magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='jamnicze']To jest dyplom Interchampiona :loveu: Gratuluję [B]Zuzka [/B]:klacz::klacz::klacz: i oczywiście głaski dla inter-ofiego ;)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']No, prosze, jakie popularne imię:) Tak, Ofik jest juz oficjalnie Interem!!!! Brawo dla Zuzki i dla Ofika:) To pierwszy Inter z miotu n a"O", brawo!!!! pzdr.[/QUOTE] [quote name='magdola']Kurcze za małe i nie moge powiększyć.....:([/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Hahaha, spox. Pzdr.[/QUOTE] Hahaha, śmieszne bardzo!:mad: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdola']...A wogule to wstretne i paskudne te maluchy....[/QUOTE] :mad::diabloti: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']:mad::diabloti:[/QUOTE] Ale maluchy po Boooo to dopiero są piepiękne:loveu: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 a ja się zgadzam, że maluchy sa wstrętne.... Bo kazdego chciałoby się zostawić, każdego wycałowac... a tu jeszcze kicie tez i... casu i rąk brakje... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdola']Ale maluchy po Boooo to dopiero są piepiękne:loveu: :diabloti:[/QUOTE] hahaha dziś widziałam 2 synusiów Boogiego :loveu: jeden łysy (Dexter) był 1 w stawce drugi puchaty (Dragon) był 2 w stawce z doskonałymi opisami i jestem cholernie dumna z nich :loveu: i proszę mi tu nie mówić że paskudne maluchy bo podjadę do tego Szczecina:mad: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Asiaczek']a ja się zgadzam, że maluchy sa wstrętne.... Bo kazdego chciałoby się zostawić, każdego wycałowac... a tu jeszcze kicie tez i... casu i rąk brakje... Pzdr.[/QUOTE] no nastepna :mdleje: oddaj mi :evil_lol: :diabloti: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Asiaczek']a ja się zgadzam, że maluchy sa wstrętne.... Bo kazdego chciałoby się zostawić, każdego wycałowac... a tu jeszcze kicie tez i... casu i rąk brakje... Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, muszę, bo zapesze, a mi sie tak ppodobają:loveu:... Uczulenie opanowane farmakologicznie, ale nie chciałabym ,aby psiak miał podobna historie do Albisi od jamnicze, więc sobie wmawiam ze paskudne paskudy....... Buuuuuuuuu.... Ale moj następny nabytek to będzie typowo wystawowy.... O ile znowu jakaś Łysa dupa nie będzie potrzebowała pomocy:diabloti: Quote
Agasia Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Przypomnialo mi sie, ze Zelka miala rodzic i przekopalam z 15 stron zeby znalezc zdjecia kluseczek! I znalazlam! Cudne dziewczyny, koniecznie ucaluj je ode mnie! A moze i bym wpadla ucalowac osobiscie - kiedy masz czas Asiaczku? :) I wielkie brawa dla Intera Ofika! Quote
Asiaczek Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']hahaha dziś widziałam 2 synusiów Boogiego :loveu: jeden łysy (Dexter) był 1 w stawce drugi puchaty (Dragon) był 2 w stawce z doskonałymi opisami i jestem cholernie dumna z nich :loveu: i proszę mi tu nie mówić że paskudne maluchy bo podjadę do tego Szczecina:mad:[/QUOTE] No, dobra! i Dexter i Dragon sa cudni:) I jeszcze raz gratuluje ocen i debiutu w NDM:) [quote name='magdola']Asiaczku, muszę, bo zapesze, a mi sie tak ppodobają:loveu:... Uczulenie opanowane farmakologicznie, ale nie chciałabym ,aby psiak miał podobna historie do Albisi od jamnicze, więc sobie wmawiam ze paskudne paskudy....... Buuuuuuuuu.... Ale moj następny nabytek to będzie typowo wystawowy.... O ile znowu jakaś Łysa dupa nie będzie potrzebowała pomocy:diabloti:[/QUOTE] No tak. życie... [quote name='Agasia']Przypomnialo mi sie, ze Zelka miala rodzic i przekopalam z 15 stron zeby znalezc zdjecia kluseczek! I znalazlam! Cudne dziewczyny, koniecznie ucaluj je ode mnie! A moze i bym wpadla ucalowac osobiscie - kiedy masz czas Asiaczku? :) I wielkie brawa dla Intera Ofika![/QUOTE] Może jakos w przyszłym tygodniu? Wtorek i środa odpadają. Może czwartek? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ja niestety dalej odcięta od internetu jestem wiec nie mogę nawet poprawic tego zdjęcia. Dobrze, że chociaż telefon mnie jeszcze ratuje i mogłam sobie kluseczki maluszki pooglądać. Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Asiaczek'] No tak. życie... Pzdr.