Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']To jest dyplom Interchampiona :loveu: Gratuluję [B]Zuzka [/B]:klacz::klacz::klacz: i oczywiście głaski dla inter-ofiego ;)[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']No, prosze, jakie popularne imię:)

Tak, Ofik jest juz oficjalnie Interem!!!! Brawo dla Zuzki i dla Ofika:) To pierwszy Inter z miotu n a"O", brawo!!!!

pzdr.[/QUOTE]

[quote name='magdola']Kurcze za małe i nie moge powiększyć.....:([/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Hahaha, spox.

Pzdr.[/QUOTE]
Hahaha, śmieszne bardzo!:mad:

Posted

[quote name='magdola']Ale maluchy po Boooo to dopiero są piepiękne:loveu:

:diabloti:[/QUOTE]

hahaha dziś widziałam 2 synusiów Boogiego :loveu: jeden łysy (Dexter) był 1 w stawce drugi puchaty (Dragon) był 2 w stawce z doskonałymi opisami i jestem cholernie dumna z nich :loveu:

i proszę mi tu nie mówić że paskudne maluchy bo podjadę do tego Szczecina:mad:

Posted

[quote name='Asiaczek']a ja się zgadzam, że maluchy sa wstrętne....
Bo kazdego chciałoby się zostawić, każdego wycałowac... a tu jeszcze kicie tez i... casu i rąk brakje...

Pzdr.[/QUOTE]

no nastepna :mdleje: oddaj mi :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']a ja się zgadzam, że maluchy sa wstrętne....
Bo kazdego chciałoby się zostawić, każdego wycałowac... a tu jeszcze kicie tez i... casu i rąk brakje...

Pzdr.[/QUOTE]
Asiaczku, muszę, bo zapesze, a mi sie tak ppodobają:loveu:... Uczulenie opanowane farmakologicznie, ale nie chciałabym ,aby psiak miał podobna historie do Albisi od jamnicze, więc sobie wmawiam ze paskudne paskudy....... Buuuuuuuuu.... Ale moj następny nabytek to będzie typowo wystawowy.... O ile znowu jakaś Łysa dupa nie będzie potrzebowała pomocy:diabloti:

Posted

Przypomnialo mi sie, ze Zelka miala rodzic i przekopalam z 15 stron zeby znalezc zdjecia kluseczek! I znalazlam! Cudne dziewczyny, koniecznie ucaluj je ode mnie! A moze i bym wpadla ucalowac osobiscie - kiedy masz czas Asiaczku? :)

I wielkie brawa dla Intera Ofika!

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']hahaha dziś widziałam 2 synusiów Boogiego :loveu: jeden łysy (Dexter) był 1 w stawce drugi puchaty (Dragon) był 2 w stawce z doskonałymi opisami i jestem cholernie dumna z nich :loveu: i proszę mi tu nie mówić że paskudne maluchy bo podjadę do tego Szczecina:mad:[/QUOTE]
No, dobra! i Dexter i Dragon sa cudni:)
I jeszcze raz gratuluje ocen i debiutu w NDM:)

[quote name='magdola']Asiaczku, muszę, bo zapesze, a mi sie tak ppodobają:loveu:... Uczulenie opanowane farmakologicznie, ale nie chciałabym ,aby psiak miał podobna historie do Albisi od jamnicze, więc sobie wmawiam ze paskudne paskudy....... Buuuuuuuuu.... Ale moj następny nabytek to będzie typowo wystawowy.... O ile znowu jakaś Łysa dupa nie będzie potrzebowała pomocy:diabloti:[/QUOTE]
No tak. życie...

[quote name='Agasia']Przypomnialo mi sie, ze Zelka miala rodzic i przekopalam z 15 stron zeby znalezc zdjecia kluseczek! I znalazlam! Cudne dziewczyny, koniecznie ucaluj je ode mnie! A moze i bym wpadla ucalowac osobiscie - kiedy masz czas Asiaczku? :)
I wielkie brawa dla Intera Ofika![/QUOTE]
Może jakos w przyszłym tygodniu? Wtorek i środa odpadają. Może czwartek?

