odezwałam. Pytałam też o domowe imiona żwycięzców. W Subskrypcji też nic nie mam.

Posted

[quote name='fidekangela']Dziwne..wczoraj wklejałam tu 2 fotki ale wcieło mój post..:mad:

Asiaczku to zdjęcie o które prosiłaś..nie wiem tylko czemu takie zamazane jest..?!

A tutaj jeszcze jedno ;)

O, dzięki! Nie przejmuj się, że taka słaba jakość! Jeszcze będzie okazja, aby zrobić piękne ujęcie Ciebie i Wahzirka... Jestem tego pewna!:lol:

[quote name='Anecioreczek']Gratuluje! wspaniałe osiagnięcia!:multi:
Wymiziać zwycięsców!:loveu:
Wykonano!:lol:

[quote name='Czoko']A ja też natychmiast gratulowałam sukcesów - ale widzę ze DOGO mnie nie lubi - nie ma śladu że się odezwałam. Pytałam też o domowe imiona żwycięzców. W Subskrypcji też nic nie mam.
A co ja mam powiedzieć, gdy tylko przymierzam się, aby wstawiać fotki, to DGM nie działa... Rano nie mogę, wieczorkiem - nie mogę, w nocy - to samo...:angryy:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O,
A co ja mam powiedzieć, gdy tylko przymierzam się, aby wstawiać fotki, to DGM nie działa... Rano nie mogę, wieczorkiem - nie mogę, w nocy - to samo...:angryy:
Pzdr.

ja juz z tym niewyrabian nerwowo :evil_lol: :evil_lol: ale dzis tfu tfu tylko dwa razy mi padla DGM

Posted

Asiaczek no, no wystawianie masz we krwi. Sorry, że nie odebrałam telefonu bo dzwoniłas do mnie z dobrymi wiesciami ale wymieniłam sobie aparat i jeszcze nie bardzo łapię kiedy dzwoni :oops:
A teraz jestem chora :-(

Posted

[quote name='cavallo']Hm, no właśnie ja wiciąż czekam na obiecane fotki;)
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Postaram się dzisiaj wieczorkiem. Oby tylko DGM pracowała...

[quote name='donya']Asiaczek no, no wystawianie masz we krwi. Sorry, że nie odebrałam telefonu bo dzwoniłas do mnie z dobrymi wiesciami ale wymieniłam sobie aparat i jeszcze nie bardzo łapię kiedy dzwoni :oops:
A teraz jestem chora :-(
Chora jesteś dlatego, że byłaś na grillu zamiast u mnie na słodkim poczęstuku... Howgh!
Ale i tak Ci współczuję i trzymam kciuki, abys szybciutko wyzdrowiała.
Pzdr.

Posted

Witamy :lol:
śliczne Asiaczki :loveu: bardzo mi sie podobają Basenji
Kiedys przeczytałam na necie że te pieski nie szczekają tylko wydają jakis dziwny,nie podobny do szczekania głos? Prawda to?

Posted

Hej, Elizusiek, witaj!
Tak, basenji nie szczekają, ale wydają wiele różnych odgłosów, np. mruczenie, powarkiwanie, śpiewanie, piszczenie, wycie, koguciki... Cała gama, można się dogadać!:lol:
Postarams ię dzisiaj wstawić fotki z niedzielej wystawy w NDM. Zapraszam!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, Elizusiek, witaj!
Tak, basenji nie szczekają, ale wydają wiele różnych odgłosów, np. mruczenie, powarkiwanie, śpiewanie, piszczenie, wycie, koguciki... Cała gama, można się dogadać!:lol:
Postarams ię dzisiaj wstawić fotki z niedzielej wystawy w NDM. Zapraszam!
Pzdr.

bo już sie bałam że zrobie z siebie głupa tym pytaniem :lol:
to fajnie mieć taka gamę dzwieków w domu :evil_lol:
czekamy na zdjęcia :)

Posted

[quote name='Koma']Hej!

Ale piękna postawa :loveu: Bardzo mi się podobają baski, są takie śmieszne :lol:

witam...

Zgadzam się w zupełności z komą :)

ta foteczka jest śliczna:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fotkę robiła chyba Agasia (?), nasza młoda Koleżanka z DGM.
Pzdr.

młoda??? ja tez jestem młoda... bynajmniej tak mi się wydaje :eviltong: :eviltong: :eviltong: