Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='M&S']Przydałoby się więcej słońca... ... no i chyba sie zapowiada słoneczny dzięń:) [quote name='Angi']Ja chcę takiego kurdupelka :lol: Bardzo fajne fotki :) Nie oddam:) [quote name='M&S']Hello słoneczne :) No więc z racji tego, że powoli wychodziło słoneczko, dzisiaj rano byl ten pierwszy spacerek na smyczach. W życiu chyba żaden szczeniak tam mi się nie poplątał, jak Dudek i Lalka... Machałam i wywijałam rekoma jak wiatrak... ale..... kupy i siku zostały zaliczone na dworzu!!!!! Juhu!!!!!!! Małe byly b.ciekawe wszystkiego (normalka!_), było lekkie przerażenie jak przejechal tramwaj, ale generalnie - spacerek nalezy zaliczyc od udanych. Mam tylko nadzieję, że i nastepne będą tez takie owocne;) A, ze schodów to małe zeszly na rękach, bo obawiałam sie, że jak sie zaczna przymierzac, to zsikają sie na schodach... Z wchodzeniem tez nie było lepiej, ale po cześci weszły po cześci zostały wciągnięte... Jest duża szansa, że powtórzymy taki spacerek i popołudniu:) Myslę, że damy radę :) pzdr. Quote
M&S Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Pierwsze koty za płoty;) Teraz będzie już tylko lepiej. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Taaaaaa, koty za płoty a ja mam kolejna parkę do wyprowadzania. Ciężko bedzie pogodzic Podlotki i Malce z kolejnością wyprowadzania. Musze jakoś to sobie zorganizowac, choc jeszcze zupelnie nie wiem, jak... Bo najpierw wychodza Podlotki i czasami widze, że z wielkim trudem wytrzymują do zejścia na dwór i na traqwniczek. A tutaj Malce by musiały schodzi jako pierwsze. Całej czwórki nie dam rady... jak to, kurde, ogarnąć....?:???::hmmmm: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 taaaaa, wszystko OK, ale jak zapanowac nad 4 bąkami...? Kurcze, brakuje mi jednej pary rak. No nic, jakos musze to ogarnąć:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 BTW - wczoraj upiekłam nowe 2 chlebki, tym razem oprócz normalnego składu dodałam jeszcze orzechy włoskie w kawałeczkach. Nie ukrywam, że ten chlebek chyba jest najlepszym, jaki do tej pory upiekłam. Kto chetny na kawałek chleba domowego wypieku na zakwasie?:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 To może wpadniecie dzisiaj wieczorkiem na herbacynkę, co?:) Pzdr. Quote
M&S Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Asiaczek napisał(a):To może wpadniecie dzisiaj wieczorkiem na herbacynkę, co?:) Pzdr. Asiaczku, dzisiaj niestety nie dam rady:shake: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Łeeeeee...... nikt nie chce do mnie wpaśc po chlebek, nikt mnie nie kocha... dobrze, że mam psiaki, to chociaz sobie z nimi pogadam:) moge nawet poprowadzic monolog, bo to wierni słuchacze moich gadek są:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 No so.... taka prawda... Nic to. Idę zjeść śniadanko z moim chlebkiem. A potem może jakowes fotki zapodam? Jak się obrobię z ważniejszymi sprawami, Ok? pzder. Quote
M&S Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Asiaczek napisał(a):No so.... taka prawda... Nic to. Idę zjeść śniadanko z moim chlebkiem. A potem może jakowes fotki zapodam? Jak się obrobię z ważniejszymi sprawami, Ok? pzder. Wiesz, że są 3 prawdy, a ta akurat jest tą trzecią :eviltong: smacznego:) Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Tak, znam te zasady o prawdzie:) Zanm. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Jedno zdjęcie TRICKEY Asiaczek FCI z nowego domku:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ależ ona wyrosła, a taki był bąbelek :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/Zmianarozmiaru_KLA3558_zpsead0e268.jpg No weź mnie, weź, taka jestem malutka ... http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1939_zps8e8181b4.jpg Quote
Asiaczek Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 jamnicze, Lalka raczej była ciekawa, co tam Lansik ma w rękach.... A on miał w rękach swoja najnowsza zdobycz, czyli Black BerryZ10;) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 dzieńdobry! :) pieknie Trickey wyrosła! :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1957_zpsb1609e34.jpg [FONT=Comic Sans MS]Uwielbiam patrzeć na takie zabawy maluchów :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='Anecioreczek']dzieńdobry! :) pieknie Trickey wyrosła! :loveu: [quote name='M&S']Jaka poważna Trickey;) Jestem b.ciekawa, jak Trickey będzie sie prezentowala na ringach. Bo Właściciele mają taki zamiar:) [quote name='Ania!']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1957_zpsb1609e34.jpg [FONT=Comic Sans MS]Uwielbiam patrzeć na takie zabawy maluchów :loveu:[/FONT] Fakt, to lepsze niz telewizja:) Pzdr. Quote
Recommended Posts