Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 ewelinabuck napisał(a):a to ciasto bedzie w opolu????????????kurcze no to dobrze ze ja jade...........:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja juz coś dobrego przygotuję! Agappe napisał(a):ja zapomniałam... tylko zdziwiłam się jak o 2:45 w nocy dostałam smsa, który został wysłany o 3:45 i zaczełam kambinować, że chyba coś nie jest tak :evil_lol: :evil_lol: Asiu chcesz troche zdjeć ze śnieżnej Austrii u siebie w galerii na dniach??? A ja pamiętałam wczoraj, a dzisiaj rano - już nie! Ale rajd... Co do zdjęć z Austrii - oczywiście, że TAK!!! To będą zdjęcia z tego Twojego wyjazdu? jo-jo napisał(a):Cudaki :loveu: Witaj Asiu! Jeszcze raz Gratlujemy Nitry :multi: :multi: :multi: Witaj po przerwie! Pzdr. Quote
jo-jo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Melduje się nareszcie zdrowa!! Asiu jaka róznica wagowa jest między Baskami a Twoimi Kociskami? Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Dla Kesslee - koty. I bonus dla wytrwałych CIASTOżERCóW (ktoś na innym topicu obieywał, że wsiada w rany pociąg i jedzie do nie na poraną kawkę z ciastem. Ciekawe, czy pamięta o obietnicy...). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czoko napisał(a):Uff! Nareszcie komputer po kolejnej reinstalacji zezwolił na wejście i nadrobienie zaległości w Waszej galerii - Gratuluję - nie musiałam nigdzie daleko szukać tylko była w podpisie u mnie! Pomogła mi w tym Ewelinabuck (jeszcze raz - piękne dzięki!). Zdolniacha z Niej! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 sylrwia napisał(a):Asiaczku nie wiem jaka u Was była pogoda ale moze masz jakieś spacerowe zdjęcia zrobione nowym obiektywem??:lol: Sylrwia - spacerowe - tak, ale nie nowym obiektywem. Jakoś się nie złozyło... Mam np. zdjęcia z dzisiejszego I spacerku w życiu KALIMERKI i KENTARO, ale nie wstawię ich dzisiaj, bo jutro do pracy, zarabiać na chleb... Powie tylko, że dzięki Agabass, spacerek udał się znakomicie; maluchy padły i do tej pory śpią... Pzdr. Quote
Agappe Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a): A ja pamiętałam wczoraj, a dzisiaj rano - już nie! Ale rajd... Co do zdjęć z Austrii - oczywiście, że TAK!!! To będą zdjęcia z tego Twojego wyjazdu? Pzdr. tak.. dzis wrociłam.. i poszliśmy z tatą do "wildpark" i mam rozne zwierzątka czteronożne na zdjęciach ;) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 jo-jo napisał(a):Melduje się nareszcie zdrowa!! Asiu jaka róznica wagowa jest między Baskami a Twoimi Kociskami? O, jak dobrze! Baski - ok. 10 kg, a koty jednak są lżejsze... To futro tak je poszerza... Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ok to czekam do jutra na zdjecia spacerowe dzieciaków Kalimery i Kentaro:lol: za 30 min bedzie jutro:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Nie bądź taka, no, wiesz, jaka. Fotki będą najwcześniej jutro ppłd. Zaraz idę spać. dobranocka. Pzdr. Quote
miroszki Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Z wyżej przedstawionych na zdjęciach kotów najbardziej spodobał mi się ten czarny ze sterczącymi uszami! :smile: Pozdrawiam i dobrej nocy życzę, Alesja ;) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Hahaha, ale to rasa nieuznana przez FIFe... BTW - mnie też się podoba ta "rasa"... Miłego dnia! pzdr. Quote
Poświata Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hej, wpadam powiedzieć dzieńdoberek i wypadam, bo mi najmłodsze chałupe demoluje :diabloti: ;) . Zaległości nie wiem kiedy nadrobię :shake: , no chyba że jakas dobra dusza mi streści w podpunktach co u Asiaczków słychac :lol: . Buziaki....... Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 juz ty mnie tak nie chwal bo popadne w samouwielbienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zeby nie byl to ja teraz jestem w szkole ,:p pisze z czytelni multimedialnej;) Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A kuku:cool3: Przebrnełam Przez to wszystko:P deklaruje że dałam zaległe zdjęcia:P Pozdrawiam :P I miłego Poniedziałku... chcoiaż Poniedziałki są znane z Tych mniej Miłych:P:lol: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Poświata napisał(a):Hej, wpadam powiedzieć dzieńdoberek i wypadam, bo mi najmłodsze chałupe demoluje :diabloti: ;) . Zaległości nie wiem kiedy nadrobię :shake: , no chyba że jakas dobra dusza mi streści w podpunktach co u Asiaczków słychac :lol: . Buziaki....... W skrócie:- w Nitrze wywalczylismy 2x Zwyc. słowacji; Żelka i Dzezik rozpoczęli Championat Słowacji; Farik i Gusio - skonczyli Championat Słowacji; - KEY TO LOVEW A i KISS FOR GOOD DAY A. - poszli juz do nowych domków; zdj ecia KEY (vel Manio) - sa juz u mnie dzięki Agabasskowi i może dzisiaj coś mi się uda wstawić; - prawdopodobnie w środę Kalimerka idzie do nowego domku; będzie miała faaaajnie, bo dom z duuuuzy ogrodem, las niedaleko, no i Pa będący pod ręką; - wczoraj małe zaliczyły swój I spaerek i... pdały po powroie. Musiałam je budzić ok. 1:00 w nocy na posiłek - były nieprzytomne...:evil_lol: - nie wiem, co tu jeszcze nowego... ewelinabuck napisał(a):juz ty mnie tak nie chwal bo popadne w samouwielbienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zeby nie byl to ja teraz jestem w szkole ,:p pisze z czytelni multimedialnej;) Ale ja tak też się domyśliłam, że jak piszesz a DGM w takich godzinach, to jakas kawairenka lub czytelnia... Anecioreczek napisał(a): A kuku:cool3: Przebrnełam Przez to wszystko:P deklaruje że dałam zaległe zdjęcia:P Pozdrawiam :P I miłego Poniedziałku... chcoiaż Poniedziałki są znane z Tych mniej Miłych:P:lol: Mój Poniedziałek był - jak na razie - całkiem miły! Wpadnę do Ciebie zobaczyć te zaległości... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ...przytulasne, całusne, puszyste i mruczące...:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Asiaczek napisał(a):...przytulasne, całusne, puszyste i mruczące...:lol: Pzdr. Takie samo jest moje zdanie o innym kocie! W sprawie zdjęć widzę ze jestem za wcześnie ale może później uda mi się znowu pokonać kompa i po kryjomu Was odwiedzę. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Ah, Ty, Tajny Oglądaczu... U mnie w Galerii możesz się swobodnie, bez żadnych sankcji karnych, ujawniać...:lol: Pzdr. Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Dla Kesslee - koty. Ah! Ale pięknoty te Twoje kociska :loveu: A w jakim są wieku? Rozumiem że rudzielec to chłopak a szylkretka dziewczyna? :) A ten przydymiony czarnuszek? No nie moge się napatrzeć... Jak przytulanki :lol: Quote
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przepiękne te Twoje kociaki Asiaczku :loveu: Wszystkie! A ciasteczko było pyyyszne, wczoraj cichutko wpadłam i kawałek zjadłam :loveu: Pozdrowionka Quote
cavallo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 OOOOO, już jestem!!!! Ciasto widziałam, wygląda pysznie!!!! :eviltong: Z jabłuszkami, hmmmm, UWIELBIAM!!!! :loveu: Gdyby nie to, że jednak dzisiaj też trzeba się było udać do pracy, to chętnie przyjechałabym do Ciebie....:cool3: Dzięki Asiaczku! Będę częstym bywalcem Twojej galerii. Koty z Baskami są urocze!!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kesslee - chłopak jest tylko 1 - ten siedzący i patrzący przez okno. Reszta to koteczki. Bonita - aaaaa, to juz wiem, kto zjadł ten brakujący kawałek...:evil_lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 cavallo napisał(a):OOOOO, już jestem!!!! Ciasto widziałam, wygląda pysznie!!!! :eviltong: Z jabłuszkami, hmmmm, UWIELBIAM!!!! :loveu: Gdyby nie to, że jednak dzisiaj też trzeba się było udać do pracy, to chętnie przyjechałabym do Ciebie....:cool3: Dzięki Asiaczku! Będę częstym bywalcem Twojej galerii. Koty z Baskami są urocze!!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Była tam też 1 gruszka... Zapraszam... Pzdr. Quote
Poświata Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Asiaczek napisał(a):W skrócie:- w Nitrze wywalczylismy 2x Zwyc. słowacji; Żelka i Dzezik rozpoczęli Championat Słowacji; Farik i Gusio - skonczyli Championat Słowacji; - KEY TO LOVEW A i KISS FOR GOOD DAY A. - poszli juz do nowych domków; zdj ecia KEY (vel Manio) - sa juz u mnie dzięki Agabasskowi i może dzisiaj coś mi się uda wstawić; - prawdopodobnie w środę Kalimerka idzie do nowego domku; będzie miała faaaajnie, bo dom z duuuuzy ogrodem, las niedaleko, no i Pa będący pod ręką; - wczoraj małe zaliczyły swój I spaerek i... pdały po powroie. Musiałam je budzić ok. 1:00 w nocy na posiłek - były nieprzytomne...:evil_lol: - nie wiem, co tu jeszcze nowego... Pzdr.No to całkiem sporo sie działo jak na jednego Asiaczka, gratuluje kolejnych sukcesów i trzymam kciuki za domki dla maluchów , mam nadzieje że wszystkie bedą co najmniej tak dobre jak mój dla Toffi ;) :evil_lol: . Quote
Recommended Posts