Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']
Prym wiódł Dudek, nie byl zbyt dżeltelmeński i sam usiłował zawłaszczyć ucho....
.[/QUOTE]
Trudno mu się dziwić :evil_lol:
One mają takie różowe poduchy :loveu: Moje zawsze czarne, więc od tych różowych nie mogę oczu oderwać :lol:

Posted

[quote name='Korenia']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_2561_zps7175f48d.jpg
Jaaakie słodziaki :loveu:Uwielbiam patrzeć na spiące psy i koty, niezaleznie od wieku:)

[quote name='Ania!']Trudno mu się dziwić :evil_lol:
One mają takie różowe poduchy :loveu: Moje zawsze czarne, więc od tych różowych nie mogę oczu oderwać :lol:
Tak, baski, nawet te starsze, mają różowe poduzeczki:) ale sa i takie, co mają całe czarne, to różnie bywa:)

pzdr.

Posted

Serkowi takie ucho zajeło niecało pól godziny, ale maluchy to się bardziej nim bawiły, niz gryzly. Dopiero później załapały, ze można i pogryźć...:)

pzdr.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Fajny ten sznaucerek :)

To juz jest trzeci sznaucer u Ani i Jacka:)

Korenia napisał(a):
Ale Dzez śmiesznie obcięty :evil_lol:

Dlaczego smiesznie? Normalnie:) Bez udziwnień, higienicznie...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dlaczego smiesznie? Normalnie:) Bez udziwnień, higienicznie...

Mało normalnie :evil_lol: Wygląda jakby miał pompony na łapkach ;) Przejścia między włosem obciętym, a nieobciętym powinny być stopniowe, bo inaczej to wygląda jak doklejone, a tylne nogi to już zupełnie ma dziwnie ;)

Posted

A przepraszam, skąd czerpiesz swoją wiedze nt. wyglądu sznaucera domowego?
Bo to ani wystawa ani salon groomerski. A i tak na wystawach i w salonach to psy baaaardzo różnie sa strzyzone, trymowane, podgalane... Jak się dowiedziałam: miało byc higienicznie i jest higienicznie. Właściciele zadowoleni, więc dlaczego krytykujesz czyjąś prace? Czy jest jakaś złota księga dot. strzyżeń? Nie ma. Więc...?

Pzdr.

Posted

Przed wyjazdem do Gdyni na wystawę - kilka fotek U-tek:) Tym razem na wolnym terenie, bez smyczy...
Panie mają pierwszeństwo, tak więc najpierw Lalka vel Lali (UPGRADED JUBILEE LIGHT Asiaczek FCI):

Lalka trochę zagubiona...

Takich zdjęć, niestety, będzie sporo;)

Cdn.
pzdr.