Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie to normalne że jak zamawiam sobie szczeniaczka po konkretnych rodzicach to z miłą chęcią jadę go odebrać osobiście, a jak bym miała blisko to i jakieś odwiedziny ;)
A jak bym zaszalała i zamawiała z drugiego końca świata to oczywiście płaciła bym za transport.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
To nam by pasowała środa albo sobota.
To ja też jestem ta myśląca inaczej. Dziwne my po Gabiśkę jechałyśmy zimowo-jesienną porą aż do Jasła i jakoś nie przeszło mi przez myśl żeby to hodowca ją mi przywiózł albo żeby mi za drogę zwrócił.
Tak na logikę jak jedziesz gdzieś do sklepu np: po regał, wersalkę itp. to też czasem musisz płacić za transport. Za zamówione przesyłki też się płaci koszty (nie zawsze ale w większości). Dziwne ludzie mają pomysły.:shake:
Pzdr

A jak wygodniej: środa czy sobota? Może w sobote, bo to więcej czasu na pogaduszki, co?:)

Kaaasia napisał(a):
Dla mnie to normalne że jak zamawiam sobie szczeniaczka po konkretnych rodzicach to z miłą chęcią jadę go odebrać osobiście, a jak bym miała blisko to i jakieś odwiedziny ;)
A jak bym zaszalała i zamawiała z drugiego końca świata to oczywiście płaciła bym za transport.

Ja tez wolę poznac właścicieli suki, czasami i ojca, sukę i zobaczyc, w jakich warunkach mieszkaja, jak się zachowuja u siebie itp. Juz nie wspomnę, że w tych konkretnych przypadkach to - przy okazji - poznałabym tez i przyszłych właścicieli....

Pzdr.

Posted

Jednak nigdzie daleko nie chodziłam, aby porobic troche fotek z WOŚP 2013.
Byłam tylko na parkingu TVP i w gmachu....
Oto, co tam widziałam:)

Najbardziej rozpoznawalne serduszko:)

Oficjalny cel tegorocznej akcji:)

Ta karuzela stała juz do dyspozycji ludków od wczorajszego popoludnia:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja logowac to się spokojnie mogłam, ale mam inne zawirowania. Może po kilku dniach mina. zobaczymy.

pzdr.

Ja mam coś nie tak w subskrypcjach....

Posted

Vectra napisał(a):
Ja wiem ja wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Cieszę się, że nie zapomniałas:) Bo tak dawno juz Ciebie nie było w moichprogach...

M&S napisał(a):
Ja mam coś nie tak w subskrypcjach....

Ja też.
Na przykład watki na których juz odpowiedziałam, nie przenosza się do "archiwum", ale zostaja na mojej tablicy. Wkurza mnie to, no ale poczekam jeszcze na poprawę:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ja też.
Na przykład watki na których juz odpowiedziałam, nie przenosza się do "archiwum", ale zostaja na mojej tablicy. Wkurza mnie to, no ale poczekam jeszcze na poprawę:)

pzdr.

Dokładnie mam tak samo.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Uffff, to w sumie dl amnie dobra wiadomośc, że to nie mój komp cos nawala, ale to jakaś ogólna awaria....

Pzdr.

Ale jest to dość irytujące...

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak wygodniej: środa czy sobota? Może w sobote, bo to więcej czasu na pogaduszki, co?:)

No to niech będzie sobota, o której godzinie?

Asiaczek napisał(a):
Ja też.

pzdr.

Wszyscy mają problemy, są jakieś zmiany wprowadzane - ale co i jak tego nikt nie wie.
U mnie np: co parę godzin wszystkie wątki z subskrypcji samoistnie odhaczają się jako przeczytane (czy je przeczytałam czy też nie :shake:). Także mogę czasem coś pominąć i nie przeczytać :shake:.

Pzdr

Posted

Mnie same z siebie tez odhaczyly się watki, mimo, ze ich nie przeczytałam. Mam tylko nadzieję, że nie przepadły...

Sobota, godz. 17-ta? Zapraszam na pierozki. Może tak byc?
więc nie najadajcie ise jakims wczesniejszym posiłkiem;)

pzdr.