Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że nie ma pręgusa, ale Ty się pewnie cieszysz, że z takiego krycia mimo wszystko wyszło to, co lubisz najbardziej ;)
Teraz dawaj zdjęcia! Baby górą ;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Gratulacje Asiu !!! no i rewelka że jest to co lubisz czyli tri :multi:

No i same baby:)

Metheora napisał(a):
No to super wieści! :)

magdola napisał(a):
Jeszcze raz gratuluje. :loveu:

A&L napisał(a):
Szkoda, że nie ma pręgusa, ale Ty się pewnie cieszysz, że z takiego krycia mimo wszystko wyszło to, co lubisz najbardziej ;)
Teraz dawaj zdjęcia! Baby górą ;)

Angi napisał(a):
oooooo... GRATULUJĘ! :)

Dziękuję:)

Zdjęcia porobię jutro z rana, teraz mam kiepskie światło, a poza tym, niech maluchy i Żelka spia w spokoju...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie wiem, czy to wsio, ale mamy 4 dziewczyny!!!!
Jak na razie, poród przebiega wręcz książkowo. Jedynie trzecia sunia byla dosyc mocno owinięta pępowiną, ale Żelka dała rade ja urodzic.
Pzdr.

Jeeeee :multi:, małe baski są już na świecie :loveu:.
Gratulacje dla Ciebie i głaski dla Żelki-krążelki :loveu:, no i oczywiście dla małych krecików :loveu:.
Pamiętam, jak w zeszłym roku Saidi urodziła, to cały czas chciałam brać na ręce te małe glizdusie :loveu:

Posted

Angi napisał(a):
spokojnie ze zdjęciami :D poczekamy :)

*anusia&ajlu* napisał(a):
Wielkie Gratulacje dla Asiaczkowych bobasków :loveu:
już się nie mogę doczekać kiedy je wymiziam :loveu:
Z D R Ó W K A ! ! ! ! !

jamnicze napisał(a):
Jeeeee :multi:, małe baski są już na świecie :loveu:.
Gratulacje dla Ciebie i głaski dla Żelki-krążelki :loveu:, no i oczywiście dla małych krecików :loveu:.
Pamiętam, jak w zeszłym roku Saidi urodziła, to cały czas chciałam brać na ręce te małe glizdusie :loveu:

Korenia napisał(a):
Gratulacje!!! :) I jaka ładna niespodzianka!!!

Gioco napisał(a):
Gratulujemy :multi:

Dziękowac, dziękować:)

Ja tez cały czas mam nieodparta potrzebe brania na ręce i przytulania. One sa jeszcze tak nieświadome świata...:)
Ajlu, wpadaj, kiedy chcesz. Ja na razie nigdzie dalej nie wychodzę...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dziękowac, dziękować:)

Ja tez cały czas mam nieodparta potrzebe brania na ręce i przytulania. One sa jeszcze tak nieświadome świata...:)
Ajlu, wpadaj, kiedy chcesz. Ja na razie nigdzie dalej nie wychodzę...

pzdr.

A ja juz Ailu nie lubię:( i miałam okazje poznać tylko/aż jednego baska :D

Posted

Asiu wpadnę jak podrosną ;) a już wiem, że będę miała chęć uprowadzenia jednej suni :loveu:
Magdola a ja cie lovciam :loveu: fotkę ci wyślę ;)
Pocałuj sie! Chcesz baska?:cool3:
PA juz na fb wszyscy wiedza, ze uprowadzam w czerwcu Twojego Boooo i będzie pseudo :diabloti:

Posted

taa niedługo zeświruję bo wszyscy mają szczeniaki ;) tu baski, tam grzywki i jestem rozdarta :/ ale narazie brak kasy, nie wiem co z pracą...dużo by tu gadać ;)
taaa Boo nie dałby rady bez Pańci ;) zapłakałby się, on taki mami synek jest, pseudo z wysterylizowaną Airą?:cool3:

a ja czekam cierpliwie na foteczki, przynajmniej sobie popatrze i pomarze za to jeszcze nie karzą ;)

Posted

Asiu wpadnę jak podrosną ;) a już wiem, że będę miała chęć uprowadzenia jednej suni :loveu:
Magdola a ja cie lovciam :loveu: fotkę ci wyślę ;)

Hahaha, to uwazaj, to ja tez sama sobie podprowadzam jedna suczkę;)

magdola napisał(a):
Pocałuj sie! Chcesz baska?:cool3:
PA juz na fb wszyscy wiedza, ze uprowadzam w czerwcu Twojego Boooo i będzie pseudo :diabloti:

A dlaczego dopiero w czerwcu?

taa niedługo zeświruję bo wszyscy mają szczeniaki ;) tu baski, tam grzywki i jestem rozdarta :/ ale narazie brak kasy, nie wiem co z pracą...dużo by tu gadać ;)
taaa Boo nie dałby rady bez Pańci ;) zapłakałby się, on taki mami synek jest, pseudo z wysterylizowaną Airą?:cool3:
a ja czekam cierpliwie na foteczki, przynajmniej sobie popatrze i pomarze za to jeszcze nie karzą ;)

Juz kilka zrobiłam, może wieczorem wstawię, bo od 15-tej mam Gości i nie wiem, czy ze wszystkim zdazę:)

Metheora napisał(a):
jeszcze jeden piękny Asiaczek :) (no jedna bo to ona :D )
szkoda że aparacik tak nie do końca oddaje urok szkicu- ale coś widać, niestety nie posiadam skanera ;/ :)
A właśnie bardzo dziękuję za prezencik, który wczoraj przyniósł listonosz :*

Ooooo, Sue!!!!
Zaraz wysylam foteczke Właścicielom:)

Pzdr.

Posted

Alicja napisał(a):
Tartinka jeszczio
No, Tartinka ładne:)

a którą sobie zostawiasz tri?
bo w czerwcu jest wystawa w Szczecinie i planuję być ;)

Nie, jezlei chodzi o tri, to czekam na potwierdzenie od ewent. przyszłego właściciela. Raczej ruda, mam juz swoja faworytę:)

pzdr.