M&S Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Asiaczek napisał(a):No, zero, zero... Pzdr. Nie ładnie, nie ładnie... Quote
Bogarka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 :bye: Gratuluje wyników z Włocławka! A czy Asiaczki beda na swiatówce? Co do pogody u nas leje :( Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Asiaczek napisał(a):W wydawnictwie "Who is who in dog world" ukazal sie artykuł o mojej hodowli: Gratuluję, to jest coś :-D A do tego jakie wyniki z wystawy ... brawo :multi: Quote
zielona Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Ania! napisał(a):Gratuluję, to jest coś :-D A do tego jakie wyniki z wystawy ... brawo :multi: U Asiaczka nie ma innych wyników haha...Ja już nawet nie gratuluję, albo pogratuluję na ten rok a następne gratulacje w 2014 Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Nie było ;) Bardzo fajny artykuł, miło się czyta :). Oby więcej polskich akcentów w światowej kynologii. Quote
magdola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a):Gratulacje! Fantastyczne wyniki!!!!! U Asiaczków to standard :) Gratuluje :) Quote
Asiaczek Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Anecioreczek napisał(a):dzieńdobry :) witam baski :) Trochę spóźniona, ale witam:) Bogarka napisał(a)::bye: Gratuluje wyników z Włocławka! A czy Asiaczki beda na swiatówce? Co do pogody u nas leje :( U nas dzisiaj - piekne słońce, ale jednoczesnie mrozik i to taki solidny:) ale i tak bylo pieknie:) Ania! napisał(a):Gratuluję, to jest coś :-D A do tego jakie wyniki z wystawy ... brawo :multi: Dziękować:) zielona napisał(a):U Asiaczka nie ma innych wyników haha...Ja już nawet nie gratuluję, albo pogratuluję na ten rok a następne gratulacje w 2014 Oj, sa, są... ale dzięki:) Alicja napisał(a):Były Asiaczki w Katowicach ?? Nie, nie bylo nas:( jamnicze napisał(a):Nie było ;) Bardzo fajny artykuł, miło się czyta :). Oby więcej polskich akcentów w światowej kynologii. Dziękować:) *anusia&ajlu* napisał(a):Gratulacje! Fantastyczne wyniki!!!!! Dziękować:) Metheora napisał(a):Podpisuję się pod wypowiedzią koleżanki :) Dziękować:) magdola napisał(a):U Asiaczków to standard :) Gratuluje :) Dziękować:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Coś na poprawe humorów:) Kobieta tresuje ratlerka, żeby jej słuchał. - Daj spokój - mówi mąż - nic z tego nie będzie. - Będzie, będzie. Z tobą tez mi na poczatku nie wychodziło...:evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Bosssskie.... pzdr. Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Asiaczek napisał(a):Coś na poprawe humorów:) Kobieta tresuje ratlerka, żeby jej słuchał. - Daj spokój - mówi mąż - nic z tego nie będzie. - Będzie, będzie. Z tobą tez mi na poczatku nie wychodziło...:evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Bosssskie.... pzdr. :lol::lol::lol: Quote
Anecioreczek Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 kawał super, dało mi to nadzieje na dóch moich facetów, TZ-ta i Tic Taca :D Quote
Bogarka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 "Asiaczek" napisał(a):U nas dzisiaj - piekne słońce, ale jednoczesnie mrozik i to taki solidny:smile: U nas tez mróz i to bez słonca. A niby juz wiosna. Zreszta pare lat temu był czerwiec kiedy trzeba było ubrac płaszcz zimowy i pamietam w latach 90-tych spacer w lutym w krótkich rekawach. Wybierasz sie na swiatówke? Quote
Asiaczek Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Bogarka - w tym roku niestety nie będzie mnie na WDS 2013. Bedzie za to jeden z piesków z mojej hodowli - RICH BOY Asiaczek FCI:) Możesz mu kibicowac:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Hej Kulki:) Aniu, w piątek Oddział nieczynny! Jezeli nie wiesz, to informuję:) pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Asiaczek napisał(a):Hej Kulki:) Aniu, w piątek Oddział nieczynny! Jezeli nie wiesz, to informuję:) pzdr. Domyślam się, to Wielki Piątek... Quote
Asiaczek Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Patrz, a ja sie nie domysliłam.... dobrze, że zadzwoniłam, bo chciałam na przegląd przyjechac.... No to by sobie Praga oglądnęła moje baski;) pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Asiaczek napisał(a):Patrz, a ja sie nie domysliłam.... dobrze, że zadzwoniłam, bo chciałam na przegląd przyjechac.... No to by sobie Praga oglądnęła moje baski;) pzdr. Wycieczkę byś maluchom zrobiła;) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Taaaaaa...... wycieczka treningowa;) A ja ostatnio opanowuje sztuke władanie mopem parowym:) codziennie moja podłoga we wszystkich pomieszczeniach jest myta. Niestety, to jest starszy model mopa i nie ma regulacji pary/wody. I trzeba umyć podłogę, zamknąc pokój na jakieś 20-30 minut, aby podłoga wyschła. Bo inaczej to b.brzydko wygląda... chyba się jednak zdecyduje na taki nowszy model za 179 zł na Gruperze. Musze tylko jeszcze sprawdzic, ile kosztuje dostawa:) Dostałam zwrot za podatek za 2012 r., to mogę szalec, prawda...?;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Oj, ten mop parowy to juz za mna dłuuuugoooooo chodził.... A teraz, jak mam możłiwośc wypróbowania jego działania i przekonania się, czy się sprawdza u mnie czy nie - to wiem, że GO CHCĘ:) Pzdr. Quote
Recommended Posts