Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, a czemu dziewczyny przy pierwszym spacerze 'luzem' biegają bez obróżek? Do tego nie mają adresówek w razie Wu... ja bym się nie odważyła puścić dorosłego bez adresówki - bo nigdy nie wiadomo co strzeli do główki - czy się nie wystraszy i nie da dyla w długą...

Posted

Korenia napisał(a):
Asiu, a czemu dziewczyny przy pierwszym spacerze 'luzem' biegają bez obróżek? Do tego nie mają adresówek w razie Wu... ja bym się nie odważyła puścić dorosłego bez adresówki - bo nigdy nie wiadomo co strzeli do główki - czy się nie wystraszy i nie da dyla w długą...

One biegały po zamkniętym terenie:) To taka duuuuża działka, gdzie od ok. 10 lat nic się nie dzieje, a właściciel jedynie kosi trawę co jakis czas.
Poza tym, do zdjęć, ZAWSZE zdejmuje obróżki:)
Na części zdjęć są bez obróżek, a na części mają, bo jak juz zaczełam sie zbierać do wyjscia, to one w najlepsze zaczeły się bawic...

Alicja napisał(a):
u nas też masa fiołków :)

...a teraz to kwitna bzy.... czas matur:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
kasztany i bzy, bo tez w maju...

Pzdr.

bzy kwitną jeszcze długo , w zależności od gatunku , matura= kasztany
w tym roku matury mieli odwołać bo kasztany miały nie zakwitnąć :diabloti: potem była akcja pod każdy kasztan farelka i zakwitły :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:)

pzdr.

Ja trochę później wstałam :razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:)

pzdr.

Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz:

Posted

M&S napisał(a):
Ja trochę później wstałam :razz:

domyslam sie.... przeciez niedziela do czegoś zobowiazuje, prawda?:)

wedara napisał(a):
Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz:

Mnie od daaaaawna wystarczało 5 godzin snu.
A czemu nie możesz spac...? Może jakąś meliske przed snem wypij, co?

pzdr.