Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czy wszyscy pamiętali, aby ustawić zegarki godzinę do przodu? Bo ja nie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Daisunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy wszyscy pamiętali, aby ustawić zegarki godzinę do przodu? Bo ja nie...:evil_lol: Pzdr. Asiu ja mam inteligentny zegarek i przestawil sie automatycznie :lol::evil_lol::lol: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Uh... a ja nie mam żadnego na rękę. Zgubiłam ok. 5 lat temu i do tej pory nie zdobyłam sie, aby kupic nastepny. Wychodzę z założenia, że wszędzie w pobliżu mam zegarki: komputer, praca, tramwaj, dom... To po co mi jeszcze jeden na rękę, co? pzdr. Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a): Asiu! Mi niestety nie udało sie przebrnąć przez całą Twoją galerię :oops: Ale chyba rozumiesz, że jak najszybciej chciałam dac znak, że jestem, czytam i wspieram! Jak byłam mała dziewczynką i Basenji widziałam tylko w książkach myślałam ze jest to tak egzotyczna rasa, że nigdy jej w Polsce nie zobaczymy. No cóż, myliłam się jak widać :lol: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 To tym bardziej musimy spotkać się na tych obiecanych spacerkach na Polach Mokotowskich, prawda? Zobaczysz w realu tę egzotyczną rasę. A teraz spadam, bo musze piec ciasto; po południu przychodzi do nie Agabassek, może i Donya wpadnie... Pzdr. Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):To tym bardziej musimy spotkać się na tych obiecanych spacerkach na Polach Mokotowskich, prawda? Zobaczysz w realu tę egzotyczną rasę. Jak najbardziej tak! Przecież wiesz, że w niedalekiej przyszłości jesteśmy umówione :cool1: Quote
Cerber Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witam kochana :) i jak sunia już znalazła nowy domek czy jeszcze nie??? nie doczytałam... śliczne foteczki ta mi sie podoba... na kamyczkach...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Hejka, Cerber. Nie, Kalimerka jest nadal u nie... pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):W obojętnie jaki poscie? I będzie się "to" pokazywało w każdej ojej odpowiedzi? Pzdr. wchodzisz w panel uzytkownika pozniej w edytuj podpis i wklejasz sobie to pod baner albo nad baner obojetnie i bedzie ci siie tak samo wyswietlalo jak banerek czyli wszedzie tam gdzie piszesz mam nadzieje ze teraz zrozumiesz;) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Specjalnie dla Kesslee - koty: RUDY Asiaczek VEL rUDY IGRASZKA Asiaczek - Gruszka (w przebraiu;) Pzdr. Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ah! Dziękuję, jestem wzruszona :loveu: :loveu: :loveu: Kociska przecudowne! Takie kudłate przytulanki ;) Ale pyszczaków to trzeba się dopatrywać bardzo :lol: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 ewelinabuck napisał(a):wchodzisz w panel uzytkownika pozniej w edytuj podpis i wklejasz sobie to pod baner albo nad baner obojetnie i bedzie ci siie tak samo wyswietlalo jak banerek czyli wszedzie tam gdzie piszesz mam nadzieje ze teraz zrozumiesz;) Ewelina - masz u mnie dodatkowy kawałek pysznego ciasta w Opolu... Jesteś the best! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 kesslee napisał(a):Ah! Dziękuję, jestem wzruszona :loveu: :loveu: :loveu: Kociska przecudowne! Takie kudłate przytulanki ;) Ale pyszczaków to trzeba się dopatrywać bardzo :lol: Będą jeszcze następne, ale to musi troche potrwać; moje kotusien ie bardzo lubią fotografowanie... Ewentualnie wejdź na moja stronę www (jest w podpisie). Pzdr. Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Ewentualie wejdź na moja stroę www (jest w podpisie). Pzdr. Jestem w trakcie przeglądania od mniej więcej 15min :cool1: Quote
limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dziendobry:multi: :multi: :multi: swietna fotka Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Limoncia - ale Cię dawno tu nie było! Witaj! Pzdr. Quote
limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 a no nie bylo mnie dawno:lol: :lol: :lol: Ale jestem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ps; zapraszam do mnie Quote
Bonsai Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witaj Asiaczek. :) Faktycznie masz spore stado! :) Ile radości musisz mieć w domku! Quote
Elitesse Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ona udaje dalmatynczyka :) :):) w koncu zyje w psim swiecie !!! Asiaczek napisał(a):Czy wszyscy pamiętali, aby ustawić zegarki godzinę do przodu? Bo ja nie...:evil_lol: Pzdr. ja niestety tak ... musialam o 5 rano wstac coby na uczelnie zdarzyc :placz: :placz: Quote
Czoko Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Uff! Nareszcie komputer po kolejnej reinstalacji zezwolił na wejście i nadrobienie zaległości w Waszej galerii - Gratuluję - nie musiałam nigdzie daleko szukać tylko była w podpisie u mnie! Quote
ewelinabuck Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Ewelina - masz u mnie dodatkowy kawałek pysznego ciasta w Opolu... Jesteś the best! Pzdr. a to ciasto bedzie w opolu????????????kurcze no to dobrze ze ja jade...........:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy wszyscy pamiętali, aby ustawić zegarki godzinę do przodu? Bo ja nie...:evil_lol: Pzdr. ja zapomniałam... tylko zdziwiłam się jak o 2:45 w nocy dostałam smsa, który został wysłany o 3:45 i zaczełam kambinować, że chyba coś nie jest tak :evil_lol: :evil_lol: Asiu chcesz troche zdjeć ze śnieżnej Austrii u siebie w galerii na dniach??? Quote
jo-jo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):I Cudaki :loveu: Witaj Asiu! Jeszcze raz Gratlujemy Nitry :multi: :multi: :multi: Quote
sylrwia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczku nie wiem jaka u Was była pogoda ale moze masz jakieś spacerowe zdjęcia zrobione nowym obiektywem??:lol: Quote
Recommended Posts