Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Uh... a ja nie mam żadnego na rękę. Zgubiłam ok. 5 lat temu i do tej pory nie zdobyłam sie, aby kupic nastepny. Wychodzę z założenia, że wszędzie w pobliżu mam zegarki: komputer, praca, tramwaj, dom... To po co mi jeszcze jeden na rękę, co?
pzdr.

OOoooo mam do tego takie samo podejscia:diabloti: Zegarek na rece tylko przeszkadza, zwlaszcza przy psach:eviltong: A o zmianie czasu i tak zapomiec mi sie nie udalo:shake: bylam w drodze z Berlina i strasznie mi doskwieral brak tej godziny:placz: Jeszcze nie odespalam:shake:
Asiaczek napisał(a):
Dla Kesslee - koty.

Koty sliczne ale..................... jakie masz sliczne plytki na scianie:-o

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

SuperGosia napisał(a):

Po prostu CUDNE :loveu: :loveu: :loveu:

Gosiu, witaj dawo nie widziana Właścicielko ślicznej Galerii...

cavallo napisał(a):
Oj Asiaczku, ale masz uroczą gromadkę! :loveu: A jak jesteś w kuchni, to niezłą masz asystę! :lol:
A kiedy następne ciasto upieczesz? Zrób też koniecznie zdjecie i wstaw specjalnie dla mnie, proszę! :eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Jak upiekę, to na pewno wstawię na DGM. A może spróbujesz je gdzieś na wystawie, co? Na przykład Opole?

Reyes napisał(a):
"Chłopaki ! Pańcia się kładzie - do abordarzu"... :diabloti:

Akurat ta Pancia na zdjeciu to Agabass... Ja jestem i starsza i grubsza i wogóle...:razz:

butterfly15 napisał(a):
:loveu: :loveu: coz powiedziec :D pięęęknie :D :loveu: :loveu:
wiesz co nie chce mi sie przegladac calej galerii :) to ile wogole masz teraz psiakow w domku?? :D

Oj, leniuszek... Obecnie mam 9 basków + 2 maluszki (jeszcze)...

Anecioreczek napisał(a):
a co To za psiowo-ludzkie ciasteczko?:P
Jakie to to?:P

Zaraz wstawię zdjęcie. ASą to króciutkie paluszki ptysiowe (coś jak groszek ptysiowy), mają baaaardzo mało cukru i są wyśnioną, wymarzoną nagrodą dla basków...

PANGEA napisał(a):
OOoooo mam do tego takie samo podejscia:diabloti: Zegarek na rece tylko przeszkadza, zwlaszcza przy psach:eviltong:

Koty sliczne ale..................... jakie masz sliczne plytki na scianie:-o

Podobują się? Nam też!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek, a teraz ja upiekłam ciasto, ZAPRASZAM!!! Czekoladowow-kokosowe! :eviltong:
Te Twoje Maluszki są takie cudne, że chyba serce Ci się kraje jak odchodzą z domku....:placz:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Bonsai napisał(a):

Ale cudowne maluszki!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Mnie też to zdjęcie się podoba.:loveu:
Niedługo to będzie "historyczne" zdjęcie, bo.... Kalimerka prawdopodobnie jutro pójdzie do nowego domku.
Pzdr.

Posted

cavallo napisał(a):
Asiaczek, a teraz ja upiekłam ciasto, ZAPRASZAM!!! Czekoladowow-kokosowe! :eviltong:
Te Twoje Maluszki są takie cudne, że chyba serce Ci się kraje jak odchodzą z domku....:placz:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

A gdzie mnie zapraszasz? Do której Galerii?

Oj, tak. Mam miękko w sercu, gdy odchodzą, bo wyobrażam sobie, że nigdzie nie będą miały tak dobrze, jak u mnie. Przepraszam jednocześnie wszystkich Właścicieli basków z mojej hodowli, ie chcę nikogo urazić, ale jak będziecie mieli swoje małe baski-bobaski-babaski, to zobaczycie...
Pzdr.

Posted

Asiaczek ja nie zapraszam do wirtualnej galerii, ale do mojego domku na caisto z kawą lub herbatką! ;)
A jeżeli chodzi o spotkanko na wystawach, to tak jak pisałam, Kraków. Jeżeli będziesz w Krakowie to pomyśl o tym, żeby do mnie wpaść na ciasto, ok? Zapraszam!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Kalimerka ma u Ciebie jak w niebie, ale w nowym domku z pewnością też jej będzie wspaniale.
Mnie też czasami ciężko na sercu, gdy jeden z "moich" piesków schroniskowych, które systematycznie wyprowadzam na spacer, poznaję za każdym coraz lepiej, traktuję jak swoje psiaki, idzie do nowego domku - zwłaszcza, kiedy nie będę miała z nimi kontaktu. Najsmutniejsze jest, gdy są zabrane bez mojej wiedzy, nie wiem gdzie poszły, tylko ogólny zarys, no i nawet nie zdążam się pożegnać, ucałować na pożegnanie, życzyć powodzenia. ;) Jednak takie egoistyczne uczucia są u mnie tylko przez chwilkę, zaraz sobie mówię, że piesek teraz będzie codziennie głaskany, wyprowadzany na spacer i będzie nareszcie szczęśliwy. :loveu:
Choć oczywiście nieporównywalne jest to z pieskami z hodowli, które idą do nowych domków, masz z właścicielami kontakt i to jest miłe. ;)

