Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczku macie tyle sukcesów, że ja już sama nie wiem, czego Wam gratulować! :multi: :loveu: GRATULUJĘ wszystkiego!! :multi: :multi: :multi: Jesteście wspaniali! :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool:

Dziś (kochamy Pocztę Polską! :bad-word:) dotarła do nas przesyłeczka od Ciebie :sweetCyb: :buzi: :buzi: :buzi: :Cool!: :Rose: :Rose: :Rose: Oczywiście "połknęłam" ją natychmiast. Przyznam, że BARDZO mnie zdziwiły te silne zapędy myśliwskie :niewiem: bez nich chyba bym po cichu zaczęła myśleć o basenji :scared: ;)

Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję!
Marysia i Una

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku czy jeśli basenji nie ma bialej kryzy (tak sie to chyba nazywa:roll: ) to czy są gorzej oceniane na ringach?/ Czy w porownaniu z psem z kryza dostaja "gorszą" lokate?

Posted

Nugatowa - rzeczywiście mam taką minę, ale to wina dosy silnego wiatru... Tak naprawdę to baaaaardzo się cieszyłam wynikami uzyskanymi przez moje psiaki. Naprawdę!
Kurs maszyn pt. smyczki czy kurs maszy pt. wyprowadzaie psów w parach?:lol:

Sylrwia - biała kryza nie jest obligatoryjna. Wzorzec stanowi, że białe muszą być końcówki łap, ogona i podbrzusze. Strzałka, kryza - niekoniecznie. I brak białej kryzy nie powinien być traktowany jako swoistego rodzaju "brak". Choć na pewno śnieżnobiała kryza wygląda bardzo efektownie!
Popatrz na zdjęcia Farika, Felki, a w szczególności Żelki, no i chłopczyka z ostatniego miotu - KENTARO WITH ME A. Nie mają wogóle kryzy lub mają w szczątkowej formie...
Ale i tak liczy się anatomia, ruch...
Pzdr.

Posted

Nieeeee, sztucerka nie mam. Tak, jak napisałam, to były "zajęcia w podgrupach"..., czyli przygotowanie do wystawy + kosmetyka...

A naburmuszona byłam, bo... wiał dosyc silny wiatr...
Pzdr.

Posted

Piesek przypomina Twoje kotki na niektórych zdjęciach. :)
Asiaczku Ty zajmujesz sie takimi sprawami jak przygotowywanie innych psów do wystaw? Czy to tylko wśród znajomych? A może wystawiasz inne psiaki?

Posted

ewelinabuck napisał(a):
do podpisu tam gdzie masz baner u gory albo na dole jak ci pasuje;)

W obojętnie jaki poscie? I będzie się "to" pokazywało w każdej ojej odpowiedzi?
Pzdr.