[/QUOTE] Ale czy musi być tak okrutne???? :(:(:( to ja sobie kupię yorka "miniaturke" bez rodowodu :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']Ja niestety dalej odcięta od internetu jestem wiec nie mogę nawet poprawic tego zdjęcia. Dobrze, że chociaż telefon mnie jeszcze ratuje i mogłam sobie kluseczki maluszki pooglądać.[/QUOTE] A co się dzieje z netem? [quote name='magdola']Ale czy musi być tak okrutne???? :(:(:( to ja sobie kupię yorka "miniaturke" bez rodowodu :diabloti:[/QUOTE] Oł jes! I rozmnożymy pannę jorkównę z jakimś ładnym baskiem, hahaha... pzdr. Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Asiaczek'] Oł jes! I rozmnożymy pannę jorkównę z jakimś ładnym baskiem, hahaha... pzdr.[/QUOTE] Oj, zapomniałam ze pisze sie jork:oops:, ale z baskiem? Super! Będzie basek z wlosem:diabloti: hahahahah usmialam sie jak wyobrazilam sobie dlugowlosego basenji.... Śliczny byłby ;) hmmmmm to co Asiaczku:cool3: hohihi Quote
Zuza i Noddy Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Asiaczek']A co się dzieje z netem?[/QUOTE] Korzystałyśmy z jakiejś sieci, która była niezabezpieczona, ale od jakiegoś czsu często znika dostęp do internetu i już mamy zamówiony nasz tylko jeszcze czekamy na montera. Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']Korzystałyśmy z jakiejś sieci, która była niezabezpieczona, ale od jakiegoś czsu często znika dostęp do internetu i już mamy zamówiony nasz tylko jeszcze czekamy na montera.[/QUOTE] To my czekamy na Was :) Quote
jamnicze Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Jaka malinka :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9720a.jpg [quote name='magdola']Asiaczku, muszę, bo zapesze, a mi sie tak ppodobają:loveu:... Uczulenie opanowane farmakologicznie, ale nie chciałabym ,aby psiak miał podobna historie do Albisi od jamnicze, więc sobie wmawiam ze paskudne paskudy....... Buuuuuuuuu.... Ale moj następny nabytek to będzie typowo wystawowy.... O ile znowu jakaś Łysa dupa nie będzie potrzebowała pomocy:diabloti: Albisia już w nowym domku ze szczęśliwymi ludzikami :p Quote
magdola Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='jamnicze']Jaka malinka :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9720a.jpg Albisia już w nowym domku ze szczęśliwymi ludzikami :p Ja to wiem, ale nie chciałabym zeby jej historia sie powtórzyła,.... Wierząc w to, ze "moze nie będzie mńie uczulac" nie jest dobrym rozwiązaniem, co było widać :angryy: Ciesze sie, ze malutka juz w szczęśliwym domku..... Ironia losu..... Quote
Asiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']Korzystałyśmy z jakiejś sieci, która była niezabezpieczona, ale od jakiegoś czsu często znika dostęp do internetu i już mamy zamówiony nasz tylko jeszcze czekamy na montera. OK, to czekamy na sugnał a potem na Wasze wpisy:) [quote name='jamnicze']Jaka malinka :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9720a.jpg Albisia już w nowym domku ze szczęśliwymi ludzikami :p Malinki, to one wsie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 (edited) Wczoraj (8.12.2012) zakończylismy nasz sezon wystawowy 2012. Oto nasze ostatnie w tym roku wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk. 1, CAC, BOS. SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, przeszła pierwszą selekcję! Nowy Młodzieżowy Champion Polski!!!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CAC, BOS, BOB!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj.Weteran. Na finałach tylko Sue udało się "coś" zdziałać, tzn. wyszła z grupy, ale potem juz nie miała tyle szczęścia. Ja się ciesze, że sue coraz piękniej się pokazuje i przyciąga uwage sędziów. Ma dziewczyna to cos, co trudno nazwac.... Pzdr. Edited December 10, 2012 by Asiaczek Quote
Asiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie! A mąż na to: - No kur*a mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?! Pzdr. Quote
Alicja Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Asiaczek']Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie! A mąż na to: - No kur*a mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?! Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Angi']Gratuluję! :D[/QUOTE] Dziękować:) Pzdr. Quote
M&S Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Cześć Asiaczki:) Buziaki dla maleńtasów i mizianki dla kociąbrów!!! Quote
Recommended Posts