A&L Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Szkoda, że nie ma pręgusa, ale Ty się pewnie cieszysz, że z takiego krycia mimo wszystko wyszło to, co lubisz najbardziej ;) Teraz dawaj zdjęcia! Baby górą ;) Quote
Asiaczek Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Vectra napisał(a):Gratulacje Asiu !!! no i rewelka że jest to co lubisz czyli tri :multi: No i same baby:) Metheora napisał(a):No to super wieści! :) magdola napisał(a):Jeszcze raz gratuluje. :loveu: A&L napisał(a):Szkoda, że nie ma pręgusa, ale Ty się pewnie cieszysz, że z takiego krycia mimo wszystko wyszło to, co lubisz najbardziej ;) Teraz dawaj zdjęcia! Baby górą ;) Angi napisał(a):oooooo... GRATULUJĘ! :) Dziękuję:) Zdjęcia porobię jutro z rana, teraz mam kiepskie światło, a poza tym, niech maluchy i Żelka spia w spokoju... Pzdr. Quote
Vectra Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Bo to taki dzień na baby , uwierz mi :wink: Rekin zaczęła rodzić tego dziś dnia i też same suczki. Quote
angineuuka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 spokojnie ze zdjęciami :D poczekamy :) Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Vectra napisał(a):Bo to taki dzień na baby , uwierz mi :wink: Rekin zaczęła rodzić tego dziś dnia i też same suczki. Łaaaaaa...to Ty tez babcia??????? Quote
Vectra Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 magdola napisał(a):Łaaaaaa...to Ty tez babcia??????? od 4 tygodni :grins: a Rekin rodziła rok temu ;) z 28/29 , jutro kończą rok dzieciaki ;) Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Vectra napisał(a):od 4 tygodni :grins: a Rekin rodziła rok temu ;) z 28/29 , jutro kończą rok dzieciaki ;) Aaaaaa, no spóźnione gratki:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Wielkie Gratulacje dla Asiaczkowych bobasków :loveu: już się nie mogę doczekać kiedy je wymiziam :loveu: Z D R Ó W K A ! ! ! ! ! Quote
jamnicze Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Asiaczek napisał(a):Nie wiem, czy to wsio, ale mamy 4 dziewczyny!!!! Jak na razie, poród przebiega wręcz książkowo. Jedynie trzecia sunia byla dosyc mocno owinięta pępowiną, ale Żelka dała rade ja urodzic. Pzdr. Jeeeee :multi:, małe baski są już na świecie :loveu:. Gratulacje dla Ciebie i głaski dla Żelki-krążelki :loveu:, no i oczywiście dla małych krecików :loveu:. Pamiętam, jak w zeszłym roku Saidi urodziła, to cały czas chciałam brać na ręce te małe glizdusie :loveu: Quote
Korenia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Gratulacje!!! :) I jaka ładna niespodzianka!!! Quote
Asiaczek Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Angi napisał(a):spokojnie ze zdjęciami :D poczekamy :) *anusia&ajlu* napisał(a):Wielkie Gratulacje dla Asiaczkowych bobasków :loveu: już się nie mogę doczekać kiedy je wymiziam :loveu: Z D R Ó W K A ! ! ! ! ! jamnicze napisał(a):Jeeeee :multi:, małe baski są już na świecie :loveu:. Gratulacje dla Ciebie i głaski dla Żelki-krążelki :loveu:, no i oczywiście dla małych krecików :loveu:. Pamiętam, jak w zeszłym roku Saidi urodziła, to cały czas chciałam brać na ręce te małe glizdusie :loveu: Korenia napisał(a):Gratulacje!!! :) I jaka ładna niespodzianka!!! Gioco napisał(a):Gratulujemy :multi: Dziękowac, dziękować:) Ja tez cały czas mam nieodparta potrzebe brania na ręce i przytulania. One sa jeszcze tak nieświadome świata...:) Ajlu, wpadaj, kiedy chcesz. Ja na razie nigdzie dalej nie wychodzę... pzdr. Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Asiaczek napisał(a):Dziękowac, dziękować:) Ja tez cały czas mam nieodparta potrzebe brania na ręce i przytulania. One sa jeszcze tak nieświadome świata...:) Ajlu, wpadaj, kiedy chcesz. Ja na razie nigdzie dalej nie wychodzę... pzdr. A ja juz Ailu nie lubię:( i miałam okazje poznać tylko/aż jednego baska :D Quote
