jamnicze Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Witanko, klusie słodziusie. A to chyba syrykatka z dziwnym smoczkiem :evil_lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/4-3_zps86a6b0e8.jpg Quote
Vectra Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Szczęśliwego Asiu , dużo zdrówka i pomyślności. Też już masz wesoło :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='jamnicze']Witanko, klusie słodziusie. A to chyba syrykatka z dziwnym smoczkiem :evil_lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/4-3_zps86a6b0e8.jpg To pomysl Zuzi na zdjęcie:) [quote name='Vectra']Szczęśliwego Asiu , dużo zdrówka i pomyślności. Też już masz wesoło :diabloti: ... się zaczyna:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 To na dobry poczatek Roku - kilka fotek tzw. zbiorowych:) TESKEY Asiaczek FCI + TORNEY Asiaczek FCI TESKEY Asiaczek FCI + TAMEY Asiaczek FCI TAMEY Asiaczek FCi + TORNEY Asiaczek FCI TRICKEY Asiaczek FCI + TAMEY Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 No tak, od małego uczysz zagryzania:evil_lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9978_zps5ff8dfde.jpg Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Cd. TRICKEY Asiaczek FCI + TESKEY Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 (edited) I jeszcze jeden bonus: Żelka-Mamcia + Bura (sama i z TRICKEY Asiaczek FCI):) Pzdr. Pzdr. Edited January 1, 2013 by Asiaczek Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='M&S']No tak, od małego uczysz zagryzania:evil_lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9978_zps5ff8dfde.jpg Na czyms musza ćwiczyć. alternatywą jest moja noga, a to mi się nie podoba;) pzdr. Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Asiaczek napisał(a):Na czyms musza ćwiczyć. alternatywą jest moja noga, a to mi się nie podoba;) pzdr. Kiepska alternatywa, lepiej niech trenują na pluszaku;) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Jak wpadniecie na mizianki, to sugeruję grube skarpetki i porzadne spodnie dresowe;) pzdr. Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Asiaczek napisał(a):Jak wpadniecie na mizianki, to sugeruję grube skarpetki i porzadne spodnie dresowe;) pzdr. Się wie i rękawice spawalnicze.....:evil_lol: Quote
dadiii Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 małe, cudowne słodziaki :) jak ty je rozróżniasz? ;p Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Każda z suczek jest inaczej umaszczona:) Jest jedna trikolorka, jest taka, co ma pełną kryzę, taka, co ma niepełna kryze i taka bez kryzy. Łatwe, praqwda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Hejka:) Zaraz siadam do sniadanka - świeży chlebek, szyneczka, ogóreczek, jajeczko - czegóż chciec więcej? No i pyszna herbacynka, hahaha Pzdr. Quote
Vectra Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 M&S napisał(a):Się wie i rękawice spawalnicze.....:evil_lol: i ciasno spięte włosy :grins: Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 A ja kawusię popijam, bo ciśnienia nie ma..... Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='Vectra']i ciasno spięte włosy :grins: O tym nie pomyslałam... Ale fakt, jezeli Mania tez sie zjawi, to włosy musowo wysoko upięte:) [quote name='M&S']A ja kawusię popijam, bo ciśnienia nie ma..... Patrz, to zupelnie odwrotnie, niz u mnie. Bo mnie od samego rana nosi.... Jakos takiego napędu na 4 kola dostałam, że sama się sobie dziwię, hahaha... pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Asiaczek']O tym nie pomyslałam... Ale fakt, jezeli Mania tez sie zjawi, to włosy musowo wysoko upięte:) Patrz, to zupelnie odwrotnie, niz u mnie. Bo mnie od samego rana nosi.... Jakos takiego napędu na 4 kola dostałam, że sama się sobie dziwię, hahaha... pzdr. Jesss...bierzesz coś Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Taaaa, zmieniłam dilera i pewnie stad ten napęd;) pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):Taaaa, zmieniłam dilera i pewnie stad ten napęd;) pzdr. Musi być...;) Quote
Vectra Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ciśnienie jest dziś cool :cool3: w końcu cieplej na tyle , że wywaliłam szczeniaki na pierwszy spacer ... ciśnienie mam wysokie. One powinny się troszkę bać , być przejęte tym że świat się zmienił .... a nie z miejsca chcieć roznieść las :shake: Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Vectra napisał(a):Ciśnienie jest dziś cool :cool3: w końcu cieplej na tyle , że wywaliłam szczeniaki na pierwszy spacer ... ciśnienie mam wysokie. One powinny się troszkę bać , być przejęte tym że świat się zmienił .... a nie z miejsca chcieć roznieść las :shake: Aaa, kurduple adrenalinkę podniosły;) Quote
Recommended Posts