Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A masz lodówke w pracy? Bo wiesz, one nie będa zamrożone, bo u mnie ani zamrażalki ani zamrażalnika niet;)

pzdr.

A mam lodówencję;):)

Posted

Asiu przybywamy do Warszawy 4:25 (koło czwartej) 7 lutego w czwartek, jesteśmy cały piątek i w sobotę 10 albo 11 mamy powrót do Gdańska. Co do szczegółów to się umówimy bliżej lutego :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to możemy pogadac konkretniej na poczatku przyszłego tygodnia:)

pzdr.

Albo pod koniec tego;)

A kiedy jedziesz na sekcje?

Posted

[quote name='Cienka']Asiu przybywamy do Warszawy 4:25 (koło czwartej) 7 lutego w czwartek, jesteśmy cały piątek i w sobotę 10 albo 11 mamy powrót do Gdańska. Co do szczegółów to się umówimy bliżej lutego :)
Zapisuję 7-8 luty dla Was:) Szczegóły - dogadamy:)

[quote name='M&S']Albo pod koniec tego;)
A kiedy jedziesz na sekcje?
O, może sobota lub niedziela...?
Na Sekcję pojade chyba dopiero w poniedziałek. Za duzo mam dzisiaj i jutro do załatwienia... nie dam rady...

[quote name='jamnicze']Jakie ciekawskie pysie :)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0045_zpsca9f6d9d.jpg
która silniejsza
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9969_zps88bbca46.jpg
słodkich snów
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0062_zpsea411e78.jpg
Dobre komentarze:)

[quote name='*anusia&ajlu*']Asiu znalazłam fotki Rudego jak był mały ;) czyli sądząc po dacie na fotkach teraz skończy 6 lat ;)

Hohoho, ale juz wiekowy jest Rudy Bolek:) A coś wiesz o Burej?

[quote name='M&S']kurdupelek:):)
http://allegro.zapodaj.net/thumbs/6fdf824b9cdd.jpg
Dzień dobry.
Taki był. a teraz to kawał kota.... Garfield, jak nic!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nienienie, zgłosic miot:)
Jutro na pewno mnie nie bedzie na Sekcji. Pewnie dopiero jak przyjdzie czas na przegląd miotu, to wtedy będę:)

pzdr.

Aaaa, faktycznie, trzeba zgłosić szczylki;)

Ja nie wiem, zależy jaka będzie pogoda, to może pojadę...

Posted

Na razie muszę ogarnąć moją emeryturę, popłacic miesięczne zobowiązania i dlatego dopiero w poniedziałek pojade zgłosic miot. No i nast. tydzięń albo za 2 - tatoo, chipowanie, szczepienia... znowu trochę kasy wyleci z portfela;)

No nic. spadam. Jestem piękna i gładka, bo bylam na mikrodermabrazji, masce z alg i masażu twarzy. Czuję sie świetnie, zrelaksowana i pewnie stad ten dopalacz w tylku....;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na razie muszę ogarnąć moją emeryturę, popłacic miesięczne zobowiązania i dlatego dopiero w poniedziałek pojade zgłosic miot. No i nast. tydzięń albo za 2 - tatoo, chipowanie, szczepienia... znowu trochę kasy wyleci z portfela;)

No nic. spadam. Jestem piękna i gładka, bo bylam na mikrodermabrazji, masce z alg i masażu twarzy. Czuję sie świetnie, zrelaksowana i pewnie stad ten dopalacz w tylku....;)

pzdr.

No to pięknie:multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hohoho, ale juz wiekowy jest Rudy Bolek:) A coś wiesz o Burej?

nic nie wiem o Burej, przyszła w wakacje i została :( napewno ktoś wyrzucił bo się znudziła i nie wiedzieli co z nią zrobić na wakacje :/

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
nic nie wiem o Burej, przyszła w wakacje i została :( napewno ktoś wyrzucił bo się znudziła i nie wiedzieli co z nią zrobić na wakacje :/

Nic to, I Tlysty Bolek i Bura sa cudne i zachowuja sie po prostu super:0 SI i ku - kuweta. Apetyty dopisuje:)
Przy laserze próbuja się ciut rozkręcach, ale jeszcze musi minąć troche czasu i ćwiczeń, aby załapały, że to moze byc świetna zabawa:)

M&S napisał(a):
No to pięknie:multi:

Polecam:)

Metheora napisał(a):
Ale pięknie rosną :) buziaki dla małych ...u nas zaczął padać mokry, zimny śnieg i psy jakieś znudzone i zaspane...

U nas wczoraj tez padało, ale dzisiaj raniutko już jest sucho...

Pzdr.

Posted

Ufffff, ja juz prawie obrobiona:
- farsz na pierogi ruskie zrobiony,
- opłaty zrobione (oj, jak niewiele zostało na koncie...)
- jeszcze tylko umyc podłogi i moge czekać na Gości:) A pierozki zacznę robic okolo 16-tej, aby byly świezutkie i cieplutkie:)

pzdr.

Posted

szalej napisał(a):
hahahaha moja też tak robi ale nie wygląda to nawet w połowie tak imponująco, no, w końcu co " jej długość" to " jej długość" :evil_lol:

Moje baski az tak się nie wyciągają, chociaz przednie łapki to bardzo chetnie wyciagną. Ale z tylnymi to juz gorzej:)

pzdr.