Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: jaka powaga w obroży ;)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruRotationofIMG_0362.jpg

widze ze też masz patent z kuwetką , Ozzy też w domu załatwiał się do kuwety , (ale TZ musiał zrobić dużą ,z płyty , wyściełana grubą folią była , a na to trociny , super sprawa )i potem załatwianie na podwórku to była pestka , brałam na spacer do woreczka wiórki , wysypałam w trawe i już szło gdzie trzeba ;)

Posted

[quote name='Alicja']:lol: jaka powaga w obroży ;)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruRotationofIMG_0362.jpg
widze ze też masz patent z kuwetką , Ozzy też w domu załatwiał się do kuwety , (ale TZ musiał zrobić dużą ,z płyty , wyściełana grubą folią była , a na to trociny , super sprawa )i potem załatwianie na podwórku to była pestka , brałam na spacer do woreczka wiórki , wysypałam w trawe i już szło gdzie trzeba ;)
A najsmieszniejsze w tym patencie jest to, że to same baski wybrały sobie to miejsce do załatwiania swoich potrzeb. Ja im tylko grzeznie nie przeszkadzałam:)

[quote name='M&S']Cześć w deszczowe przedpołudnie.
Hej, oj brzydko i ciężko jest na dworze. dobrze, że popołudniowe spacery zaliczyłam juz bez nieprzewidzianych slizgów po chodniku...

pzdr.

Posted

No i sa w najpiękniejszym okresie rozrabiania, zaczepiania, gryzienia, zabaw... Musze im co i rusz cos nowego wymyslac do zabawy, co inaczej, to bawią się niekoniecznie tak, jakbym chciała;)

pzdr.

Posted

To ja, ja, ja obiecałam fotki w stójce. Może jutro rano,. Jeżeli wyrobie się z przygotowaniem kojca dla Erki. Bo ppłd. - Sekcja. Sobota tez zapchana, zostaje niedziela...

pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Pracuś z ciebie ;)[/QUOTE]
Jakos nie moge się nudzic na emeryturze:)

[quote name='M&S']Cześć o poranku :)[/QUOTE]
Hej, wstałam o 6, ale jak spojrzałam za okno, to jeszcze sobie polegiwałam do 6.30... Obrzydliwie jest! Brudno, wszedziepety, butelki, papiery rozmoczone.... fuj!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zobaczcie, niesamowite:)

https://www.youtube.com/watch?v=YelZX9ACBt0

Pzdr.

legwany pokochałam jak żył Oranżuś od Clockwork , pierwszy raz miałam tak bliski kontakt z gadzinką , też uwielbiał drapanko za żuchwą , karmiłam dziada winogronami i arbuzem ... cudowny był , Kuba zaś jeżdżąc do Łukasza do Pruszkowa poznał gadzinkę z jeszcze bardziej udomowionej strony , Gadzinka Łukaszowa spała z nim w łóżku , chodziła za nim jak pies

Posted

[quote name='Karilka']http://www.dogomania.pl/forum/threads/239445-Bluza-Nike-kosmetyki-FARMONA-klocki-COBI-!!!!!-NÓWKI-SZTUKI!!!!!-7-02-dla-GAMZY!!!?p=20378439#post20378439
Zapraszam w imieniu Gamzy!
Postaram sie tam zajrzec jeszcze dzisiaj:)

[quote name='Alicja']legwany pokochałam jak żył Oranżuś od Clockwork , pierwszy raz miałam tak bliski kontakt z gadzinką , też uwielbiał drapanko za żuchwą , karmiłam dziada winogronami i arbuzem ... cudowny był , Kuba zaś jeżdżąc do Łukasza do Pruszkowa poznał gadzinkę z jeszcze bardziej udomowionej strony , Gadzinka Łukaszowa spała z nim w łóżku , chodziła za nim jak pies
Znałam Gadzinkę z opowiadań i ze zdjęć:)

Pzdr.

Posted

Zamieszczone przez Asiaczek

w NDM zakóńczony Mł.Ch.Polski, a pare dni temu certyfikat u Właścicieli:smile:

Gratki a my dorosły :)
plany wysytawowe spore , do Katowic i Krakowa tez zamierzamy jechać