Asiaczek Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 M&S napisał(a):Doberek :):):) Witaj, witaj:) pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Asiaczek napisał(a): Fakt, to lepsze niz telewizja:) Pzdr. Kiedy Pepe był mały to nie raz uciekł mi jakiś film, bo wolałam patrzeć co gamoń wyrabia :lol: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Ano własnie! ja ostatnio to wogóle nie włączam TV - nie ma tam nic ciekawego. A przynajmniej na tyle ciekawego, abym MUSIAŁA to oglądać;) pzdr. Quote
jamnicze Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Bo i nic tam ciekawego nie leci i prawie nic nowego. Czasami mam wrażenie, że im więcej programów, tym mniej nowych filmów :roll: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Kilka zdjęć z 26.04.2013 r., byl to pierwszy spacer Tamisi i Torinki bez smyczek:) Najpierw sama Tamisia:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Cd. 26.04.2013. I obie dziewczyny razem. Przeważająca ilośc zdjęć to zdjęcia wspólne:) Cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Cd. 26-04-2013 Nadal wspólne foteczki... Cdn. Pzdr. Quote
Korenia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Asiu, a czemu dziewczyny przy pierwszym spacerze 'luzem' biegają bez obróżek? Do tego nie mają adresówek w razie Wu... ja bym się nie odważyła puścić dorosłego bez adresówki - bo nigdy nie wiadomo co strzeli do główki - czy się nie wystraszy i nie da dyla w długą... Quote
Asiaczek Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Korenia napisał(a):Asiu, a czemu dziewczyny przy pierwszym spacerze 'luzem' biegają bez obróżek? Do tego nie mają adresówek w razie Wu... ja bym się nie odważyła puścić dorosłego bez adresówki - bo nigdy nie wiadomo co strzeli do główki - czy się nie wystraszy i nie da dyla w długą... One biegały po zamkniętym terenie:) To taka duuuuża działka, gdzie od ok. 10 lat nic się nie dzieje, a właściciel jedynie kosi trawę co jakis czas. Poza tym, do zdjęć, ZAWSZE zdejmuje obróżki:) Na części zdjęć są bez obróżek, a na części mają, bo jak juz zaczełam sie zbierać do wyjscia, to one w najlepsze zaczeły się bawic... Alicja napisał(a):u nas też masa fiołków :) ...a teraz to kwitna bzy.... czas matur:) pzdr. Quote
Alicja Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Asiaczek napisał(a):kasztany i bzy, bo tez w maju... Pzdr. bzy kwitną jeszcze długo , w zależności od gatunku , matura= kasztany w tym roku matury mieli odwołać bo kasztany miały nie zakwitnąć :diabloti: potem była akcja pod każdy kasztan farelka i zakwitły :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Hahaha, jak to ludzie sobie zawsze wsio dopowiedzą i wymyslą:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:) pzdr. Quote
M&S Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Asiaczek napisał(a):Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:) pzdr. Ja trochę później wstałam :razz: Quote
wedara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Asiaczek napisał(a):Hej, ja juz na nogach od 5-ej:) Jakos tak mi się spac nie chciało i wczesniej zaczełam poranny obchod osiedla:) pzdr. Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz: Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 M&S napisał(a):Ja trochę później wstałam :razz: domyslam sie.... przeciez niedziela do czegoś zobowiazuje, prawda?:) wedara napisał(a):Ja ostatnio o 3 sie budzę nie dam rady spać :P a kładę się po północy albo o 23 :razz: Mnie od daaaaawna wystarczało 5 godzin snu. A czemu nie możesz spac...? Może jakąś meliske przed snem wypij, co? pzdr. Quote
Recommended Posts