gosiaja Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 no ja nie wiem co to za pytanie dawaj fotki my tu umieramy z ciekawości Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 gosiaja - jak miło, że wpadlas do nas. doceniam to, serio:) Fotki będą, może po spacerze się wyrobię:) pzdr. Quote
angineuuka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 już sie nie mogę tych foteczek doczekać :D Quote
*anusia&ajlu* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Asiu czekamy na foteczki :loveu: a i miałam kiedyś napisać a zapomniałam ;) próbuję przy mojej Mru, różnych sposobów i różnych żwirków i ten mi pasuje najlepiej ;) bardzo polecam zakup kuwety ekologicznej - o takiej klik i do tego żwirek klik Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Angi napisał(a):już sie nie mogę tych foteczek doczekać :D Już mam gotowa i zaraz wstawiam:) hanacek napisał(a):Gratulacje dla maluchow !!!:Rose: witaj, hanacek, dziękuję:) *anusia&ajlu* napisał(a):Asiu czekamy na foteczki :loveu: a i miałam kiedyś napisać a zapomniałam ;) próbuję przy mojej Mru, różnych sposobów i różnych żwirków i ten mi pasuje najlepiej ;) bardzo polecam zakup kuwety ekologicznej - o takiej klik i do tego żwirek klik Wiesz, kuweta eko to chyba nie dla mnie, natomiast o tym żwirku rozmawiałysmy, ale przy mojej ostatniejbytnosci w hurtowni - zapomniałam o niego dopytac... Ale nadrobię to:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 A oto cała Czwórka urodzona 28.11.2012 r. Tatus to Serek, a mamcia - Żelka:) Same dziewuchy, 3 rudo-biale i jedna - tri:) Sunie ułożone wg kolejności przychodzenia na świat, patrzac od góry:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 No, szczurki, szczurki:) Za chwile wstawię po kilka foteczek każdego szczurka z osobna:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Oto Pierwsza z narodzonych dziewuszek:) Na grzbieciku na tylko taki nieduzy plomyczek, nie ma kryzy... za to ma pieknie umaszczony pyszczek:) No i na prawej tylnej łapce Serek odcisnął swoje piętno, hahaha Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Vectra napisał(a):a ile waży taki basek malutki ? Nie wiem, nie ważę maluchów... pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Druga z narodzonych... ma niepełna kryzę z lewej strony, niezbyt duzo bieli na pyszczku. No i Serkową pieczatkę na prawej tylnejnóżce:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Trzecia - tri. Mocno ciemna, az na poczatku mialam watpliwości..., ale już widac podpalenia:) Ma 2 nieduże osobne białe znaczenia na karku, no i... stempelek od Serka:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 No i Czwarta. Pelna kryza, lekki stempelek od Serka, nieco bieli na pyszczku:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 jakie malutkie skarbeczki :loveu: ta malusia cudowna :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_9660.jpg Quote
magdola Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):Asiu czekamy na foteczki :loveu: a i miałam kiedyś napisać a zapomniałam ;) próbuję przy mojej Mru, różnych sposobów i różnych żwirków i ten mi pasuje najlepiej ;) bardzo polecam zakup kuwety ekologicznej - o takiej klik i do tego żwirek klikNie stać mnie na taki zakup :D Asiaczek napisał(a):No i Czwarta. Pelna kryza, lekki stempelek od Serka, nieco bieli na pyszczku:) Pzdr.Najpiękniejszy kiełbasek na świecie:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):jakie malutkie skarbeczki :loveu: ta malusia cudowna :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_9660.jpg Mnie tez się podoba, przez to, że ma taki pięknie malowany pyszczek. No i ten płomyczek na karku. cos podobnego, jak u Lansa:) Alicja napisał(a):ale chomiczki bowskie :loveu: Fakt, ewidentne chomisie. Przynajmniej teraz:) magdola napisał(a): Najpiękniejszy kiełbasek na świecie:loveu: Fakt! Kaaasia napisał(a):Przesłodkie kruszynki :loveu: Ja to lubię malluchy, takie ok. miesiąca. Wtedy jeszcze nie rozrabiają jak pijane zające, a juz nie sa takie bezwolne i ślepe... M&S napisał(a):Piękne chomiczki!!!!! Buziaki od nas:) M&S - dziękować:) Rozumiem, że widzę Was pod koniec grudnia/poczatek stycznia u mnie? Socjalizacja - tradycyjnie - musi byc:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Niedawno byla u mnie kuzynka mojego Jacka ["] z Anglii. Zobaczcie, jaki cudny prezent dostałam od niej:loveu: Solniczka i pieprzniczka w iście angielskim wydaniu... Prawda, że cudne? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Hm, myslę, że nadejszła wielkopomna chwila, aby przedstawic moje 2 nowe kicie w domu. Dzięki pomocy Ajlu (dzięki!), mam w domu 2 dorosłe działkowe kicie: Rudy tłusty Bolek i Bura. :loveu::loveu: Wiem, wiem, mialy byc uratowane ze schroniska persy, ale przy moich 3 podejściach do persów - żadne nie zakończyło się sukcesem... widocznie nie było pisane persom mieszkac u mnie dalej... A oto Rudy tłusty Bolek.... Ulubione miejsce Bolka (na biurku przy kompie:) Bolek uwielbia byc blisko człowieka... Ciężko zapracowany Bolek i .... ... i jego tyly;) Nuuuuda, panie, nic, tylko nuuuuda.... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 A to Bolek wdzięczący się do Żelki... I jeszcze troche Samotnego Łowcy;) Pzdr. Quote
Recommended Posts