Pzdr.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja niestety dalej odcięta od internetu jestem wiec nie mogę nawet poprawic tego zdjęcia. Dobrze, że chociaż telefon mnie jeszcze ratuje i mogłam sobie kluseczki maluszki pooglądać.[/QUOTE]
A co się dzieje z netem?

[quote name='magdola']Ale czy musi być tak okrutne???? :(:(:( to ja sobie kupię yorka "miniaturke" bez rodowodu :diabloti:[/QUOTE]
Oł jes! I rozmnożymy pannę jorkównę z jakimś ładnym baskiem, hahaha...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Oł jes! I rozmnożymy pannę jorkównę z jakimś ładnym baskiem, hahaha...

pzdr.[/QUOTE]
Oj, zapomniałam ze pisze sie jork:oops:, ale z baskiem? Super! Będzie basek z wlosem:diabloti:
hahahahah usmialam sie jak wyobrazilam sobie dlugowlosego basenji.... Śliczny byłby ;) hmmmmm to co Asiaczku:cool3: hohihi

Posted

[quote name='Asiaczek']A co się dzieje z netem?[/QUOTE]
Korzystałyśmy z jakiejś sieci, która była niezabezpieczona, ale od jakiegoś czsu często znika dostęp do internetu i już mamy zamówiony nasz tylko jeszcze czekamy na montera.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Korzystałyśmy z jakiejś sieci, która była niezabezpieczona, ale od jakiegoś czsu często znika dostęp do internetu i już mamy zamówiony nasz tylko jeszcze czekamy na montera.[/QUOTE]
To my czekamy na Was :)

Posted

Jaka malinka :loveu:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9720a.jpg

[quote name='magdola']Asiaczku, muszę, bo zapesze, a mi sie tak ppodobają:loveu:... Uczulenie opanowane farmakologicznie, ale nie chciałabym ,aby psiak miał podobna historie do Albisi od jamnicze, więc sobie wmawiam ze paskudne paskudy....... Buuuuuuuuu.... Ale moj następny nabytek to będzie typowo wystawowy.... O ile znowu jakaś Łysa dupa nie będzie potrzebowała pomocy:diabloti:
Albisia już w nowym domku ze szczęśliwymi ludzikami :p

Posted

[quote name='jamnicze']Jaka malinka :loveu:

Ja to wiem, ale nie chciałabym zeby jej historia sie powtórzyła,.... Wierząc w to, ze "moze nie będzie mńie uczulac" nie jest dobrym rozwiązaniem, co było widać :angryy: Ciesze sie, ze malutka juz w szczęśliwym domku..... Ironia losu.....

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Korzystałyśmy z jakiejś sieci, która była niezabezpieczona, ale od jakiegoś czsu często znika dostęp do internetu i już mamy zamówiony nasz tylko jeszcze czekamy na montera.
OK, to czekamy na sugnał a potem na Wasze wpisy:)

[quote name='jamnicze']Jaka malinka :loveu:
Malinki, to one wsie:)

Pzdr.

Posted (edited)

Wczoraj (8.12.2012) zakończylismy nasz sezon wystawowy 2012.
Oto nasze ostatnie w tym roku wyniki:
Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk. 1, CAC, BOS.

SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, przeszła pierwszą selekcję! Nowy Młodzieżowy Champion Polski!!!!!!

ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI
- dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI
- dosk.1, Naj.Weteran.

Na finałach tylko Sue udało się "coś" zdziałać, tzn. wyszła z grupy, ale potem juz nie miała tyle szczęścia. Ja się ciesze, że sue coraz piękniej się pokazuje i przyciąga uwage sędziów. Ma dziewczyna to cos, co trudno nazwac....

Pzdr.

Edited by Asiaczek
Posted

Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.
Żona mówi:
- Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie!
A mąż na to:
- No kur*a mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.
Żona mówi:
- Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie!
A mąż na to:
- No kur*a mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?!

Pzdr.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: