Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Nocujemy u mojej koleżanki akurat mieszka 10 minut drogi od przystanku Polskiego Busa czyli Metra Młociny czy jakoś tak. A my będziemy o 4 rano w Wawie. W czwartek to raczej targi. Myślałam o piątku ale nie chcemy robić zbytniego kłopotu i wpadniemy tylko na kawę i to tak by Tobie Asiu pasowało :)

Ale wszystko do dogadania

Targi : Warszawskie Centrum EXPO XXI Sp. z o.o.ul. Prądzyńskiego 12/14

Posted

Cienka napisał(a):
Nocujemy u mojej koleżanki akurat mieszka 10 minut drogi od przystanku Polskiego Busa czyli Metra Młociny czy jakoś tak. A my będziemy o 4 rano w Wawie. W czwartek to raczej targi. Myślałam o piątku ale nie chcemy robić zbytniego kłopotu i wpadniemy tylko na kawę i to tak by Tobie Asiu pasowało :)
Ale wszystko do dogadania
Targi : Warszawskie Centrum EXPO XXI Sp. z o.o.ul. Prądzyńskiego 12/14

Może byc piatek. Tylko napisz, o który piatek chodzi; czy ten najbliższy czy ten w nastepnym tygodniu, dobrze?

Alicja napisał(a):
ale urosnięte maleństwo

Oj, tak1 Podrosły maluchy:) Mamusia i obecnie babcia dbamy o ich kondycję:)

M&S napisał(a):
Ja to już duuuże stworzonka:multi::loveu:, już nie pełzaczki:lol:. Śliczna Płomyczka:):):)

Nienienie, juz na pewno nie sa to pełzaczki. Całkiem pewnie trzymają się na nóżkach. Choć generalnie to teraz nazywam je "kiwaczki":)

Za chwile będą fotki suni nr 2:)

pzdr.

Posted

Kaaasia napisał(a):
Zmarszczuchy :loveu:
Które dziecko zostaje w domku?

Chciałabym i trikolorkę i sunię nr 4, ale nie moge 2 zostawić, nie dam rady...
Trikolorka ma "obserwatora" z Czech, lecz to jeszcze nic pewnego:)

M&S napisał(a):
I te białe nóżki:loveu:

...wszystkie nóżęta sa papuśne:)

Pzdr.

Posted

No to ja spadam na wieczorne spacerki. U nas juz strzelają, ale mam nadzieję, że baski szybciutko załatwią swoje potrzeby i reszte strzelaniny przezyja w domu.
Chociaż, uczciwie mówiąc, to one jakos tak straszliwie przerazone nie sa. No, ale tez nigdy nie wiadomo, tak do końca, prawda?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale wypatrzyłaś, nonono...

pzdr.

Ma się to oko;)

Asiaczku, życzę Tobie na 2013 Rok tego samego, czego życzę i sobie!!!

Posted

Wczorajsze wieczorne spacery - bez atrakcji... Jedyną atrakcja byl jakis koles w sportowym Mercedesie, który stanął na przejściu dla pieszych i nie rozumial, dlaczego inni samochodziarze na niego klaksnili. ciekawe, kiedy i gdzie robil prawo jazdy.... No, ale to drobnostka:)

Noc i godzina 24-ta - równiez na spokojnie:)

No i dzisiejsze spacerki - nuuuuuuudaaaaaaa..... chociaz może to jednak i lepiej:)

pzdr.

Posted

Dzień dobry w Nowym Roku:multi:

U nas, jak to na wsi, walili jak nienormalni i Aiko nie najlepiej to znosił....Slash miał wszystko gdzieś, a koty zaciekwione wyglądały przez okno;)