Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czy wszyscy pamiętali, aby ustawić zegarki godzinę do przodu?
Bo ja nie...:evil_lol:
Pzdr.

Asiu ja mam inteligentny zegarek i przestawil sie automatycznie :lol::evil_lol::lol:

Posted

Uh... a ja nie mam żadnego na rękę. Zgubiłam ok. 5 lat temu i do tej pory nie zdobyłam sie, aby kupic nastepny. Wychodzę z założenia, że wszędzie w pobliżu mam zegarki: komputer, praca, tramwaj, dom... To po co mi jeszcze jeden na rękę, co?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Asiu!
Mi niestety nie udało sie przebrnąć przez całą Twoją galerię :oops: Ale chyba rozumiesz, że jak najszybciej chciałam dac znak, że jestem, czytam i wspieram!
Jak byłam mała dziewczynką i Basenji widziałam tylko w książkach myślałam ze jest to tak egzotyczna rasa, że nigdy jej w Polsce nie zobaczymy.
No cóż, myliłam się jak widać :lol:

Posted

To tym bardziej musimy spotkać się na tych obiecanych spacerkach na Polach Mokotowskich, prawda?
Zobaczysz w realu tę egzotyczną rasę.

A teraz spadam, bo musze piec ciasto; po południu przychodzi do nie Agabassek, może i Donya wpadnie...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To tym bardziej musimy spotkać się na tych obiecanych spacerkach na Polach Mokotowskich, prawda?
Zobaczysz w realu tę egzotyczną rasę.

Jak najbardziej tak! Przecież wiesz, że w niedalekiej przyszłości jesteśmy umówione :cool1:

Posted

Witam kochana :) i jak sunia już znalazła nowy domek czy jeszcze nie??? nie doczytałam...

śliczne foteczki
ta mi sie podoba... na kamyczkach...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
W obojętnie jaki poscie? I będzie się "to" pokazywało w każdej ojej odpowiedzi?
Pzdr.

wchodzisz w panel uzytkownika pozniej w edytuj podpis i wklejasz sobie to pod baner albo nad baner obojetnie i bedzie ci siie tak samo wyswietlalo jak banerek czyli wszedzie tam gdzie piszesz mam nadzieje ze teraz zrozumiesz;)

Posted

Ah! Dziękuję, jestem wzruszona :loveu: :loveu: :loveu:
Kociska przecudowne! Takie kudłate przytulanki ;)
Ale pyszczaków to trzeba się dopatrywać bardzo :lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
wchodzisz w panel uzytkownika pozniej w edytuj podpis i wklejasz sobie to pod baner albo nad baner obojetnie i bedzie ci siie tak samo wyswietlalo jak banerek czyli wszedzie tam gdzie piszesz mam nadzieje ze teraz zrozumiesz;)

Ewelina - masz u mnie dodatkowy kawałek pysznego ciasta w Opolu...
Jesteś the best!
Pzdr.

Posted

kesslee napisał(a):
Ah! Dziękuję, jestem wzruszona :loveu: :loveu: :loveu:
Kociska przecudowne! Takie kudłate przytulanki ;)
Ale pyszczaków to trzeba się dopatrywać bardzo :lol:

Będą jeszcze następne, ale to musi troche potrwać; moje kotusien ie bardzo lubią fotografowanie... Ewentualnie wejdź na moja stronę www (jest w podpisie).
Pzdr.

Posted

ona udaje dalmatynczyka :) :):) w koncu zyje w psim swiecie !!!

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

ja niestety tak ... musialam o 5 rano wstac coby na uczelnie zdarzyc :placz: :placz:

Posted

Uff! Nareszcie komputer po kolejnej reinstalacji zezwolił na wejście i nadrobienie zaległości w Waszej galerii - Gratuluję - nie musiałam nigdzie daleko szukać tylko była w podpisie u mnie!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ewelina - masz u mnie dodatkowy kawałek pysznego ciasta w Opolu...
Jesteś the best!
Pzdr.

a to ciasto bedzie w opolu????????????kurcze no to dobrze ze ja jade...........:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

ja zapomniałam... tylko zdziwiłam się jak o 2:45 w nocy dostałam smsa, który został wysłany o 3:45 i zaczełam kambinować, że chyba coś nie jest tak :evil_lol: :evil_lol:

Asiu chcesz troche zdjeć ze śnieżnej Austrii u siebie w galerii na dniach???