Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Alez sobie dzisiaj pospałam:) do 6.30!!!
Potem spacerki, sniadanie dla duzych, karmienie i harce z maluchami i siędze przy kompie. Normalka:)
Małe już w kojcu, same tam wchodza, gdy sa zmęczone. No i sobie spią, moje Aniołeczki:)

To ja teraz myk-myk do kuchni na sniadanko:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alez sobie dzisiaj pospałam:) do 6.30!!!
Potem spacerki, sniadanie dla duzych, karmienie i harce z maluchami i siędze przy kompie. Normalka:)
Małe już w kojcu, same tam wchodza, gdy sa zmęczone. No i sobie spią, moje Aniołeczki:)

To ja teraz myk-myk do kuchni na sniadanko:)

Pzdr.

Smacznego śniadanka:)

Kurdupelski są przeurocze:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie, witajcie:)Ja juz wyspana, najedzona, psy wyspacerowane, nakarmione. Maluchy podjadly mleczka od Żelki, więc dopiero za jakąś godzinę dostana Starter:)

wypelniam papierki, bo popołudniu idę do Oddzialu zgłosic miot:) Ciekawe, na ile mnie skasują...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witajcie, witajcie:)Ja juz wyspana, najedzona, psy wyspacerowane, nakarmione. Maluchy podjadly mleczka od Żelki, więc dopiero za jakąś godzinę dostana Starter:)

wypelniam papierki, bo popołudniu idę do Oddzialu zgłosic miot:) Ciekawe, na ile mnie skasują...?

pzdr.

To było wczoraj.....

Posted

[quote name='agaciaaa']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruPC250003_zps5c1785e5.jpg jaki dłuuugi basek :lol:
Kiedy następne fotki maluchów?
Napisałam posta, ale wcięło....

[quote name='jamnicze']Caaaała kanapa moja! :)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruPC250001_zpsbfdad4db.jpg
Saidi tak się nie rozciąga, ale Ada czasami robi żabę ;)
Moje az tak to tez sie nie rozciągają;)

[quote name='Izabela124.']Witaj Asiaczku :) Kiedy nowe zdjęcia szczeniaków?
Postaram się dzisiaj:)

[quote name='M&S']To było wczoraj.....
Ja juz sie pogubilam, kiedy wczoraj, kiedy dzisiaj. Wczoraj napisałam posta - nie ma go. a poza tym wczoraj to aby wejść na DGM, to trzeba bylo miec sporo czasu.....

Pzdr.