Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd. 13-04-2013
Lalka i Taszka:)

...oraz cała Trójka:)

To ostatnie zdjęcie wstawiłam na FB w Basenji April competition. Te osoby,które sa zalogowane na Fb - bardzo prosze o zagłosowanie na mnie:) Wystarczy kliknąć "Lubię to!":)

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Przy okazji robienia zdjęć malcom, tradycyjnie, i koty się załapały;)
Rudy ma co prawda tylko 1 zdjęcie....ale wypełnia sobą całe zdjecie:)

Bura vel Buratinka - jak zwykle - pieknie pozuje. Sami zobaczcie i oceńcie:)

A to moje ulubione z tej serii:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Kaaasia']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1930a_zps8d217c86.jpg Małe prosidełka :loveu:
Oj, wiedzą, jak to robic:)

[quote name='Izabela124.']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_1935_zps78788eec.jpg ale fajnie razem śpią :)
Bardzo czesto spia razem:) Bura zrobiła się odwazniejsza, niz wtedy, tuz po przybyciu do mnie.

Pzdr.

Posted

Witaj, jamnicze:) Jak to dobrze, że chociaz 1 osoba w ciagu dnia tutaj zajrzy... wiem, wiem, sama jestem sobie winna, bo nie było mnie na DGM prawie miesiąc.... co robić ...

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
Ja też zaglądam ;)!

Angi napisał(a):
Ja też, wbrew pozorom jestem. Mało się odzywam, jednak podczytuję! :)

O, jak to dobrze, że są jeszcze wierni fani b-Asiaczków:)
Dziekuję Wam za cierpliwość, ale ostatnio - biję sie w piersi - ciut za duzo miałam na głowie i to mnie troche zastopowało w aktywności na DGM. wierzę jednak, że najcięższe dni mam za sobą:)

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
Jak wyglada niebieski basenji ?

Wszędzie tam, gdzie u normalnie wybarwionego baska jest kolor czarny - u niebieskiego jest niebieski/błękitny...
Bo kolor niebieski w genetyce jest pochodnym kolorem od czarnego:)

pzdr.

Posted

A ja mam dla Was duuuuuzo super wieści:)

Po pierwsze, przez jakies koszmarne roztargnienie usunełam z karty pamięci w aparacie zdjęcia ze spaceru na PM w dniu 4.3.2013 r. Ale okazało się, że spece porafia i tutajprzechytrzyc rzecz!!!! Zdjęcia sa odzyskane i.... mam je juz na pulpicie! To co? Wstawiać?

po drugie, wczoraj wymieniłam mój starszy aparat NOKIĘ na..... SAMSUNG ACE 2!!!! Wczoraj się ładował a dzisiaj będe chciała porobic odpowiednie ustawienia i zacząć z niego korzystac!!!! Ciesze się bardzo! I pytanie: chcecie foteczke mojego nowego cuda?

Po trzecie, wczoraj byli u mnie Alicja od Sue i Lansik i porobiłam zdjęcia U-bilatek, czyli Lalki i Dudka. chcecie?:)

Po czwarte, dzisiaj wybieram sie na sesję zdjęciowa (pogoda zapowiada sie fantastyczna!) z Podlotkami, czyli z Tamisia i Torinka. Trzymajcie kciuki, abym to wsio dobrze zorganizowała logistycznie i aby foteczki byly OK. A jak juz zrobię, to co, wstawiać?:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja mam dla Was duuuuuzo super wieści:)

Po pierwsze, przez jakies koszmarne roztargnienie usunełam z karty pamięci w aparacie zdjęcia ze spaceru na PM w dniu 4.3.2013 r. Ale okazało się, że spece porafia i tutajprzechytrzyc rzecz!!!! Zdjęcia sa odzyskane i.... mam je juz na pulpicie! To co? Wstawiać?

po drugie, wczoraj wymieniłam mój starszy aparat NOKIĘ na..... SAMSUNG ACE 2!!!! Wczoraj się ładował a dzisiaj będe chciała porobic odpowiednie ustawienia i zacząć z niego korzystac!!!! Ciesze się bardzo! I pytanie: chcecie foteczke mojego nowego cuda?

Po trzecie, wczoraj byli u mnie Alicja od Sue i Lansik i porobiłam zdjęcia U-bilatek, czyli Lalki i Dudka. chcecie?:)

Po czwarte, dzisiaj wybieram sie na sesję zdjęciowa (pogoda zapowiada sie fantastyczna!) z Podlotkami, czyli z Tamisia i Torinka. Trzymajcie kciuki, abym to wsio dobrze zorganizowała logistycznie i aby foteczki byly OK. A jak juz zrobię, to co, wstawiać?:)

Pzdr.

4 x tak, czyli wstawiać, wstawiać, wstawiać i wstawiać :)