Marysia_i_gończy Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Asiaczku macie tyle sukcesów, że ja już sama nie wiem, czego Wam gratulować! :multi: :loveu: GRATULUJĘ wszystkiego!! :multi: :multi: :multi: Jesteście wspaniali! :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: Dziś (kochamy Pocztę Polską! :bad-word:) dotarła do nas przesyłeczka od Ciebie :sweetCyb: :buzi: :buzi: :buzi: :Cool!: :Rose: :Rose: :Rose: Oczywiście "połknęłam" ją natychmiast. Przyznam, że BARDZO mnie zdziwiły te silne zapędy myśliwskie :niewiem: bez nich chyba bym po cichu zaczęła myśleć o basenji :scared: ;) Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję! Marysia i Una Quote
Nugatowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Asiaczek'] Pzdr. Jaka zgrana trójeczka :multi: :multi: :evil_lol: Tylko coś Pani taka burczymucha :shake: ?? Quote
Nugatowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Asiaczek']I jeszcze troche zdjęć ze spacerku po ocenie Pzdr. Asiu czy Ty skończyłaś jakieś kursy obsługi maszyn ?:evil_lol: :lol: Quote
sylrwia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Asiaczku czy jeśli basenji nie ma bialej kryzy (tak sie to chyba nazywa:roll: ) to czy są gorzej oceniane na ringach?/ Czy w porownaniu z psem z kryza dostaja "gorszą" lokate? Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Nugatowa - rzeczywiście mam taką minę, ale to wina dosy silnego wiatru... Tak naprawdę to baaaaardzo się cieszyłam wynikami uzyskanymi przez moje psiaki. Naprawdę! Kurs maszyn pt. smyczki czy kurs maszy pt. wyprowadzaie psów w parach?:lol: Sylrwia - biała kryza nie jest obligatoryjna. Wzorzec stanowi, że białe muszą być końcówki łap, ogona i podbrzusze. Strzałka, kryza - niekoniecznie. I brak białej kryzy nie powinien być traktowany jako swoistego rodzaju "brak". Choć na pewno śnieżnobiała kryza wygląda bardzo efektownie! Popatrz na zdjęcia Farika, Felki, a w szczególności Żelki, no i chłopczyka z ostatniego miotu - KENTARO WITH ME A. Nie mają wogóle kryzy lub mają w szczątkowej formie... Ale i tak liczy się anatomia, ruch... Pzdr. Quote
Agasia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pieeeeeeeeeeekne zdjecia! :D Oj dawno nie widzialam moich baskowych przyjaciol :) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Kilka zdjęć z dzisiejszych zajęć w podgrupach... Oto główny aktor tych zajęć: ciekawe, co na te zdjęcia powie Elitesse, jeżeli wogóle tu zajrzy... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 przepraszam ze pytam ale sprawilas sobie szztucerka????czy tylko mam zwidy:crazyeye: :crazyeye: :cool3: :cool3: :cool3: cos ty taka naburmuszona na tym zzdjeciu cio????:eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Nieeeee, sztucerka nie mam. Tak, jak napisałam, to były "zajęcia w podgrupach"..., czyli przygotowanie do wystawy + kosmetyka... A naburmuszona byłam, bo... wiał dosyc silny wiatr... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 tylko nie wiem czy to ci wejdzie na dogo w linku sproboj ,a jak nie to zaraz cos innego wykombinuje Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 prosze bardzo zrobione zrob tylko kopiuj wklej Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 OK. Ale gdzie mam to wkleić? Sorki, ale ja w te klocki to "cienki Bolek jestem"...:oops: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :evil_lol: zaglada kilka razy dziennie a to co za male sznauciatko ?? :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Piesek o imieniu Bangi. Więcej na PW, OK? Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Piesek przypomina Twoje kotki na niektórych zdjęciach. :) Asiaczku Ty zajmujesz sie takimi sprawami jak przygotowywanie innych psów do wystaw? Czy to tylko wśród znajomych? A może wystawiasz inne psiaki? Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Przygotowuję, strzygę, ćwiczę, ale nie wystawiam, bo... ma sporo swoich basków do pokazania.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Przygotowuję, strzygę, ćwiczę, ale nie wystawiam, bo... ma sporo swoich basków do pokazania.:lol: Pzdr. ales ty wielofunkcyjna :) :) Quote
Elitesse Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 bo robi to samo :evil_lol: z tym ze nie cwiczy ale zcasem wystawia inne burki :eviltong: Quote
sylrwia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Elitesse napisał(a):ales ty wielofunkcyjna :) :) I wszechstronna- gotuje, strzyże, ćwiczy ...:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. Ale gdzie mam to wkleić? Sorki, ale ja w te klocki to "cienki Bolek jestem"...:oops: Pzdr. do podpisu tam gdzie masz baner u gory albo na dole jak ci pasuje;) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 ewelinabuck napisał(a):do podpisu tam gdzie masz baner u gory albo na dole jak ci pasuje;) W obojętnie jaki poscie? I będzie się "to" pokazywało w każdej ojej odpowiedzi? Pzdr. Quote
Recommended Posts