*anusia&ajlu* Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Asiu wpadnę jak podrosną ;) a już wiem, że będę miała chęć uprowadzenia jednej suni :loveu: Magdola a ja cie lovciam :loveu: fotkę ci wyślę ;) Quote
magdola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):Asiu wpadnę jak podrosną ;) a już wiem, że będę miała chęć uprowadzenia jednej suni :loveu: Magdola a ja cie lovciam :loveu: fotkę ci wyślę ;)Pocałuj sie! Chcesz baska?:cool3: PA juz na fb wszyscy wiedza, ze uprowadzam w czerwcu Twojego Boooo i będzie pseudo :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 taa niedługo zeświruję bo wszyscy mają szczeniaki ;) tu baski, tam grzywki i jestem rozdarta :/ ale narazie brak kasy, nie wiem co z pracą...dużo by tu gadać ;) taaa Boo nie dałby rady bez Pańci ;) zapłakałby się, on taki mami synek jest, pseudo z wysterylizowaną Airą?:cool3: a ja czekam cierpliwie na foteczki, przynajmniej sobie popatrze i pomarze za to jeszcze nie karzą ;) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):Asiu wpadnę jak podrosną ;) a już wiem, że będę miała chęć uprowadzenia jednej suni :loveu: Magdola a ja cie lovciam :loveu: fotkę ci wyślę ;) Hahaha, to uwazaj, to ja tez sama sobie podprowadzam jedna suczkę;) magdola napisał(a):Pocałuj sie! Chcesz baska?:cool3: PA juz na fb wszyscy wiedza, ze uprowadzam w czerwcu Twojego Boooo i będzie pseudo :diabloti: A dlaczego dopiero w czerwcu? *anusia&ajlu* napisał(a):taa niedługo zeświruję bo wszyscy mają szczeniaki ;) tu baski, tam grzywki i jestem rozdarta :/ ale narazie brak kasy, nie wiem co z pracą...dużo by tu gadać ;) taaa Boo nie dałby rady bez Pańci ;) zapłakałby się, on taki mami synek jest, pseudo z wysterylizowaną Airą?:cool3: a ja czekam cierpliwie na foteczki, przynajmniej sobie popatrze i pomarze za to jeszcze nie karzą ;) Juz kilka zrobiłam, może wieczorem wstawię, bo od 15-tej mam Gości i nie wiem, czy ze wszystkim zdazę:) Metheora napisał(a):jeszcze jeden piękny Asiaczek :) (no jedna bo to ona :D ) szkoda że aparacik tak nie do końca oddaje urok szkicu- ale coś widać, niestety nie posiadam skanera ;/ :) A właśnie bardzo dziękuję za prezencik, który wczoraj przyniósł listonosz :* Ooooo, Sue!!!! Zaraz wysylam foteczke Właścicielom:) Pzdr. Quote
Alicja Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Vectra napisał(a):Asiu , dopisałam tam kilka ;) Tortelini Tiramisu Tarta Tapas Tzatziki Tahini Tortilla Tacos Torcik Tagiatelle Tempura Tartinka jeszczio Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Asiaczek napisał(a):Hahaha, to uwazaj, to ja tez sama sobie podprowadzam jedna suczkę;) A dlaczego dopiero w czerwcu? Pzdr. a którą sobie zostawiasz tri? bo w czerwcu jest wystawa w Szczecinie i planuję być ;) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Alicja napisał(a):Tartinka jeszczioNo, Tartinka ładne:) *anusia&ajlu* napisał(a):a którą sobie zostawiasz tri? bo w czerwcu jest wystawa w Szczecinie i planuję być ;) Nie, jezlei chodzi o tri, to czekam na potwierdzenie od ewent. przyszłego właściciela. Raczej ruda, mam juz swoja faworytę:) pzdr. Quote
M&S Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Aśko, gratuluję dziewczynek!!!! Wyobrażam sobie jakie są słodkie i urocze. Takie małe. proponuję Tekilę;) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Sa mile i są słodkie i urocze. A obecnie pracuję nad innymi imionami, niezwiązanymi z jedzeniem. Chociaz Tequilka dobra rzecz;) Jak miło, że zaszłas do nas:) pzdr. Quote
Vectra Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 a jedno malutkie zdjątko gdzie ? :mad: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Dzisiaj wstawię foteczki zrobione wczoraj, Ok? pzdr. Quote
Recommended Posts