Asiaczek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Mój jest wyjatkowy: duzy, nabity, ma bardzo charakterystyczny pyszczek i cudne, grube łapięta z króciutkimi paluszkami:):loveu: Quote
magdola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczku przepiękne kociaki:loveu: moze chcesz trzeciego:cool3: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 No nie. Juz nie zdecyduję się na trzeciego kota, chociaz myslałam, aby mieć 4. Ale obawiam się, czy taka czwórka dogadałaby się... Pzdr. Quote
magdola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczek napisał(a):No nie. Juz nie zdecyduję się na trzeciego kota, chociaz myslałam, aby mieć 4. Ale obawiam się, czy taka czwórka dogadałaby się... Pzdr. Ojaaaaaaa cztery??? Szacunek:crazyeye::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Oj, kiedys to miałam 7-8, a w porywach i nascie (jak byly małe kocięta). Ale to wszystko byla rodzina. A w tym przypadku brac nastepne 2 koty, obce, to juz sie troche obawiam. Bo jak sie kicie sobie nawzajem nie spodobają, to co...? Oddać? Żal zwierzaka.... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 ...a w W-wie dzisiaj rano bylo juz skrobanie szyb w samochodach, ha! pzdr. Quote
Alicja Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczek napisał(a):Mój jest wyjatkowy: duzy, nabity, ma bardzo charakterystyczny pyszczek i cudne, grube łapięta z króciutkimi paluszkami:):loveu: jak naszego Rudaska Ania Wilejkaros odbierała od nas to była szaro buro ruda malizna i chudzina , która z czasem zmieniła sie w wypasionego kocura o pięknym rudym futrze( znaczy kolor futra wyszedł po kąpieli:lol:) , tyle że Rudasek już dawno bez jajeczny , teraz jest przewodnikiem dla niewidomego ONka Quote
*anusia&ajlu* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 a u mojej siosty w nocy było -8 :crazyeye: a to tylko kilkanaście km od Warszawy :oops: teraz jest -2 Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Angi napisał(a):u nas jest 0'C... :) A ja myslę, że obecnie w W-wie musi byc jakies -2 stopnie, bo kałuze cały dzięn były zamarznięte... Alicja napisał(a):jak naszego Rudaska Ania Wilejkaros odbierała od nas to była szaro buro ruda malizna i chudzina , która z czasem zmieniła sie w wypasionego kocura o pięknym rudym futrze( znaczy kolor futra wyszedł po kąpieli:lol:) , tyle że Rudasek już dawno bez jajeczny , teraz jest przewodnikiem dla niewidomego ONka Jeeeeee, piekne podziękowania dla Ani za taka decyzję:) Za podjęcie ryzyka:) wiki4 napisał(a):Śliczne kociaczki :) A dziękowac. A szczeniaki to juz sie nie spodobały, buuuu...... *anusia&ajlu* napisał(a):a u mojej siosty w nocy było -8 :crazyeye: a to tylko kilkanaście km od Warszawy :oops: teraz jest -2 No, to tak jak i u mnie na Mokotowie. Pzdr. Quote
Alicja Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczek napisał(a): Jeeeeee, piekne podziękowania dla Ani za taka decyzję:) Za podjęcie ryzyka:) Pzdr. Ania pomogła znaleźć domek u znajomych a psiak został niewidomy przez wypadek samochodowy , wcześniej był zdrowy i znali się od zawsze ;) czyli od momentu jak Rudy wkroczył do domu :) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Tak czy siak - dobra kobitka z Ani:) pzdr. Quote
Vectra Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 teraz powinnaś celować w białego i czarnego :cool3: kotka oczywiście :grins: co by mieć kojojowo ;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 A co z moim ulubionym kolorkiem - tri? Nadal marzy mi się jakaś szyldkretka... bialy.... czarny..... niebieski i jeszcze wiele-wiele innych kolorków.... eh.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Wiem, Kochana. Ale, tak, jak napisałam wczesniej, obawiam się, jak zareagują domowe koty na obce... Może jak Rudy Bolek vel Garfield zostanie odjajczony, to zacznę się zastanawiać nad 3 kicią. Ale to juz MUSI byc trikolorek:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Cudne słowa.... Lody wanilią pachną, a w pustym porcie słychać rzeki szum, kina są jak pałace, gołębie płyną aż do nieba bram, bolą mnie te niedziele, gdy idę sama przez odświętny tłum, idę i szukam kogoś, kto tu - wśród ludzi jest tak samo sam. Szukam kogoś, kogoś na stałe, kto tu, wśród ludzi jest tak samo sam, szukam kogoś na życie całe, na wspólny śmiech i żal. Niech by miał choć parę groszy i w oczach ciepła dość, i niech by nie był wśród ludzi najgorszy, i niech by mnie kochał, kochał, jak ja jego. Ech, czy znajdę takiego, kogoś na stałe? Komu urodzić mam weselne dzieci, gdy nadejdzie czas? Kto jest tak samo sam na świecie? Kto jest tak samo sam? Komu mam dać nadzieję, a zabrać noce i świąteczne dni? Przy kim się postarzeję i przed kim nigdy mi nie będzie wstyd? Szukam kogoś, kogoś na stałe, na długą drogę w dal, szukam kogoś na życie całe, na wspólny śmiech i żal. Niech by miał choć parę groszy i w oczach ciepła dość, i niech by nie był wśród ludzi najgorszy, i niech by mnie kochał, kochał, jak ja jego. Ech, czy znajdę takiego, kogoś własnego? Czy znajdę takiego, kogoś na stałe? Mój komentarz: eh....:) pzdr. Quote
Alicja Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiu :glaszcze: To może jak te nieszczęsne nasze kociska kiedyś znów przyprowadzą jakieś małe i będzie szylkretka to podwiozę ...co ;) ?? Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Kto wie, co będzie kiedys...?:) pzdr. Quote
Alicja Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczek napisał(a):Kto wie, co będzie kiedys...?:) pzdr. czas pokaże ;) Quote
magdola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczek napisał(a):Wiem, Kochana. Ale, tak, jak napisałam wczesniej, obawiam się, jak zareagują domowe koty na obce... Może jak Rudy Bolek vel Garfield zostanie odjajczony, to zacznę się zastanawiać nad 3 kicią. Ale to juz MUSI byc trikolorek:) pzdr.To ja swoją pomaluje:evil_lol: Zdrowka dla kiciusiow, paczusiow i innych babelkow;) i zazdroszczę przyszłej potencjalnej kici :) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Na razie ni ema jeszcze czego zazdrościć, bo to wszystko dopiero plany... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... http://www.dogomania.pl/forum/threads/74845-Basenji-w-potrzebie?p=20073374#post20073374 Pzdr. Quote
magdola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczek napisał(a):Na razie ni ema jeszcze czego zazdrościć, bo to wszystko dopiero plany... pzdr. Dlatego napisalam potencjalnej... Ps. Asiaczku, Nie katuj mnie tym rudzielcem:placz: Quote
Recommended Posts