Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a to ciasto bedzie w opolu????????????kurcze no to dobrze ze ja jade...........:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Ja juz coś dobrego przygotuję!

Agappe napisał(a):
ja zapomniałam... tylko zdziwiłam się jak o 2:45 w nocy dostałam smsa, który został wysłany o 3:45 i zaczełam kambinować, że chyba coś nie jest tak :evil_lol: :evil_lol:

Asiu chcesz troche zdjeć ze śnieżnej Austrii u siebie w galerii na dniach???

A ja pamiętałam wczoraj, a dzisiaj rano - już nie! Ale rajd...
Co do zdjęć z Austrii - oczywiście, że TAK!!! To będą zdjęcia z tego Twojego wyjazdu?

jo-jo napisał(a):
Cudaki :loveu:

Witaj Asiu!

Jeszcze raz Gratlujemy Nitry :multi: :multi: :multi:

Witaj po przerwie!
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Kesslee - koty.

I bonus dla wytrwałych CIASTOżERCóW

(ktoś na innym topicu obieywał, że wsiada w rany pociąg i jedzie do nie na poraną kawkę z ciastem. Ciekawe, czy pamięta o obietnicy...).
Pzdr.

Posted

Czoko napisał(a):
Uff! Nareszcie komputer po kolejnej reinstalacji zezwolił na wejście i nadrobienie zaległości w Waszej galerii - Gratuluję - nie musiałam nigdzie daleko szukać tylko była w podpisie u mnie!

Pomogła mi w tym Ewelinabuck (jeszcze raz - piękne dzięki!). Zdolniacha z Niej!
Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku nie wiem jaka u Was była pogoda ale moze masz jakieś spacerowe zdjęcia zrobione nowym obiektywem??:lol:

Sylrwia - spacerowe - tak, ale nie nowym obiektywem. Jakoś się nie złozyło...

Mam np. zdjęcia z dzisiejszego I spacerku w życiu KALIMERKI i KENTARO, ale nie wstawię ich dzisiaj, bo jutro do pracy, zarabiać na chleb... Powie tylko, że dzięki Agabass, spacerek udał się znakomicie; maluchy padły i do tej pory śpią...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A ja pamiętałam wczoraj, a dzisiaj rano - już nie! Ale rajd...
Co do zdjęć z Austrii - oczywiście, że TAK!!! To będą zdjęcia z tego Twojego wyjazdu?

Pzdr.

tak.. dzis wrociłam.. i poszliśmy z tatą do "wildpark" i mam rozne zwierzątka czteronożne na zdjęciach ;)

Posted

jo-jo napisał(a):
Melduje się nareszcie zdrowa!!

Asiu jaka róznica wagowa jest między Baskami a Twoimi Kociskami?

O, jak dobrze!

Baski - ok. 10 kg, a koty jednak są lżejsze... To futro tak je poszerza...
Pzdr.

Posted

Hej, wpadam powiedzieć dzieńdoberek i wypadam, bo mi najmłodsze chałupe demoluje :diabloti: ;) .
Zaległości nie wiem kiedy nadrobię :shake: , no chyba że jakas dobra dusza mi streści w podpunktach co u Asiaczków słychac :lol: .
Buziaki.......

Posted

juz ty mnie tak nie chwal bo popadne w samouwielbienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zeby nie byl to ja teraz jestem w szkole ,:p pisze z czytelni multimedialnej;)

Posted

Poświata napisał(a):
Hej, wpadam powiedzieć dzieńdoberek i wypadam, bo mi najmłodsze chałupe demoluje :diabloti: ;) .
Zaległości nie wiem kiedy nadrobię :shake: , no chyba że jakas dobra dusza mi streści w podpunktach co u Asiaczków słychac :lol: .
Buziaki.......

