M&S Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Nie wytrzymałam.... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::cool2: Pzdr. Cudne:):):) Quote
Vectra Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 dobre piwo , nie jest złe .. ja tam lubię :grins: Quote
magdola Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Wczoraj (8.12.2012) zakończylismy nasz sezon wystawowy 2012. Oto nasze ostatnie w tym roku wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk. 1, CAC, BOS. SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, przeszła pierwszą selekcję! Nowy Młodzieżowy Champion Polski!!!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CAC, BOS, BOB!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj.Weteran. Na finałach tylko Sue udało się "coś" zdziałać, tzn. wyszła z grupy, ale potem juz nie miała tyle szczęścia. Ja się ciesze, że sue coraz piękniej się pokazuje i przyciąga uwage sędziów. Ma dziewczyna to cos, co trudno nazwac.... Pzdr.Gratki, gratki, gratki :) [quote name='Asiaczek']Może komus choineczkę...?:) Pzdr. A to ściągnięte z fb z Handimania:diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Tak, tak, takie ciekawostki to ja mam prawie zawsze z FB:) A to, co ponizej zaprezentuję, to nie jest z FB. To ciężka wczorajszo-nocna praca Lansika:) Dzieki:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Fajna zabawa z tymi fotkami.... Może samej uda mi się tez coś takiego zrobic.. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Obiecane foteczki Maluchow z 13.12.2012 r. Najpierw - wsie + różne układy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 A teraz Jedyneczka, o imieniu TESKEY Asiaczek FCI:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 A teraz Dwójeczka (jeszcze waham sie nad jej imieniem):loveu::loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 No i Trójeczka (trikolorka):loveu::loveu::loveu:. Prawdopodobnie TRICKEY Asiaczek FCI Zobaczcie, jakie ma piękne skrzydełka zamiast kryzy:) Quote
Asiaczek Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 I ostatnia Czwóreczka:loveu::loveu::loveu::loveu: - tez jeszcze nie mam do końca pewnosci, że wybrane imię jest OK... Pzdr. Quote
Vectra Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Asiu , może się zamienimy na szczeniaczki ? Ja Ci podrzucę moje słodkie kuleczki , a Ty mi dasz tą bandę rozrabiaków :evil_lol: Quote
jamnicze Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Wczoraj (8.12.2012) zakończylismy nasz sezon wystawowy 2012. Oto nasze ostatnie w tym roku wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk. 1, CAC, BOS. SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, przeszła pierwszą selekcję! Nowy Młodzieżowy Champion Polski!!!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CAC, BOS, BOB!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj.Weteran. Na finałach tylko Sue udało się "coś" zdziałać, tzn. wyszła z grupy, ale potem juz nie miała tyle szczęścia. Ja się ciesze, że sue coraz piękniej się pokazuje i przyciąga uwage sędziów. Ma dziewczyna to cos, co trudno nazwac.... Pzdr. I to są wiadomości :) Wiwat Asiaczki :multi: [quote name='Asiaczek']Nie wytrzymałam.... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::cool2: Pzdr. Super tekst :diabloti: Bardzo mi sie podoba to zdjęcie http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Zmianarozmiaruerka_zps251968c5.jpg Ale wolę w normalnej wersji ;) Quote
Alicja Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ale słodko :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9941_zps7db01e83.jpg Quote
M&S Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Maleńtasy są słodkie, cieplutkie, milutkie:loveu: Cudne pychole, uszka, stópki. I pachną szczeniaczkami:):) A Rudy, jest the best, Bura baardzo elegancka!!!! Quote
magdola Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dla mnie czworeczka jest the best..... Szkoda, ze nie urodziła sie za rok:diabloti: pewnie sie nie znam;) ale taka słodka jest,...... Quote
M&S Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='magdola']Dla mnie czworeczka jest the best..... Szkoda, ze nie urodziła sie za rok:diabloti: pewnie sie nie znam;) ale taka słodka jest,......[/QUOTE] Wszystkie są super:):) Quote
magdola Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='M&S']Wszystkie są super:):)[/QUOTE]Czy teraz mogę się rozpłakać? Bo masz rację..... Quote
moni12 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Asiaczku przepraszam ,ale im wiecej osób to zobaczy tym większa szansa dla malutkiej. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 maluszki cudowne, znowu je miziałam :loveu: rosną kluchy jak na drożdżach :) i oczka już otworzyły :multi: Quote
szalej Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Cudne pulpeciki! Takie przy tuszy są najpiękniejsze, oby zdrowo rosły! :) Quote
agaciaaa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9942_zpsd36bda89.jpg jakie łapeczki rozjechane :loveu: cudne są maluchy :loveu: Quote
magdola Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='szalej']Cudne pulpeciki! Takie przy tuszy są najpiękniejsze, oby zdrowo rosły! :)[/QUOTE] Jakie przy tuszy????:mad: Normalne Szczeniaki ..... A anusi to juz dawno nie lubię...... ps. Trzymajcie mocno kciuki jutro....moja sunia ma kolejna operacje..... Wariatka skoczyła i szew sie rozlecial tydzień po zabiegu..... A tak pilnowalam.... :( na rękach nosiłam.... Przepraszam za zasmiecanie..... Quote
Recommended Posts