Asiaczek Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']To niedobrze. A może kawy się napij?[/QUOTE] Nie lubię... To juz lepiej jakis koniaczek, hahaha... pzdr. Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 potraktuj jak lekarstwo, a lekarstwo nie musi być smaczne:eviltong: albo mocnej herbaty z cukrem. może cukier Ci spadł? Quote
Asiaczek Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Zaraz zjem śniadanie i zobaczymy. Jak nadal tak będzie to odwołuję spotkanie... Pzdr. Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Asiaczek']Zaraz zjem śniadanie i zobaczymy. Jak nadal tak będzie to odwołuję spotkanie... Pzdr. Smacznego i niech będzie lepiej Quote
Alicja Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Asiaczek']A mnie się tak kreci w głowie, że ledwo chodze.... cisnienie...? Nie wiem, jak to będzie z dzisiejszym spotkaniem z bety&co. .... chyba zaraz zadzwonie i odwolam, bo nawet jak leżę to mam kręciołę... buuuu.... A tak się cie szylam na to dzisiejsze spotkanie:-(:shake:... pzdr.[/QUOTE] Asiu , ciśnienie leci ... ja 2 noce nie spałam a dziś ból głowy od rana Lampka koniaczku i chwila leżenia , polecam Quote
jamnicze Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jaka fajna zabawka :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0184a.jpg Quote
jamnicze Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Też dopiero wstałam z poobiedniej drzemki (Sajda nadal wygrzewa się na tapczanie :) Quote
bety Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='jamnicze']Też dopiero wstałam z poobiedniej drzemki (Sajda nadal wygrzewa się na tapczanie :)[/QUOTE] Ha ha no patrz mnie też po obiedzie zmogło i dopiero co wstałam. :) Jak tam Asiaczek się czujesz? Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='M&S']Smacznego i niech będzie lepiej Śniadanie bylo smaczne, bo innego bym nie zrobiła i nie zjadła:) [quote name='Alicja']Asiu , ciśnienie leci ... ja 2 noce nie spałam a dziś ból głowy od rana Lampka koniaczku i chwila leżenia , polecam Jednak obylo się bez konkaczku. ale leżenie bylo. I to w duzych ilościach.... przynajmniej miałam pewność, że ise nie przewrócę.:evil_lol: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) Witaj! [quote name='jamnicze']Jaka fajna zabawka :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0184a.jpg Laserek dobra rzecz, ale cos mi przestal działac... [quote name='M&S']Jak samopoczucie? Ja spałam pół dnia. Spać to może nie spałam, ale w łóżku bylam dosyc długo... [quote name='jamnicze']Też dopiero wstałam z poobiedniej drzemki (Sajda nadal wygrzewa się na tapczanie :) Czyli jednak cos z ciśnieniem... [quote name='bety']Ha ha no patrz mnie też po obiedzie zmogło i dopiero co wstałam. :) Jak tam Asiaczek się czujesz? Pzdr Dzisiaj juz lepiej, ale wzoraj to taka padnięta i zakręcona... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0216.jpg najfajniejsze zdjęcie z tej sesji :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 A to zdjęcie to zrobiła Ajlu:) Jej należą się brawa:) pzdr. Quote
ania90 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Czesc :) ale mnie dawno u Was nie bylo :shake: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='ania90']Czesc :) ale mnie dawno u Was nie bylo :shake:[/QUOTE] No własnie. Dlaczego?:) Sa tacy, co codziennie do nas zaglądają, a Wy? [quote name='M&S']Cześć Baski :)[/QUOTE] Hejka! Mam na dzisiaj gotowe foteczki maluszków (z wczoraj):) Jak porobie troche pierogów z eksperymentalnym nadzieniem, to powstawiam:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Hej:) U nas snieg lezy i na razie nic z nieba nie pada... A rano padało i było cudnie:) pzdr. Quote
M&S Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Asiaczek']Hej:) U nas snieg lezy i na razie nic z nieba nie pada... A rano padało i było cudnie:) pzdr.[/QUOTE] Komu było cudnie, to było.....:diabloti: Quote
ania90 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ostatnie miesiace mialam malo czasu na neta i nie zauwazylam ze wypadliscie mi z subskrycji :( Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='M&S']Komu było cudnie, to było.....:diabloti:[/QUOTE] No tak. A teraz chyba znowu zaczyna sypac... [quote name='ania90']Ostatnie miesiace mialam malo czasu na neta i nie zauwazylam ze wypadliscie mi z subskrycji :([/QUOTE] Ostatnio byly problemy z DGM i pewnie dlatego nie miałaś nas... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 No to wstawiam wczorajszo-dzisiejsze foteczki panienek:) Tamisia i Tessi Torinka i Tamisia Triki i Tamisia Torinka, Tamisia i Triki - banda napoczynająca stolik;) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Cd. 20/21.01.2013 TORNEY Asiaczek FCI vel Torinka vel Tori vel Torisia:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts