Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Oj, musze pokatowac, bo Rudzielec juz trafił do schronu, potem został (chyba tymczasowo) zabrany przez b.mężą.... Co za ludzie. Baska do schronu.... Pzdr. Quote
magdola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Cholera jasna! Zeby nie moje tyczasy,,,, juz nie wiem co jest lepsze.....kopara opada..... Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Informacja jest na FB, ale zero odzewu... A to przeciez piesek z rodowodem i za darmo.... pzdr. Quote
Vectra Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Może temu że piesek , każdy chce suczkę ;) Quote
magdola Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Vectra napisał(a):Może temu że piesek , każdy chce suczkę ;) Vectro, bez przesady.... Bierz moje tyczasy a ja biorę chłopaka :diabloti: Quote
Vectra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdola napisał(a):Vectro, bez przesady.... Bierz moje tyczasy a ja biorę chłopaka :diabloti: a ile tych tymczasów ? :cool3: Quote
Alicja Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdola , a nie pogodził by sie z tymczasami ?? Quote
Asiaczek Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Vectra napisał(a):Może temu że piesek , każdy chce suczkę ;) Może i o to chodzi, nie wiem... magdola napisał(a):Vectro, bez przesady.... Bierz moje tyczasy a ja biorę chłopaka :diabloti: A ile masz tymczasów? Alicja napisał(a):magdola , a nie pogodził by sie z tymczasami ?? No, ciekawe pytanie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Styczniowy chłopak był jak bryła lodu, Lutowy może milszy byl - za młidu, Marcowy wkroczył w me zyhcie za późno, Kwietniowy sprawę potraktował luźno. Maj... Czerwiec sypnął chłopcami w płóciennych ubraniach, Tak jak lipiec i sierpień. Pomówmy o draniach. Wrześniowy facet miał ręce jak jedwab, Październik zabrał mnie pod obce nieba. Listopad przyjacielem postanowił zostać, więc Grudzień znów ogląda mą samotną postać... jak Wam się podoba? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 I jeszcze coś o facetach:) Poniedziałkowy facet to straszny zarozumialec. Wtorkowy facet pije tylko najlepszą whisky. Środowy facet boi się związków. Czwartkowy facet chyba nie umie korzystać z telefonu. Piątkowy facet nie odezwie się więcej. Sobotni facet nawet nie lubi dziewczyn. Ale najgorszy z nich wszystkich jest niedzielny typ. kanapa i futbol to cały jego cholerny świat... pzdr. Quote
Vectra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 oni są wsie tygodniowi , tacy sami , z tej samej gliny ino inaczej opakowani :diabloti: Quote
jamnicze Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Asiaczku śliczne te Twoje brzdące :loveu: No a kocurek Redasek, po prostu nieziemski :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9614.jpg no i widzę szybko zaprzyjaźnił się z Żelinką :razz: Quote
Alicja Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Vectra napisał(a):oni są wsie tygodniowi , tacy sami , z tej samej gliny ino inaczej opakowani :diabloti: o to to :) Quote
bety Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ale tutaj nowości - fiu fiu. Gratuluję nowych domowników - rudzielec jest boski, a koteczka ma zabójczy wzrok. :) No i oczywiście gratuluję małych bobasków-basków. :) Jednym słowem masz wesoło w domciu. :) Pzdr Quote
Izabela124. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Nowe koteczki super, a szczeniaczki do schrupania :) Quote
zielona Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Asiaczek']I jeszcze coś o facetach:) [COLOR=#008000][B]Poniedziałkowy[/B][/COLOR] facet to straszny zarozumialec. [COLOR=#008000][B]Wtorkowy[/B][/COLOR] facet pije tylko najlepszą whisky. [COLOR=#008000][B]Środowy[/B][/COLOR] facet boi się związków. [COLOR=#008000][B]Czwartkowy[/B][/COLOR] facet chyba nie umie korzystać z telefonu. [COLOR=#008000][B]Piątkowy[/B][/COLOR] facet nie odezwie się więcej. [COLOR=#008000][B]Sobotni[/B][/COLOR] facet nawet nie lubi dziewczyn. Ale najgorszy z nich wszystkich jest [COLOR=#008000][B]niedzielny[/B][/COLOR] typ. kanapa i futbol to cały jego cholerny świat... pzdr.[/QUOTE] Wiersze fajne, dobry styl i lekko się czyta. Mnie się podobają wszystkie. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Vectra']oni są wsie tygodniowi , tacy sami , z tej samej gliny ino inaczej opakowani :diabloti:[/QUOTE] Zgaza się:) [quote name='jamnicze']Asiaczku śliczne te Twoje brzdące :loveu: No a kocurek Redasek, po prostu nieziemski :) [URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9614.jpg[/URL] no i widzę szybko zaprzyjaźnił się z Żelinką :razz:[/QUOTE] Rudy - tak. Natomiast Bura jest jednak bardziej nieufna... ale pierze nie leci;) [quote name='bety']Ale tutaj nowości - fiu fiu. Gratuluję nowych domowników - rudzielec jest boski, a koteczka ma zabójczy wzrok. :) No i oczywiście gratuluję małych bobasków-basków. :) Jednym słowem masz wesoło w domciu. :) Pzdr[/QUOTE] Na razie jest spokojnie. Ale za ok. 3-4 tygodnie to się zacznie;) [quote name='Bogarka']Gratuluje szczeniaków :)[/QUOTE] Dziękować:) [quote name='Izabela124.']Nowe koteczki super, a szczeniaczki do schrupania :)[/QUOTE] Cieszę się:) [quote name='zielona']Wiersze fajne, dobry styl i lekko się czyta. Mnie się podobają wszystkie.[/QUOTE] Wierszyki czy szczeniaki?;) pzdr. Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Asiaczek'][B]Styczniowy[/B] chłopak był jak bryła lodu, [B]Lutowy[/B] może milszy byl - za młidu, [B]Marcowy[/B] wkroczył w me zyhcie za późno, [B]Kwietniowy[/B] sprawę potraktował luźno. [B]Maj[/B]... [B]Czerwiec [/B]sypnął chłopcami w płóciennych ubraniach, Tak jak [B]lipiec i sierpień[/B]. Pomówmy o draniach. [B]Wrześniowy[/B] facet miał ręce jak jedwab, [B]Październik[/B] zabrał mnie pod obce nieba. [B]Listopad[/B] przyjacielem postanowił zostać, więc [B]Grudzień[/B] znów ogląda mą samotną postać... jak Wam się podoba? pzdr.[/QUOTE] Moj jest z października.... I juz tak prawie 15 lat......:D Ps. Jest sposob na odczulenie z siersci ????? Bo jak nie to "hara kiri" popelniam:( Quote
Asiaczek Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 U mnie z Jackiem ["] to byl Marzec:) Pzdr. Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Asiaczek']U mnie z Jackiem ["] to byl Marzec:) Pzdr.[/QUOTE] Ja mam Jacka :D Quote
angineuuka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 podobno są sposoby . [SIZE=1][FONT=comic sans ms] Ja sama mama alergię na psy i koty :oops:[/FONT][/SIZE] Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Angi']podobno są sposoby . [SIZE=1][FONT=comic sans ms] Ja sama mama alergię na psy i koty :oops:[/FONT][/SIZE][/QUOTE] Moze i są, ale jakoś nie umiem ryzykować dla własnego "ja" .... ;( ale drugi psiak i tak będzie ;) Quote
Zuza i Noddy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Korzystając z tego że mam łączność ze światem (czyt. internet) przyszłam pochwalić się naszą niedawną przesyłką. [IMG]http://www.picshot.pl/pthumbs/small/261405/Interchampionat.jpg[/IMG] Quote
magdola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']Korzystając z tego że mam łączność ze światem (czyt. internet) przyszłam pochwalić się naszą niedawną przesyłką. [IMG]http://www.picshot.pl/pthumbs/small/261405/Interchampionat.jpg[/IMG][/QUOTE]Kurcze za małe i nie moge powiększyć.....:( Quote
Recommended Posts