wedara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 A nie wiem ale ogólnie gdy kładę się spać zasypiam od razu bez żadnych przeszkód i sama się budzę tak wcześnie z rana :shake: Może podczas zimy wyspałam się haha. Ponieważ zimą spałam bardzo długo :razz: Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Chyba nie można wyspac się "na zapas". Może jakies nerwy ostatnio miałas i musiałas wczesnie wstawać, zgodnie z budzikiem? Lecz takie wyciszenie przed snem (czy to np. joga czy meliska) na pewno ci pomogą. Może warto spróbowac?:) pzdr. Quote
wedara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Asiaczek napisał(a):Chyba nie można wyspac się "na zapas". Może jakies nerwy ostatnio miałas i musiałas wczesnie wstawać, zgodnie z budzikiem? Lecz takie wyciszenie przed snem (czy to np. joga czy meliska) na pewno ci pomogą. Może warto spróbowac?:) pzdr. Pewnie, że tak przecież nic nie tracę na tym ! ;) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 No to próbuj:) Sa jeszcze ćwiczenia oddechowe, które tez wiele dobrego mogą zdzialać:) pzdr. Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 najlepszym lekarstwem na sen jest BRAK STRESU ..ja jak mam urlop albo z piątku na sobotę śpię jak misiek ...pozostałe dni , to TRAGEDIA Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 ...albo umiejętność usunięcia stresu ze swojej świadomości;) pzdr. Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Asiaczek napisał(a):...albo umiejętność usunięcia stresu ze swojej świadomości;) pzdr. na emeryturze to bardzo łatwe , gorzej jak rano trzeba wstać i iść w stresogenne miejsce Quote
Anecioreczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Asiaczek napisał(a):No to próbuj:) Sa jeszcze ćwiczenia oddechowe, które tez wiele dobrego mogą zdzialać:) pzdr. ja sie wyciszam przed snem piwkiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Anecioreczek napisał(a):ja sie wyciszam przed snem piwkiem :evil_lol: no to chyba jedyny skuteczny środek :cool2:oprócz farmaceutyków Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Alicja napisał(a):na emeryturze to bardzo łatwe , gorzej jak rano trzeba wstać i iść w stresogenne miejsce No tak. Ja miałam to szczescie, że - generalnie - lubiłam moją prace.Owszem, nie ukrywam, że byly i stresy związane z przeolożonymi, podwładnymi lub po prostu z głupotą ludzką. Ale sen to ja zawsze miałam dobry... Anecioreczek napisał(a):ja sie wyciszam przed snem piwkiem :evil_lol: Może i skuteczny sposób, ale - jak dla mnie - zbyt obrzydliwy;) sorki... Alicja napisał(a):no to chyba jedyny skuteczny środek :cool2:oprócz farmaceutyków Fuj... pzdr. Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']No tak. Ja miałam to szczescie, że - generalnie - lubiłam moją prace.Owszem, nie ukrywam, że byly i stresy związane z przeolożonymi, podwładnymi lub po prostu z głupotą ludzką. Ale sen to ja zawsze miałam dobry... stres związany z obcowanie z 25 sztuk drobiu rodzaju ludzkiego jest nie do uniknięcia , a ja wbrew temu co czesto piszę lubię swoją pracę ale nie lubię pewnych idiotycznych spraw z tą pracą związanych, ale mało ważne tu i teraz Może i skuteczny sposób, ale - jak dla mnie - zbyt obrzydliwy;) sorki... Fuj... pzdr. nie znasz się :grins: dobre iwo nie jest złe , no i przede wszystkim zdrowe Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Wiesz co/ Uczciwie, to ja juz wole wode od piwa;)\ Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 No to dziewczynki sobie pobiegały :) Ja uwielbiam gonitwy basków, a ich więcej, tym lepiej :) Wczoraj spotkaliśmy się z chłopakami i też było basko-bieganie :) Dziewczyny wyglądają jak bodące się baranki :evil_lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1978_zps5537593c.jpg Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Właśnie to zdjęcie wstawiłam na FB z tytułem "Walka byków...". pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 ... no to ja wieczornie:) To żeśmy sobie pogadały;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Jak to dobrze, że DGM wróciło;) Człowiek nie wiedziałby co ma zrobić z wolnym czasem...;) pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Asiaczek']Ano własnie! ja ostatnio to wogóle nie włączam TV - nie ma tam nic ciekawego. A przynajmniej na tyle ciekawego, abym MUSIAŁA to oglądać;) pzdr. Wcale się nie dziwię, szczególnie kiedy zerkam na zdjęcia :lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruRotationofIMG_2005_zps5d2ad864.jpg Jaka współpraca :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Kopanie dla samego kopania; tam nic ciekawego nie było...:) Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Asiaczek napisał(a):Kopanie dla samego kopania; tam nic ciekawego nie było...:) Pzdr. Lenka też tak uwielbiała kopać, bez celu ale z jakim zapałem :lol: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Ania! napisał(a):Lenka też tak uwielbiała kopać, bez celu ale z jakim zapałem :lol: Otóż to:) pzdr. Quote
jamnicze Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Mi też tak jakoś dziwnie bez dogo było ;) W Wy w sobotę czy niedzielę wybieracie się na wystawę? Quote
Recommended Posts