Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Wczoraj (8.12.2012) zakończylismy nasz sezon wystawowy 2012.
Oto nasze ostatnie w tym roku wyniki:
Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk. 1, CAC, BOS.

SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, przeszła pierwszą selekcję! Nowy Młodzieżowy Champion Polski!!!!!!

ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI
- dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI
- dosk.1, Naj.Weteran.

Na finałach tylko Sue udało się "coś" zdziałać, tzn. wyszła z grupy, ale potem juz nie miała tyle szczęścia. Ja się ciesze, że sue coraz piękniej się pokazuje i przyciąga uwage sędziów. Ma dziewczyna to cos, co trudno nazwac....

Pzdr.Gratki, gratki, gratki :)

[quote name='Asiaczek']Może komus choineczkę...?:)

Pzdr.
A to ściągnięte z fb z Handimania:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wczoraj (8.12.2012) zakończylismy nasz sezon wystawowy 2012.
Oto nasze ostatnie w tym roku wyniki:
Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk. 1, CAC, BOS.

SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, przeszła pierwszą selekcję! Nowy Młodzieżowy Champion Polski!!!!!!

ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI
- dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI
- dosk.1, Naj.Weteran.

Na finałach tylko Sue udało się "coś" zdziałać, tzn. wyszła z grupy, ale potem juz nie miała tyle szczęścia. Ja się ciesze, że sue coraz piękniej się pokazuje i przyciąga uwage sędziów. Ma dziewczyna to cos, co trudno nazwac....

Pzdr.
I to są wiadomości :) Wiwat Asiaczki :multi:
[quote name='Asiaczek']Nie wytrzymałam....
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::cool2:

Pzdr.

Super tekst :diabloti:

Bardzo mi sie podoba to zdjęcie
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Zmianarozmiaruerka_zps251968c5.jpg
Ale wolę w normalnej wersji ;)

Posted

Maleńtasy są słodkie, cieplutkie, milutkie:loveu:

Cudne pychole, uszka, stópki. I pachną szczeniaczkami:):)

A Rudy, jest the best, Bura baardzo elegancka!!!!

Posted

[quote name='magdola']Dla mnie czworeczka jest the best..... Szkoda, ze nie urodziła sie za rok:diabloti: pewnie sie nie znam;) ale taka słodka jest,......[/QUOTE]

Wszystkie są super:):)

Posted

[quote name='szalej']Cudne pulpeciki! Takie przy tuszy są najpiękniejsze, oby zdrowo rosły! :)[/QUOTE]
Jakie przy tuszy????:mad: Normalne Szczeniaki ..... A anusi to juz dawno nie lubię......
ps. Trzymajcie mocno kciuki jutro....moja sunia ma kolejna operacje..... Wariatka skoczyła i szew sie rozlecial tydzień po zabiegu..... A tak pilnowalam.... :( na rękach nosiłam.... Przepraszam za zasmiecanie.....