Vectra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ale przegląd miotu jest w 7 tygodniu i nigdy wcześniej imion nie było :evil_lol: Pisałam , że na literę I Quote
Izabela124. Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Asiaczek napisał(a):Jakos ostatnio rozmawiałam z jamnicze, że jej zmienił się Photobucket. No i mnie tez się zmienił.... na jakiś beta photobucket.... Ale jezeli go rozgryze, to będa fotki, a jak nie, to .... nie wiem.... Pzdr.Mi też się zmienił. Na początku była chyba to wersja testowa, a teraz u wszystkich zmienili :( Quote
Vectra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ja mam stary photobucket , można przywrócić sobie ustawienia ;) Quote
Izabela124. Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Vectra napisał(a):Ja mam stary photobucket , można przywrócić sobie ustawienia ;)Jak to zrobić? :cool3: Quote
Vectra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Po prawej stronie , pod swoim loginem .. jest taki link switch back to the original .... wyskakuje okienko by podać powód , czemu nie chcesz nowego buckieta ;) zaznaczasz , potwierdzasz i masz stary Quote
Izabela124. Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Vectra napisał(a):Po prawej stronie , pod swoim loginem .. jest taki link switch back to the original .... wyskakuje okienko by podać powód , czemu nie chcesz nowego buckieta ;) zaznaczasz , potwierdzasz i masz stary Dzięki wielkie :multi: Quote
Kaaasia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie :smile: A przez te imionka to mi się jeść zachciało :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Vectra napisał(a):ale przegląd miotu jest w 7 tygodniu i nigdy wcześniej imion nie było :evil_lol: Pisałam , że na literę I A ja wybieram imiona tak ok. 2 tygodnia:) Vectra napisał(a):Po prawej stronie , pod swoim loginem .. jest taki link switch back to the original .... wyskakuje okienko by podać powód , czemu nie chcesz nowego buckieta ;) zaznaczasz , potwierdzasz i masz stary A jaki powód podałas...?:) Ja juz się w sumie przyzwyczaiłam do nowego i chyba zostanie. Nic nie będe zmieniała:) Kaaasia napisał(a):Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie :smile: A przez te imionka to mi się jeść zachciało :evil_lol: Taaaaaa, każde wytłumaczenie nocnego podjadania jest dobre:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 No, u nas pobudka przed 5 rano (niby normalka) i .... wiem, że dzisiaj na świat przyjdą baski-bobaski. Żelka juz w porodówce, napina się i przygotowuje do pierwszego maluszka:) Trzymajcie kciuki za poród! pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Izabela124. napisał(a):Kciuki zaciśnięte!!!!!! Elitesse napisał(a):powodzenia ! A&L napisał(a):trzymamy! :thumbs: Alicja napisał(a):......................:kciuki: Nie wiem, czy to wsio, ale mamy 4 dziewczyny!!!! Jak na razie, poród przebiega wręcz książkowo. Jedynie trzecia sunia byla dosyc mocno owinięta pępowiną, ale Żelka dała rade ja urodzic. Wydaje mi sie, że jezscze jeden bobasek chyba siedzi w środku, bo Żelka od czasu do czasu napina sie. Ale to może byc równiez oznaka czyszczenia się. Żelcia jest spokojna, lezy wyciagnięta na boczku, maluchy najedzone:) Jednak najwieksza niespodzianką, myslę, że nie tylko dla mnie, jest umaszczenie trzeciej suni. Zgadnijcie, jakie....? Pzdr. Quote
A&L Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Asiaczek napisał(a):NIE!!!! Pzdr. Łeeeee ;/ No to tri? Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Asiaczek napisał(a):Nie wiem, czy to wsio, ale mamy 4 dziewczyny!!!! Jak na razie, poród przebiega wręcz książkowo. Jedynie trzecia sunia byla dosyc mocno owinięta pępowiną, ale Żelka dała rade ja urodzic. Wydaje mi sie, że jezscze jeden bobasek chyba siedzi w środku, bo Żelka od czasu do czasu napina sie. Ale to może byc równiez oznaka czyszczenia się. Żelcia jest spokojna, lezy wyciagnięta na boczku, maluchy najedzone:) Jednak najwieksza niespodzianką, myslę, że nie tylko dla mnie, jest umaszczenie trzeciej suni. Zgadnijcie, jakie....? Pzdr. Hurra !!!!! :loveu::multi: Asiaczki sie rozmnozyly:D gratki!!! Proszę wymiziac dzielna mamusie i pogratulować szczesliwemu tatusiowi ;) asiaczku i co? Jest maluch jeszcze jeden?????? Kurcze, ja myśle, ze limit baskowych dziewczyn nie wyczerpał sie ......;) jestem psia feministka :D hahaha Quote
Kaaasia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 No to gratulacje dla mamusi, tatusia i babci :smile: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 A&L napisał(a):Łeeeee ;/ No to tri? Tak jest!!!! Na poczatku myslalam, że to czarno-bialy (taki ciemny jest ten maluch!), ale jednak widac leciutkie podpalenia napoliczkach. Tak więc TRI:loveu: magdola napisał(a):Hurra !!!!! :loveu::multi: Asiaczki sie rozmnozyly:D gratki!!! Proszę wymiziac dzielna mamusie i pogratulować szczesliwemu tatusiowi ;) asiaczku i co? Jest maluch jeszcze jeden?????? Kurcze, ja myśle, ze limit baskowych dziewczyn nie wyczerpał sie ......;) jestem psia feministka :D hahaha Nie, to bylo oczyszczanie organizmu. Mamy 4 dziewuchy:) Alicja napisał(a):Same baby :grins: A jakże! FredziaFredzia napisał(a):Gratulacje! Dziekowac:) Metheora napisał(a):WOW! Gratulacje! czekamy na więcej informacji :) A cóż tu można więcej napisac:) Pępowinki zasychają, Żelka juz byla 2 razy na krótkich spacerkach (si i qu zaliczone), ma apetyt, maluchy też:) Izabela124. napisał(a):Gratulacje :multi: Dziękowac:) pzdr. Quote
Vectra Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Gratulacje Asiu !!! no i rewelka że jest to co lubisz czyli tri :multi: Quote
Recommended Posts