Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Przydałoby się więcej słońca...
... no i chyba sie zapowiada słoneczny dzięń:)

[quote name='Angi']Ja chcę takiego kurdupelka :lol:
Bardzo fajne fotki :)
Nie oddam:)

[quote name='M&S']Hello słoneczne :)
No więc z racji tego, że powoli wychodziło słoneczko, dzisiaj rano byl ten pierwszy spacerek na smyczach. W życiu chyba żaden szczeniak tam mi się nie poplątał, jak Dudek i Lalka... Machałam i wywijałam rekoma jak wiatrak... ale..... kupy i siku zostały zaliczone na dworzu!!!!! Juhu!!!!!!!
Małe byly b.ciekawe wszystkiego (normalka!_), było lekkie przerażenie jak przejechal tramwaj, ale generalnie - spacerek nalezy zaliczyc od udanych. Mam tylko nadzieję, że i nastepne będą tez takie owocne;)
A, ze schodów to małe zeszly na rękach, bo obawiałam sie, że jak sie zaczna przymierzac, to zsikają sie na schodach...
Z wchodzeniem tez nie było lepiej, ale po cześci weszły po cześci zostały wciągnięte...
Jest duża szansa, że powtórzymy taki spacerek i popołudniu:)
Myslę, że damy radę :)

pzdr.

Posted

Taaaaaa, koty za płoty a ja mam kolejna parkę do wyprowadzania. Ciężko bedzie pogodzic Podlotki i Malce z kolejnością wyprowadzania. Musze jakoś to sobie zorganizowac, choc jeszcze zupelnie nie wiem, jak...

Bo najpierw wychodza Podlotki i czasami widze, że z wielkim trudem wytrzymują do zejścia na dwór i na traqwniczek. A tutaj Malce by musiały schodzi jako pierwsze. Całej czwórki nie dam rady... jak to, kurde, ogarnąć....?:???::hmmmm:

Pzdr.

Posted

BTW - wczoraj upiekłam nowe 2 chlebki, tym razem oprócz normalnego składu dodałam jeszcze orzechy włoskie w kawałeczkach. Nie ukrywam, że ten chlebek chyba jest najlepszym, jaki do tej pory upiekłam.
Kto chetny na kawałek chleba domowego wypieku na zakwasie?:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To może wpadniecie dzisiaj wieczorkiem na herbacynkę, co?:)

Pzdr.

Asiaczku, dzisiaj niestety nie dam rady:shake:

Posted

Łeeeeee...... nikt nie chce do mnie wpaśc po chlebek, nikt mnie nie kocha...
dobrze, że mam psiaki, to chociaz sobie z nimi pogadam:) moge nawet poprowadzic monolog, bo to wierni słuchacze moich gadek są:)

pzdr.

Posted

No so.... taka prawda...

Nic to. Idę zjeść śniadanko z moim chlebkiem. A potem może jakowes fotki zapodam? Jak się obrobię z ważniejszymi sprawami, Ok?

pzder.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No so.... taka prawda...

Nic to. Idę zjeść śniadanko z moim chlebkiem. A potem może jakowes fotki zapodam? Jak się obrobię z ważniejszymi sprawami, Ok?

pzder.

Wiesz, że są 3 prawdy, a ta akurat jest tą trzecią :eviltong:

smacznego:)

Posted

[quote name='Anecioreczek']dzieńdobry! :) pieknie Trickey wyrosła! :loveu:

[quote name='M&S']Jaka poważna Trickey;)
Jestem b.ciekawa, jak Trickey będzie sie prezentowala na ringach. Bo Właściciele mają taki zamiar:)

[quote name='Ania!']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1957_zpsb1609e34.jpg
[FONT=Comic Sans MS]Uwielbiam patrzeć na takie zabawy maluchów :loveu:[/FONT]
Fakt, to lepsze niz telewizja:)

Pzdr.