Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Agasia']Ja juz baski przejrzalam na wylot :diabloti::diabloti: Asiaczku - masz wolny czas w piątek 30.03 na spotkanko :) ? Pewnie tak. Ja do NDM jadę towarzysko, wspomóc Agabasska. Biorę aparat. I w piatek ppłd., tak ok. 19.00 mam czas. A gdzie będziesz nocowała? U GW? [quote name='sylrwia']GRATULACJE !!! Asiaczku lepiej teraz, ze zrezygnowali z Kalimerki niz później. :roll: Może lepiej niech Nugatowa basków nie wystawia bo będzie im ogonki rozkręcać i prostować:evil_lol: Co do Kalimerki - dobrze mówisz! Już jedna sędzina robi to nagminnie. A Nugatowa młoda osoba, to i prędzej zrozumie, że ogonek ma być jak u prosiaczka! Młodzi szybciej się uczą, prawda Nugatowa? pzdr. Quote
Nugatowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Pewnie tak. Ja do NDM jadę towarzysko, wspomóc Agabasska. Biorę aparat. I w piatek ppłd., tak ok. 19.00 mam czas. A gdzie będziesz nocowała? U GW? Co do Kalimerki - dobrze mówisz! Już jedna sędzina robi to nagminnie. A Nugatowa młoda osoba, to i prędzej zrozumie, że ogonek ma być jak u prosiaczka! Młodzi szybciej się uczą, prawda Nugatowa? pzdr. Hmmm młoda jak młoda :evil_lol: :evil_lol: A te precelki u basków ,aż mnie kuszą by je rozkręcić :diabloti: :evil_lol: W Opolu Nugata wystawi Sylwia Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Sylwia = Sylrwia? dobrze zrozumiałam? pzdr. Quote
Nugatowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Sylwia = Sylrwia? dobrze zrozumiałam? pzdr. Asiu bardzoooooooo dobrze :lol: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 A kiedy będzie Wasz dzień w Opolu? Bo V gr., jest w niedzielę... Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Nugatowa']Hmmm młoda jak młoda :evil_lol: :evil_lol: A te precelki u basków ,aż mnie kuszą by je rozkręcić :diabloti: :evil_lol: W Opolu Nugata wystawi Sylwia Dobrze ze mnie informujesz. Poćwicze na Fortku tylko mu włóczka pióra porobie. [quote name='Asiaczek']A kiedy będzie Wasz dzień w Opolu? Bo V gr., jest w niedzielę... Pzdr. Też mamy w niedziele:) Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Superowo!!! Widzimy się w Opolu! Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Superowo!!! Widzimy się w Opolu! Pzdr. Jeśli będzie potrzeba to możesz liczyc na kuriera do cioci. :p No oczywiscie w granicach rozsądku,:evil_lol: np. szafy nie dam rady przetransportować ;) Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Sylrwia - dzięki! Jest duże prawdopodobieństwo, że i tym razem będe Twoją dłużniczką! Pzdr. Quote
Agasia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Pewnie tak. Ja do NDM jadę towarzysko, wspomóc Agabasska. Biorę aparat. I w piatek ppłd., tak ok. 19.00 mam czas. A gdzie będziesz nocowała? U GW? To super! Napewno widzimy sie na wystawie, a jak sie uda to i przed! Nocowac jeszcze nie wiem u kogo bede... ale mam nadzieje ze ktos napewno mnie przygarnie... :razz: Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hej Asiaczku! Kalimerka ma juz nowych wlascicieli? Teraz powinno wypalic:loveu: Slodziuchna jest. Gratuluje wynikow! Jak zawsze najlepsi:multi: Quote
Asiaczek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Nie, Kalimera jest jeszcze u nas... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Asiaczku dziekuje za smska w nocy :) ja nienawidze przez tel rozmawiac dlatego mam tylko taki na karte i za granica nie odbieram bo mi zjada wsyztkie srodki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Nie ma sprawy. A wcześniej, przez przypadek skasowałam Twojego SMS'a i dlatego tak późno dałam znac. Sorki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Mimo pogody za oknem... Miłego Dnia! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wiecie, co? Na ten nr postu wybrałam Moją Galerię, a nie czyjąś... Chyba nie macie do mnie żalu, co? Pzdr. Quote
agabass Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Asiaczek']A przy tych sukcesach - łyżka dziegciu - KALIMERA nie pojedzie do Wrocławia... Państwo zrezygnowali... Donya - dzięki za wstawienie info na stronę. I dzięki za gratulacje. Pzdr. Asiaczku gratki takich wyników Jak to Kalimera nie ma domu wiesz przecież gdzie i zawsze hehehe to kiedy po nią przyjechać :razz: może być czwartek:loveu: będzie moja i Kenia też wezmę żeby nie było buziaki Quote