Posted

[quote name='limoncia']:lol: Asiu czekamy na fotki:evil_lol: :lol:
Tak, tak. mam zamiar coś dzisiaj wstawić...

[quote name='kesslee']Witaj Asiaczku :D
Z niecierpliwością czekam na fotki, ale zapraszam także do nas - sprawdź co się urodziło :D :D :D
Byłam, widziała i jestem pełna podziwu dla Matki-natury...

[quote name='sylrwia']Asiaczku a Kalimerka będzie wystawiana czy tylko idzie do kochania?
I to i to!:lol:

[quote name='cavallo']Asiaczek ja nie zapraszam do wirtualnej galerii, ale do mojego domku na caisto z kawą lub herbatką! ;)
A jeżeli chodzi o spotkanko na wystawach, to tak jak pisałam, Kraków. Jeżeli będziesz w Krakowie to pomyśl o tym, żeby do mnie wpaść na ciasto, ok? Zapraszam!
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Ajajaj! Dzięki za zaproszenie, ale raczej ie będzie czasu na wizytę u Ciebie; raz - mam ze sobą zawsze 4-5 basków, a dwa - po wystawie zawsze chę szybko wrócić do domu, bo... tam czekają baski... Ot, taka gonitwa za własnym ogonkiem...
Dlatego czeka nas raczej spotkaie na wystawie...

[quote name='Bonsai']Kalimerka ma u Ciebie jak w niebie, ale w nowym domku z pewnością też jej będzie wspaniale.
Mnie też czasami ciężko na sercu, gdy jeden z "moich" piesków schroniskowych, które systematycznie wyprowadzam na spacer, poznaję za każdym coraz lepiej, traktuję jak swoje psiaki, idzie do nowego domku - zwłaszcza, kiedy nie będę miała z nimi kontaktu. Najsmutniejsze jest, gdy są zabrane bez mojej wiedzy, nie wiem gdzie poszły, tylko ogólny zarys, no i nawet nie zdążam się pożegnać, ucałować na pożegnanie, życzyć powodzenia. ;) Jednak takie egoistyczne uczucia są u mnie tylko przez chwilkę, zaraz sobie mówię, że piesek teraz będzie codziennie głaskany, wyprowadzany na spacer i będzie nareszcie szczęśliwy. :loveu:
Choć oczywiście nieporównywalne jest to z pieskami z hodowli, które idą do nowych domków, masz z właścicielami kontakt i to jest miłe. ;)
Tak, dokładnie takie same odczucia mam. Ale dobrze, że mam kontakt z nowymi włascicielami, chociaż nieraz wymaga to trochę czasu i "zachodu". Ale warto!:lol:
Pzdr.

Posted

Dobra wiadomość: Kalimerka ma już nowego Pana. W przyszły piątek pojedzie do nowego domku jako ten "baranek wielkanocny"...:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobra wiadomość: Kalimerka ma już nowego Pana. W przyszły piątek pojedzie do nowego domku jako ten "baranek wielkanocny"...:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol:
Pzdr.

Super wiadomość.:multi:
Asiaczku czy baski to psy facetów?? Bo ciągle czytam/słysze jego pan, nowy pan itd.

Posted

Hehehe, nie ma prawidłowości. Chociaż w ty miocie 2 suczki poszły do facetów, a - na razie - jeden piesek - do "pełnej rodziny". Ale nie doszukiwałabym się tutaj "czegoś"...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Kilka zdjęć, dzięki uprzejmości Agabass, Key vel Manio i psia rodzinka...
Tutaj z Gomem:

Po prostu CUDNE!!!:loveu::loveu::loveu:

Key i Dabli

Na razie tyle. Lecę do pracy. Pa, pa!
Pzdr.

Posted

Śliczne fotki Asiaczek. Te Maluchy są przeurocze! :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na następne zdjęcia! Oj, to dobrze, że Baski-Bobaski znalazły kochające domki! :bigcool:
To czekam na to spotkanko na wystawie!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='Asiaczek']
Kalimerka.

Ta smycz to większa od małolata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A co do ciasta to nie mogłam do Cibie wpaść bo załapałam się na grilla u znajomych na działkach. Przepraszam ale co się odwlecze to nie uciecze ;) :lol: :lol: :lol: