Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Urokliwy ten zameczek :)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_6721_zps4b7f370f.jpg
Faktycznie na tych fotkach, to taki dzieciuch wychodzi z Serka :lol:
A z tego to nie mogłam :evil_lol:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_6070_zps6bf71471.jpg
Niestety, nie miałam czasu na wejście na górę i porobienia fotek z bliska, szkoda...
Serek - głupolek i dzieciuch A ma juz 3,5 roku....:)
Najsmieszniejsze było to, że sunia SH byla w klasie szczeniąt lub juniorów, a więc powinna ja rozpierac energia i chęc psocenia i zabawy. A tutaj byla wyraźnie przestraszona biegającym Serkiem. A on tylko chciał się pobawic.....

Pzdr.

Posted

Cd. CACIB-Poznań, 27-10-2013
Czas na panienke Torinkę:)

Na tym zdjęciu Torinka prezentowana jest przez Martynę N., której bardzo dziękuję za pomoc. Torinka w rękach Martyny zdobyła tytuł Najlepszego Juniora:)

Mam jeszcze 2 zdjęcia z BOG; Serek załapał sie do pierwszej szóstki.... tylko:(

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zobaczcie, jakie myszate sa sprytne:) Super sie ogląda!!!
http://vitaminl.tv/video/672?ref=fbs

pzdr.

:lol:

Sprytne szczurowate mam u siebie na osiedlu... mój samochód drugi raz w przeciągu 3 tygodni stoi i czeka na kolejne przewody, które radosne szczury przegryzają. Jednakże tym razem jeden cwaniaczek stracił życie gdy dobrał się do gorącego przewodu z płynem chłodniczym :mad:

Posted

Gioco , a na pewno szczurowate ? U mojej siostry w Opolu i u znajomego niedaleko mojej miejscowości kuny czy coś w ten deseń sieją spustoszenie w wyposażeniach samochodu

Posted

Gioco napisał(a):
Tego nie powiedziałam ;-)
Mam tylko ostatnio lekką awesrję do szczurowatych ;-)

Alicja napisał(a):
Gioco , a na pewno szczurowate ? U mojej siostry w Opolu i u znajomego niedaleko mojej miejscowości kuny czy coś w ten deseń sieją spustoszenie w wyposażeniach samochodu

Ja tam tego tałatajstwa nie rozróżniam. No, moze małe myszki, ale pozostałe to dla mnie ciemna magia. Może dlatego, że nigdy u mnie w domu ichnie bylo, no i nie hoduję ich ani nie trzymam w akwariach...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Fajne fotki z Poznania :)

Tomek trochę wariował z ustawieniami, no i to chyba nie byl jego dzień. Bo normalnie to robi piekne zdjęcia:) Ale może w Kielcach sie poprawi, hahaha...

pzdr.