Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Sama bylam przerazona ta odległościa:) Kilka lat temu zrezygnowałam z jazdy (odległość byla podobna 1100-1200 km w jedną stronę). A teraz się zdecydowałam i nie żałuję. Trzymaj kciuki - na pewno się przydadzą.
Dzięki, że o nas pamiętaliscie:)

pzdr.

Posted

Na dobry poczatek dnia...
I od razu napisze, że zgadzam się z tym stwierdzeniem w 100 %!!!!

"Kochanek chce od Ciebie tylko jednego...
A mąż to i zupę i drugie dane i deser...:)
"

pzdr.

Posted

Mam jeszcze trochę zdjęc z zabaw PO ocenie i PO wystawie w Radomiu. Najpierw sam Serek nakręcal się na śmierdzące ucho, jakie wygrał (BOG3), a potem do zabawy dołączyly sie SH i samoyed. Sami zobaczcie...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z tego wyjazdu to żałuje jednego: że nie mam trzeciej reki, bo takie piekne wilejki, urok miasta, dworce.... To wszystko mam w pamięci, ale nie na zdjęciach...

pzdr.

Zawsze po powrocie człowiek żałuje , że tak mało zdjęć zrobił, ale w realu widoki są piękne a na zdjęciach jakoś tak bardziej -spłaszczone?

Posted

Fakt, zdjęcia to jedno. A real - drugie...

To wedzone ucho to wygrana Serkowa za BOG3. więc się jemu należało, jak chłopu ziemia... ale - wstyd sie przyznac - jeszcze go nie dostał. Czekam na taki czas, kiedy bede potrzebowala więcej spokoju i wtedy mu dam nagrode w postaci tego właśni eucha. Będzie memlał, gryzł i bawił się, a ja będe miała czas potrzebny na konkretna prace. Taka jestem perfidna:)

pzdr.

Posted

Cd.

Gdy tak oglądam te zdjęcia, to mam nieodparte wrażenie, że Serekto jednak mały głupolek a SH i samoyed to powaga.... serek biegał, skakal, zapraszal do zabawy, ale ani SH ani samoyed jakos nie były tym zachwycone... ciekawe, dlaczego?:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Sunia na poczatku nie byla chętna do zabawy, dopiero potem się ciut rozkręciła, a potem znowu "schowała" i nici z zabawy. Mimo, że Serek ja tak pieknie prosił i za łapki podgryzał. Było: nie i koniec!

pzdr.

Posted

Ooo, widzę że wyprawa na krycie była bardzo poważna :D ja miałam w planach jeszcze dalszą, bo do Francji, ale szczęśliwym zbiegiem okoliczności nasz kawaler sam na kilka miesięcy zawitał do Polski ;) Kasy sporo zaoszczędziłam, ale wycieczki trochę żal ;)

Widoki i zamek super :) przez psy można kawal świata zobaczyć; ja od kiedy wpadłam w staffiki, zobaczyłam więcej Polski niż wcześniej przez całe swoje życie :evil_lol:

W każdym razie kciuki mocno zaciśnięte :) w którym dniu robicie usg i ile w W-wie taka przyjemność?

Asiaczek napisał(a):
Ia, uwierz, dla mnie to tez było drogo. Gdyby nie karta kredytowa, która teraz będe spłacac, to z wyjazdu bylyby nici. No bo skąd miałabym wziąć taka kwotę? Z emerytury...?

No jak to skąd, przecież na hodowli psów zarabia się kokosy :evil_lol:

Posted

Ja robię USG w Elvecie na Al.Niepdoległości i to kosztuje albo 40 albo 45 zł. Nie pamiętam dokładnie...
wiem, że Elvet ma swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ale że można umówic taka wizyte na konkretna godzinę, to tam robię. Bez czekania, bez nerwów kolejkowych:)

Taaaa, zarabiam na psach takie kokosy, o jakich sie filozofom nie sniło, hahaha...

pzdr.