Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Super! Świetna wiadomość:)
To kiedy planujesz do nas wpaść? Jeszcze w tym tygodniu czy w nastepnym?

pzdr.[/QUOTE]

w następnym bo dopiero w sobotę wracam do siebie ;) ale to się jeszcze odezwę ;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

OK. Ale juz wtorek i środe rano mam zajętą:) Wybieraj, póki masz z czego;), bo na przyszły tydzięń będe miała umówionego kolegę do robienia różnych dziurek w ścianach, przyklejanie, uszczelniania itp.:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']OK. Ale juz wtorek i środe rano mam zajętą:) Wybieraj, póki masz z czego;), bo na przyszły tydzięń będe miała umówionego kolegę do robienia różnych dziurek w ścianach, przyklejanie, uszczelniania itp.:)

pzdr.[/QUOTE]

ooo to napięty grafik ;) no to może być czwartek, tylko jak zwykle popołudniu ;)

Posted

Wiekszość z Was wie, że jestem miłośniczka i fanką obuwia marki Crocs. I otóż dostałam nastepna informacje o obniżkach w ich obuwie:

http://www.crocs.pl/womens-footwear/women-footwear,pl_PL,sc.html?adid=exacttarget_email_PL_130125_FinalSale

Ja mam jeszcze jedne upatrzone klapki, ale - niestety - musze czekać do pierwszego, bo teraz to absolutnie nie moge sobie na nie pozwolić. Nawet po obniżce. Po prostu brak środków na koncie;) taka jest dola emeryta, hahaha...

Może za tydziken w piątek jak dostane emeryturę i będzie ona na koncie, to sobie zamówię:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Chein']Uwielbiam te maluszki!
Widzimy się za tydzień w Rzeszowie? :)[/QUOTE]
Niestety, ale nie. Nie udało mi się skompletowac składu do busa.... może w nstepnymroku się uda:)

[quote name='Vectra']Upiekłam metrowca , wg Twojego przepisu.
Palce lizać[/QUOTE]
Serio? No to super!!!
A ja tak sobie myslę, aby na jutro upiec babecki (jak muffinki), ale z nadzieniem jabłkowym. Może się uda;) Bo jutro popołudniu przychodzi do mnie moja koleżanka ze szkoly podstawowej:) A zgadałysmy się na FB, bo gdzieżby inaczej, prawda?

Malce po przeglądzie w Oddziale byly takie nakręcony, że czekałam i czekałam i czekałam......., aby poszły sobie spac. A tu nic! No więc sobie tylko znanym sposobem zwabiłam ke do kojca i.... poszły spać. A jak je chciałam nakarmic kolacją tak ok. 23.15 - patrzyły sie na mnie niezbyt przytomnym wzrokiem. Ale tez niejako siłowo je nakarmiłam, teraz troche niemrawo usiłuja się bawic, ale czuje, że zaraz pójda spać. I to by było bardzo dobre rozwiązanie:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Niestety, ale nie. Nie udało mi się skompletowac składu do busa.... może w nstepnymroku się uda:)
[/QUOTE]
Szkoda, szkoda, ale jeszcze polskich wystaw dużo w międzyczasie :)

Posted

Na razie mamy w planach Włocławek, może Opole, pewnie W-wa w lipcu i we wrześniu. Chciałabym Kraków, Na pewno Sopot, Kielce. Chciałabym pojechac do Chorzowa we wrzesniu, bo w 2012 nie bylo mnie tam:)
Czekam na Grecję, Niemcy....
Generalnie to czesto bywało tak, że w ostatniej chwili cos się klarowało.

Posted

[quote name='Asiaczek']A gdzie przymierzasz się w tym roku pojechac?

Pzdr.[/QUOTE]
Rzeszów, Jarosław, Katowice, Lubliny dwa, Kraków, Warszawa w lipcu, Nowy Sącz, Kielce, Przemyśl, może, Wrocław :)
i oczywiście światówka :D

Posted

[quote name='Chein']Rzeszów, Jarosław, Katowice, Lubliny dwa, Kraków, Warszawa w lipcu, Nowy Sącz, Kielce, Przemyśl, może, Wrocław :)
i oczywiście światówka :D[/QUOTE]
Przeczytałam siatkówka.. Widać uzależnienie, czas się leczyć :grins:

W Katowicach też będę, więc będę was podglądać ;)

Posted

[quote name='Angi']Czyli możliwe, że spotkamy się w Krk :lol:[/QUOTE]
Możliwe:)

[quote name='Chein']Rzeszów, Jarosław, Katowice, Lubliny dwa, Kraków, Warszawa w lipcu, Nowy Sącz, Kielce, Przemyśl, może, Wrocław :)
i oczywiście światówka :D[/QUOTE]
Mysle, że jakoś się na siebie natkniemy:)

pzdr.