Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Nie dawaj śmietany, bo je może pogonić. Mleka też nie.[/QUOTE]
A tego to nie wiem. Persy piły smietanke i nic. Spróbuję, niedużo, przynajmniej będe wiedziała co i jak:)

[quote name='Vectra']Na myszy niech idą polować , to im dupy spadną :diabloti:
szczeniaczki w obróżkach , widok bezcenny .. jakby napadło je stado pcheł :evil_lol:[/QUOTE]
Hm, z myszami to kłopot, bo u nas ich nie ma...
Nie, to sa obróżki kolorowe, więc nie wyglądają jak te p/pchelne...
Woadnij wieczorkiem, to przekonasz sie, jak im do twarzy w obróżkach:)
Sama słodycz, tiutiutiu:evil_lol::eviltong:...

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam na myśli obróżek przeciwpchelnych :) tylko efektu założenia szczeniakowi pierwszy raz obróżki. Że drapią się jakby napdało je stado pcheł ;) bo obrózka im przeszkadza :)

Posted (edited)

[quote name='Vectra']Nie miałam na myśli obróżek przeciwpchelnych :) tylko efektu założenia szczeniakowi pierwszy raz obróżki. Że drapią się jakby napdało je stado pcheł ;) bo obrózka im przeszkadza :)[/QUOTE]
A to tak. Najbardziej drapała sie Tamisia. Pozostałe - od czasu do czasu. A Tikusia - wogóle:):loveu:
A chodza w nich od rana:evil_lol:. Ale ja im zapewniam inne wrażenia, więc może nie mają za bardzo czasu na myslenie o obróżkach;)
Śmiesznoty sa:)

pzdr.

Edited by Asiaczek
Posted

Rudego od 3 dni wyczesuję - lekki koszmarek, bo tyle włosów, ile z niego wychodzi....No, ale może w nast. sezonie zimowym, juz nie bedzie potrzeby posiadania takiej ilości, co?

A kamerę ma Lansik. Trzeba zadzwonic do niego i poprosić o film....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Rudego od 3 dni wyczesuję - lekki koszmarek, bo tyle włosów, ile z niego wychodzi....No, ale może w nast. sezonie zimowym, juz nie bedzie potrzeby posiadania takiej ilości, co?

A kamerę ma Lansik. Trzeba zadzwonic do niego i poprosić o film....

Pzdr.[/QUOTE]

nasza też tak gubi sierść :/
a telefonen można nakręcić ;)

Posted

Na początek wstawię zdjęcia "zbiorowe", czyli z takich sytuacji, gdy udało mi się je uchwycić we dwie, trzy a czasami nawet cztery. Ale w tej ostatniej sytuacji, to musiałam zastosowac podstęp:)

Lecimy:
Tyly...

...i przody:)

TRICKEY Asiaczek FCI & TORNEY Asiaczek FCI

Cdn.
{zdr.

Posted

[quote name='Korenia']Dopyszcznie im w obróżkach! :)
Tak, jak napisałam - mnie tez podobają się w obróżkach:)

[quote name='jamnicze']To ja sobie tu pociumkam .... tylko mnie nie wydajcie ;)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruIMG_0330a.jpg
cudne :)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruIMG_0324.jpg
Mały przekładaniec :)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruIMG_0322.jpg
Tak, to zdjęcie TESKEY, gdy sobie cos tam ciumka - tez mi się podoba:)

pzdr.

Posted

[quote name='M&S']Proszę, proszę jakie elegantki:)[/QUOTE]
Prawda?

[quote name='Kaaasia']Eleganckie panienki :smile:
Nie próbują się wzajemnie porozbierać z tych obróżek?[/QUOTE]
Czasami jedna drugiej skubie lekko obróżkę. Ale generalnie, to nie maja takich zapędów;)

[quote name='Angi']wesoło musisz teraz mieć :)[/QUOTE]
Mam wesoło, mam. ale przede wszystkim mam zupelnie inaczej ustawiony dzięń...

Pzdr.

Posted

Śliczności! bardzo spóźniona gratuluję!
Prawie wcale nie ma mnie na forum a najczęściej na wątku "pomóż-kliknij" lub KrakVetu... Codziennie jestem uchwytna na FB!
Nie zauważyłam czy pytanie o śmietankę dotyczyło kotków? - jeśli tak to mój obecny pije odrobinę UHT 12% i jest do tego przyzwyczajony od maleńkości!
Żaden poprzedni nie chciał zrozumieć że koty mleka nie piją - im nie szkodziło...

Witam!
Już jest kolejny miesiąc, kolejny kandydat widoczny w podpisie!

Zaczęliśmy dyskusje na obydwu forum na temat dalszych losów koalicji:
Mamy banerek kierujący na wątek z ankietą!

Na wypadek gdyby ktoś miał problem z wklejeniem banerka do podpisu podałam go też na wątku miau w wersji widocznej łatwiejszej do przekopiowania! -
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=150109&p=9568074#p9568074

Bardzo proszę o pomoc w zawiadomieniu jak największej ilości osób żeby też wypowiedziały się na wątku i zagłosowały w ankiecie co sądzą na ten temat!
Zapraszam!