Asiaczek Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Takie małe reminiscencje po wczorajszej WOSP: czytam te powalające inteletem teksty o tym czy wspierać Owsiaka czy tego nie robić i tak sobie myslę, że przecież nikt nikogo nie zmusza do składania datków, ale też do korzystania z urządzeń zakupionych przez WOŚP. Apeluję więc do honoru przeciwników tej akcji - nie dawajcie na WOŚP, nie kraczcie i nie korzystajcie nigdy z urządzeń zakupionych z funduszy pozyskanych z tej zbiórki. Odmawiajcie z honorem nawet jesli od tego zależeć będzie życie waszych najbliższych. Bądźcie konsekwentni tak jak konsekwentni sa odmawiający transfuzji krwi w imię swoich przekonań. Za krzysztof Mich. Zgadzam się z tym panem:) pzdr. Quote
Korenia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Zdecydowanie dobrze powiedziane! Nie akceptujecie WOŚPU - nie korzystajcie z urządzeń kupionych z tych pieniędzy! :) Quote
Alicja Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Też się zgadzam z tym stwierdzeniem w związku z WOŚP :cool2: nie chcą nikt nie zmusza ale won od sprzętu :) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Mam nadzieję, że ta kretyńska dyskusja nt. celowości WOŚP, Owsiaka jako takiego i in., mimo wszystko nie zniechęci sympatyków Orkiestry:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 A ja sie dzisiaj ciesze, bo.... jest biało!!! co prawda, na porannych spacerach o mało 2 razy nie wywaliłam się, bo.... przeciez w W-wie NIE MA dozorców...:( Ale, co tam! jest fajnie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 co u nas ciekawego? Miot zarejestrowany w Oddziale, wsie wymagane dokumenty popłacone. I odrobaczanie za nami a i pierwsze mięsko (żywe, skrobane!) - też:) Tradycyjnie - zadnych problemow z jedzeniem... Nawet chyba mają za dobry apetyt, to obecna Erka to cień dawnej Erki:( Małe wszystko z niej wypiją:) A, oczka - oczywiście - juz otwarte, uszy stoją a i ogony coraz bardziej przypominają, że to basek:) Maja juz swoje domowe imiona; ciekawe, czy uda Wam się przypasowac domowe do rodowodowych...? Łedar Łotson Mia Łendi Krocia Niedługo I szczepienie, tatoo i chipowanie - nie wiadomo, kiedy ten czas minął... pzdr. Quote
Shilomaniak Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Nio miesiąc minął jak z bicza, a szczyle to już wielkoludy:crazyeye:, już mięsko wcinają, niech rosną na zdrowie:loveu: Quote
Izabela124. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Tak, ten czas stanowczo za szybko leci Quote
Asiaczek Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Shilomaniak napisał(a):Nio miesiąc minął jak z bicza, a szczyle to już wielkoludy:crazyeye:, już mięsko wcinają, niech rosną na zdrowie:loveu: Mysle, że w niedzielę wprowadzę w małych porcjach Startera z mięskiem:0 To bedzie nastepny krok, aby odciązyc Erkę od karmienia i zacząć przyzwyczajać Małe do zróżnicowanego jedzenia. Izabela124. napisał(a):Tak, ten czas stanowczo za szybko leci Oj, nawet nie mów.... gna jak głupi... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 to wszystkie kluchy już zarezerwowane? To koleżanka będzie smutna :D Quote
Asiaczek Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Jeszcze 1 sunia ruda została. Była dla niej 2 chetnych, ale.... oni byli chetni jakos tak bez przekonania... Tak więc - czekamy na ten wymarzony dla Kroci domek. pzdr. Quote
Alicja Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Asiaczek napisał(a):Mam nadzieję, że ta kretyńska dyskusja nt. celowości WOŚP, Owsiaka jako takiego i in., mimo wszystko nie zniechęci sympatyków Orkiestry:) pzdr. mam nadzieję , że zwolennicy Owsiaka nie są tacy durni jak naganiacze :) Maluchy stanowczo za szybko rosną :) Co do czasu , to ani nie mówcie ...zapierdziela jak wściekły Quote
Asiaczek Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='qmu']jakie slodkie kluseczki :loveu:[/QUOTE] Nooooo, one to juz porzadne Kluchy:) [quote name='Alicja']mam nadzieję , że zwolennicy Owsiaka nie są tacy durni jak naganiacze :) Maluchy stanowczo za szybko rosną :) Co do czasu , to ani nie mówcie ...zapierdziela jak wściekły[/QUOTE] Hahaha, widze, że pobyt w szpitalu nie spiłował Twojego humoru;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Dzisiaj wyczytane na FB: - Stary, okazało się, że mój sąsiad był wampirem!!! - Skąd wiesz!? - Jak mu wbiłem osinowy kołek w serce to od razu wykitował. pzdr. Quote
Shilomaniak Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Mam podejrzenie co do mojego sąsiada, też spróbuje z tym kołkiem:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Shilomaniak']Mam podejrzenie co do mojego sąsiada, też spróbuje z tym kołkiem:evil_lol:[/QUOTE]Ja tez mam takiego jednego i chyba tez powinnam spróbowac, hahaha.... pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Zobaczcie koniecznie:) http://slightlyviral.com/what-this-driver-did-to-an-elderly-woman/ Pzdr. Quote
Shilomaniak Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 No miodzio !!!:evil_lol: luksusowy samochód z super wyposażeniem - bezpieczny w każdej sytuacji :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 A to na poranny usmiech:) http://www.pawbonito.com/kitten-goes-crazy-after-discovering-the-mirror/ Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Witam się ze wszystkimi i na usmiechnięty poranek - zapraszam! Ile Pani ma dzieci? - Pięcioro. - Ile dziewczynek a ilu chłopców? - Pięciu chłopców. - Jak mają na imię? - Józef. - Wszyscy? - Tak. - Jak pani na nich woła? - Gdy wołam na obiad, to Józef i wszyscy przybiegają. - A jak chce pani aby jeden z nich przyszedł? - To wołam po nazwisku. Pzdr. Quote
Shilomaniak Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Józek jest ok., a zdjęcia wielkich szczyli gdzie?:lol: Quote
Recommended Posts