Asiaczek Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Martens']Gratuluję owocnych narodzin :) i czekam na fotki ;)[/QUOTE] [quote name='jamnicze']I tu pogratuluję maluszków i przyłączam się do czekających na zdjęcia :)[/QUOTE] Dziękuję:) fotki najprawdopodobniej będą dzisiaj:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Właśnie przed chwila skóńczylam robienie foteczek. Tak więc powinnam dzisiaj je wstawic:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Za chwile wychodze do fryzjera (zarosłam okrutnie na głowie) i po powrocie - wstawiam foteczki:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 I ja czekam na zdjęcia basków :) Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Kochani, bardzo Was przepraszam. Wczoraj po powrocie straciłam łączność z netem.... Zresetowałam kompa, ale i to ni epomoglo. Poszłam na spacery z psami (byl czas po temu) i potem po prostu poszłam spać. Dzisiaj rano - to samo. Po zresetowaniu - zero reakcji.... Ale przypomniałam sobie, jak Pan magik z serwicu UPC kiedys powiedzial mi, że mam podłubac zapałka w takiej jednej dziurce (cokolwiek by to mialo znaczyc). No więc podłubałam i.... kontakt jest Komp ożył a u mnie powrócil usmiech na twarzy. ja bez kompa to jak reą obu rak... Pzdr. Quote
Shilomaniak Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Teraz to chyba wszyscy tak mamy - bez kompa TRAGEDIA :grins: Quote
Shilomaniak Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 No nie ma jak Pan magik z UPc:razz: Zdjęcia poprosimy;-) Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Mam juz posegregowane i opisane. Po spacerach z psami - wstawiam:) Na razie - taka info;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Mo to wstawiam obiecane foteczki:) Najpierw Mister Big, czyli WHERE Asiaczek FCI, piesek trikolor:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Drugi samczyk, czyli WHAT Asiaczek FCI, piesek, rudo-bialy:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Pora na dziewczyny:) Pierwsza z nich to suczka trikolorka, WHEN Asiaczek FCI:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Nastepka dziouszka to WHY Asiaczek FCI:loveu:, czyli tak na szybko nazwana Kropką. Zaraz sami zobaczycie, dlaczego:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 No i ostatnia panienka nazwana przeze mnie WHENEVER Asiaczek FCI, czyli.... Krocia:loveu: Pzdr. Quote
Shilomaniak Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Śliczne sczury- czerwone noski:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Fajnie imiona :)[/QUOTE] Te imiona chodziły za mna prawie 3 czy nawet 4 lata:) I wreszcie sie udało:) [quote name='Shilomaniak']Śliczne sczury- czerwone noski:loveu:[/QUOTE] Niedługo będa czarne:) Juz widać kropeczki na noskach, a potem te kropeczki będa sie łączyc i... nosy będa czarne:) pzdr. Quote
qmu Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 ale swietne kluseczki :) no to widze wesolo na swieta bedzie :) pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Haha, to juz prawie tradycja, że u mnie na Święta BN sa malce:) pzdr. Quote
hanacek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Gratuluje - szczeniaczky przepiekne :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Na weekend planuję następną sesję malców. Znowu będa problemy, bo pozowac maluchy i robic fotki to ciężka sprawa;) pzdr. Quote
Recommended Posts