Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 M&S napisał(a):Musi być...;)Hahaha... Vectra napisał(a):Ciśnienie jest dziś cool :cool3: w końcu cieplej na tyle , że wywaliłam szczeniaki na pierwszy spacer ... ciśnienie mam wysokie. One powinny się troszkę bać , być przejęte tym że świat się zmienił .... a nie z miejsca chcieć roznieść las :shake: Może sa hm.... gruboskórne?;) M&S napisał(a):Aaa, kurduple adrenalinkę podniosły;) Jakos nie zdarzyło mi się widziec Vectry z niskim cisnieniem....;) pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a): Jakos nie zdarzyło mi się widziec Vectry z niskim cisnieniem....;) pzdr. Fakt, jest energetyczna;) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Oj, i to bardzo:) Ale w tym pozytywnym sensie - żeby nie było watpliwości:) pzdr. Quote
Vectra Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 To moje dorosłe ADHD :grins: stąd mój urok osobisty i energetyczność :oops: Quote
Cienka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ojojo widzę, że mój ostatni post się gdzieś zagubił się w czasoprzestrzeni :P Asiu my w lutym nawiedzamy Wawę. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Cienka napisał(a):Ojojo widzę, że mój ostatni post się gdzieś zagubił się w czasoprzestrzeni :P Asiu my w lutym nawiedzamy Wawę. Gdybyś troszkę dłużej zabawiła na dogo, to wiedzaiałabyś, że pomyliłaś galerie.....:eviltong: Quote
Cienka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 M&S napisał(a):Gdybyś troszkę dłużej zabawiła na dogo, to wiedzaiałabyś, że pomyliłaś galerie.....:eviltong: Gdyby doba była dłuższa to chętnie :) Ale to nie "Klan" gdzie studia licencjackie robi się 7 lat :P Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Cienka napisał(a):Gdyby doba była dłuższa to chętnie :) Ale to nie "Klan" gdzie studia licencjackie robi się 7 lat :P Doba ma tyle samo dla każdego, a co w "Klanie' się dzieje, nie wiem, nie ciekawsze rzeczy do rooty..... Quote
Cienka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ja też nie siedzę bo nie mam nawet telewizora, ale odkąd pamiętam to jedna tam studiowała i chyba nadal studiuje licencjat :P Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Cienka napisał(a):Ojojo widzę, że mój ostatni post się gdzieś zagubił się w czasoprzestrzeni :P Asiu my w lutym nawiedzamy Wawę. Uf, to dobrze. Tylko napisz jeszcze, w jakie dni będziecie w W-wie i kiedy moge sie Was u mnie spodziewac:) Cienka napisał(a):Ja też nie siedzę bo nie mam nawet telewizora, ale odkąd pamiętam to jedna tam studiowała i chyba nadal studiuje licencjat :P Jesoooo, jak to dobrze, że ja nie oglądam tego serialu... tak właściwie, to żadnego nie oglądam.... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a): dobrze, że ja nie oglądam tego serialu... tak właściwie, to żadnego nie oglądam.... Pzdr.Też tak mam :) A szczeniaki przeurocze, małe rozrabiaki z nich :) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Na razie rzeczywiście sa przeurocze:) wyjdą z kojca, zjedza, porobia si i ku, pobawia się i.... ida spać do kojca. Takie mam mądralki:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ja to bym tylko siedziała i oglądała te maluchy :) Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Izabela124. napisał(a):Ja to bym tylko siedziała i oglądała te maluchy :) I z głodu umarła:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Izabela124. napisał(a):Ja to bym tylko siedziała i oglądała te maluchy :) No to siedze w dużym pokoju, uzywam kompa i popatruje na spiące Skarby:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 M&S napisał(a):I z głodu umarła:evil_lol: E, nieeeee, tak źle to by nie bylo:) Mam porobione 31 grudnia pierogi ruskie - jeszcze na jakies 2 obiady. Nie umrę. A potem - narobię następnych. Juz wiem, że w przyszlym tygodniu MUSZĘ zrobić jakąś setkę pierogów. chyba tez będa ruskie;) pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):E, nieeeee, tak źle to by nie bylo:) Mam porobione 31 grudnia pierogi ruskie - jeszcze na jakies 2 obiady. Nie umrę. A potem - narobię następnych. Juz wiem, że w przyszlym tygodniu MUSZĘ zrobić jakąś setkę pierogów. chyba tez będa ruskie;) pzdr. Oooo, brzmi smakowicie, lubię ruskie;) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 To może jakos na przyszły tydzień się umówimy na te pierogi, co? Ale Ty chyba juz do pracy idziesz...? To może weekend? pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):To może jakos na przyszły tydzień się umówimy na te pierogi, co? Ale Ty chyba juz do pracy idziesz...? To może weekend? pzdr. Dziękuję za zaproszenie:):) Przedni pomysł, ale będziemy w kontakcie, bo jeszcze nie wiem, co i jak z weekendem. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 No to chyba podrzuce pierozki do pracy, hahaha... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 maluszki boskie, a jakie już duże :loveu: proszę je wszystkie wymiziać ;) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Teraz jeszcze ciągną Żelkę (oj, chudziutka ona bardzo). Od wczoraj dostają Startera, więc może juz jutro-pojutrze dadza jej spokój. jedza bardzo ładnie, kupy po Starterze - OK. I przepluwam, oby nie zapeszyc:) pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):No to chyba podrzuce pierozki do pracy, hahaha... pzdr. Suuuuper;) Quote
Recommended Posts