Imanca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ty na pogodę nie narzekaj. U mojej mamy co chwila pada śnieg z deszczem, jest biało i ... wszystko to się topi :shake: Informuję, że wróciłam z Katowic. Utwierdziłam się w przekonaniu, że Atenka jest klonem Greci. Alanek - brat Atenki jest przepięknym psem :loveu: Cała rodzinka jest urocza :loveu: A spotkanie rodzinne było bardzo miłosne :) A Nelutce kupiłam dwa profesjonalne talerze frisbee :loveu: Co do Pańci Kalimerki - dziwna kobieta, ja mam 2 dziewczyny w domu, trzecią co została u mamy, pochowałam mojego jedynego najwspanialszego psa-chłopca i jakoś sobie wyobrażam, że pokocham całe mnóstwo innych psiaków. Nie mam z tym problemu! I też nie mam dzieci :evil_lol: Dobrze, że teraz zrezygnowała - szkoda szkraba wydać na zmarnowanie. Znam takich, co nie mają tyle odwagi, żeby się przyznać, że się pomylili i później są tragedie :shake: I gratuluję wszystkich sukcesów!! Quote
Elitesse Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ehh u mnie tez pogoda beznadziejna :shake: snieg z deszczem brr az nieprzyjemnie sie na dwor wychodzi ... a jeszcze w niedziele w Nitrze chodzilam w krotkim rekawku !! 20 st tam bylo !! :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Imanca']Ty na pogodę nie narzekaj. U mojej mamy co chwila pada śnieg z deszczem, jest biało i ... wszystko to się topi :shake: Informuję, że wróciłam z Katowic. Utwierdziłam się w przekonaniu, że Atenka jest klonem Greci. Alanek - brat Atenki jest przepięknym psem :loveu: Cała rodzinka jest urocza :loveu: A spotkanie rodzinne było bardzo miłosne :) A Nelutce kupiłam dwa profesjonalne talerze frisbee :loveu: Co do Pańci Kalimerki - dziwna kobieta, ja mam 2 dziewczyny w domu, trzecią co została u mamy, pochowałam mojego jedynego najwspanialszego psa-chłopca i jakoś sobie wyobrażam, że pokocham całe mnóstwo innych psiaków. Nie mam z tym problemu! I też nie mam dzieci :evil_lol: Dobrze, że teraz zrezygnowała - szkoda szkraba wydać na zmarnowanie. Znam takich, co nie mają tyle odwagi, żeby się przyznać, że się pomylili i później są tragedie :shake: I gratuluję wszystkich sukcesów!! Ja nie narzekam na pogodę, tylko zwracam uwagę, że nie jest zbyt piękna... Iwona (moja koleżanka od jamniczki) powinna do Ciebie zadzwonić, bo dzisiaj nad ranem znowu była "wpadka"... [quote name='Elitesse']ehh u mnie tez pogoda beznadziejna :shake: snieg z deszczem brr az nieprzyjemnie sie na dwor wychodzi ... a jeszcze w niedziele w Nitrze chodzilam w krotkim rekawku !! 20 st tam bylo !! :loveu: Eeee, w sobotę to aż takich temperatur nie było... [quote name='agabass']Asiaczku gratki takich wyników Jak to Kalimera nie ma domu wiesz przecież gdzie i zawsze hehehe to kiedy po nią przyjechać :razz: może być czwartek:loveu: będzie moja i Kenia też wezmę żeby nie było buziaki Porozmawiam z Krzysiem w tej sprawie... Pzdr. Quote
Savannah Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 czy ja wiem czy taki dobry, jak za oknem hula wiatr, no i zimno jest jak na biegunie:razz::lol: Quote
Imanca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Asiaczek'] Iwona (moja koleżanka od jamniczki) powinna do Ciebie zadzwonić, bo dzisiaj nad ranem znowu była "wpadka"... Twoja koleżanka od jamniczki zadzwoniła do mnie wtedy zaraz po Tobie (domyślam się, że to koleżanka z pracy:p). Przedstawiła swój problem i oczekiwała chyba gotowej recepty przez telefon. Powiedziałam, że chcę zobaczyć psa. Umówiłyśmy się na spotkanie. Tego samego dnia koleżanka odwołała spotkanie smsem i napisała, że się jeszcze skontaktuje. Nie dzwoniła :cool1: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Anecioreczek']Bry wieczór:pWitaj, cieszę się, że jesteś! [quote name='Savannah']czy ja wiem czy taki dobry, jak za oknem hula wiatr, no i zimno jest jak na biegunie:razz::lol: Liduś, nie przesadzaj! Do bieguna to nam baaardzo daleko. A poza tym - juz niedługo wiosna!!! [quote name='Imanca']Twoja koleżanka od jamniczki zadzwoniła do mnie wtedy zaraz po Tobie (domyślam się, że to koleżanka z pracy:p). Przedstawiła swój problem i oczekiwała chyba gotowej recepty przez telefon. Powiedziałam, że chcę zobaczyć psa. Umówiłyśmy się na spotkanie. Tego samego dnia koleżanka odwołała spotkanie smsem i napisała, że się jeszcze skontaktuje. Nie dzwoniła :cool1: No tak. Znowu dałam z siebie zrobić posła-osła... Eh... Pzdr. Quote
Recommended Posts