Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&S napisał(a):
Musi być...;)
Hahaha...

Vectra napisał(a):
Ciśnienie jest dziś cool :cool3: w końcu cieplej na tyle , że wywaliłam szczeniaki na pierwszy spacer ... ciśnienie mam wysokie.
One powinny się troszkę bać , być przejęte tym że świat się zmienił .... a nie z miejsca chcieć roznieść las :shake:

Może sa hm.... gruboskórne?;)

M&S napisał(a):
Aaa, kurduple adrenalinkę podniosły;)

Jakos nie zdarzyło mi się widziec Vectry z niskim cisnieniem....;)

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cienka napisał(a):
Ojojo widzę, że mój ostatni post się gdzieś zagubił się w czasoprzestrzeni :P Asiu my w lutym nawiedzamy Wawę.

Gdybyś troszkę dłużej zabawiła na dogo, to wiedzaiałabyś, że pomyliłaś galerie.....:eviltong:

Posted

M&S napisał(a):
Gdybyś troszkę dłużej zabawiła na dogo, to wiedzaiałabyś, że pomyliłaś galerie.....:eviltong:

Gdyby doba była dłuższa to chętnie :) Ale to nie "Klan" gdzie studia licencjackie robi się 7 lat :P

Posted

Cienka napisał(a):
Gdyby doba była dłuższa to chętnie :) Ale to nie "Klan" gdzie studia licencjackie robi się 7 lat :P

Doba ma tyle samo dla każdego, a co w "Klanie' się dzieje, nie wiem, nie ciekawsze rzeczy do rooty.....

Posted

Cienka napisał(a):
Ojojo widzę, że mój ostatni post się gdzieś zagubił się w czasoprzestrzeni :P Asiu my w lutym nawiedzamy Wawę.

Uf, to dobrze.
Tylko napisz jeszcze, w jakie dni będziecie w W-wie i kiedy moge sie Was u mnie spodziewac:)

Cienka napisał(a):
Ja też nie siedzę bo nie mam nawet telewizora, ale odkąd pamiętam to jedna tam studiowała i chyba nadal studiuje licencjat :P

Jesoooo, jak to dobrze, że ja nie oglądam tego serialu... tak właściwie, to żadnego nie oglądam....

Pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
I z głodu umarła:evil_lol:

E, nieeeee, tak źle to by nie bylo:)
Mam porobione 31 grudnia pierogi ruskie - jeszcze na jakies 2 obiady. Nie umrę. A potem - narobię następnych. Juz wiem, że w przyszlym tygodniu MUSZĘ zrobić jakąś setkę pierogów. chyba tez będa ruskie;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
E, nieeeee, tak źle to by nie bylo:)
Mam porobione 31 grudnia pierogi ruskie - jeszcze na jakies 2 obiady. Nie umrę. A potem - narobię następnych. Juz wiem, że w przyszlym tygodniu MUSZĘ zrobić jakąś setkę pierogów. chyba tez będa ruskie;)

pzdr.

Oooo, brzmi smakowicie, lubię ruskie;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
To może jakos na przyszły tydzień się umówimy na te pierogi, co?
Ale Ty chyba juz do pracy idziesz...? To może weekend?

pzdr.

Dziękuję za zaproszenie:):)

Przedni pomysł, ale będziemy w kontakcie, bo jeszcze nie wiem, co i jak z weekendem.

Posted

Teraz jeszcze ciągną Żelkę (oj, chudziutka ona bardzo). Od wczoraj dostają Startera, więc może juz jutro-pojutrze dadza jej spokój.
jedza bardzo ładnie, kupy po Starterze - OK. I przepluwam, oby nie zapeszyc:)

pzdr.