W skrócie:- w Nitrze wywalczylismy 2x Zwyc. słowacji; Żelka i Dzezik rozpoczęli Championat Słowacji; Farik i Gusio - skonczyli Championat Słowacji;
- KEY TO LOVEW A i KISS FOR GOOD DAY A. - poszli juz do nowych domków; zdj ecia KEY (vel Manio) - sa juz u mnie dzięki Agabasskowi i może dzisiaj coś mi się uda wstawić;
- prawdopodobnie w środę Kalimerka idzie do nowego domku; będzie miała faaaajnie, bo dom z duuuuzy ogrodem, las niedaleko, no i Pa będący pod ręką;
- wczoraj małe zaliczyły swój I spaerek i... pdały po powroie. Musiałam je budzić ok. 1:00 w nocy na posiłek - były nieprzytomne...:evil_lol:
- nie wiem, co tu jeszcze nowego...

ewelinabuck napisał(a):
juz ty mnie tak nie chwal bo popadne w samouwielbienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zeby nie byl to ja teraz jestem w szkole ,:p pisze z czytelni multimedialnej;)

Ale ja tak też się domyśliłam, że jak piszesz a DGM w takich godzinach, to jakas kawairenka lub czytelnia...

Anecioreczek napisał(a):

A kuku:cool3:
Przebrnełam Przez to wszystko:P
deklaruje że dałam zaległe zdjęcia:P
Pozdrawiam :P I miłego Poniedziałku...
chcoiaż Poniedziałki są znane z Tych mniej Miłych:P:lol:

Mój Poniedziałek był - jak na razie - całkiem miły!
Wpadnę do Ciebie zobaczyć te zaległości...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
...przytulasne, całusne, puszyste i mruczące...:lol:
Pzdr.

Takie samo jest moje zdanie o innym kocie!
W sprawie zdjęć widzę ze jestem za wcześnie ale może później uda mi się znowu pokonać kompa i po kryjomu Was odwiedzę.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dla Kesslee - koty.

Ah! Ale pięknoty te Twoje kociska :loveu: A w jakim są wieku? Rozumiem że rudzielec to chłopak a szylkretka dziewczyna? :) A ten przydymiony czarnuszek?
No nie moge się napatrzeć...
Jak przytulanki :lol:

Posted

OOOOO, już jestem!!!! Ciasto widziałam, wygląda pysznie!!!! :eviltong: Z jabłuszkami, hmmmm, UWIELBIAM!!!! :loveu: Gdyby nie to, że jednak dzisiaj też trzeba się było udać do pracy, to chętnie przyjechałabym do Ciebie....:cool3:
Dzięki Asiaczku! Będę częstym bywalcem Twojej galerii. Koty z Baskami są urocze!!! :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Kesslee - chłopak jest tylko 1 - ten siedzący i patrzący przez okno. Reszta to koteczki.

Bonita - aaaaa, to juz wiem, kto zjadł ten brakujący kawałek...:evil_lol:
pzdr.

Posted

cavallo napisał(a):
OOOOO, już jestem!!!! Ciasto widziałam, wygląda pysznie!!!! :eviltong: Z jabłuszkami, hmmmm, UWIELBIAM!!!! :loveu: Gdyby nie to, że jednak dzisiaj też trzeba się było udać do pracy, to chętnie przyjechałabym do Ciebie....:cool3:
Dzięki Asiaczku! Będę częstym bywalcem Twojej galerii. Koty z Baskami są urocze!!! :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Była tam też 1 gruszka...
Zapraszam...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
W skrócie:- w Nitrze wywalczylismy 2x Zwyc. słowacji; Żelka i Dzezik rozpoczęli Championat Słowacji; Farik i Gusio - skonczyli Championat Słowacji;
- KEY TO LOVEW A i KISS FOR GOOD DAY A. - poszli juz do nowych domków; zdj ecia KEY (vel Manio) - sa juz u mnie dzięki Agabasskowi i może dzisiaj coś mi się uda wstawić;
- prawdopodobnie w środę Kalimerka idzie do nowego domku; będzie miała faaaajnie, bo dom z duuuuzy ogrodem, las niedaleko, no i Pa będący pod ręką;
- wczoraj małe zaliczyły swój I spaerek i... pdały po powroie. Musiałam je budzić ok. 1:00 w nocy na posiłek - były nieprzytomne...:evil_lol:
- nie wiem, co tu jeszcze nowego...

Pzdr.
No to całkiem sporo sie działo jak na jednego Asiaczka, gratuluje kolejnych sukcesów i trzymam kciuki za domki dla maluchów , mam nadzieje że wszystkie bedą co najmniej tak dobre jak mój dla Toffi ;) :evil_lol: .