Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jakos ostatnio rozmawiałam z jamnicze, że jej zmienił się Photobucket. No i mnie tez się zmienił.... na jakiś beta photobucket.... Ale jezeli go rozgryze, to będa fotki, a jak nie, to .... nie wiem....

Pzdr.
Mi też się zmienił. Na początku była chyba to wersja testowa, a teraz u wszystkich zmienili :(

Posted

Po prawej stronie , pod swoim loginem .. jest taki link switch back to the original ....
wyskakuje okienko by podać powód , czemu nie chcesz nowego buckieta ;) zaznaczasz , potwierdzasz i masz stary

Posted

Vectra napisał(a):
Po prawej stronie , pod swoim loginem .. jest taki link switch back to the original ....
wyskakuje okienko by podać powód , czemu nie chcesz nowego buckieta ;) zaznaczasz , potwierdzasz i masz stary

Dzięki wielkie :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
ale przegląd miotu jest w 7 tygodniu i nigdy wcześniej imion nie było :evil_lol:
Pisałam , że na literę I

A ja wybieram imiona tak ok. 2 tygodnia:)

Vectra napisał(a):

A jaki powód podałas...?:)
Ja juz się w sumie przyzwyczaiłam do nowego i chyba zostanie. Nic nie będe zmieniała:)

Kaaasia napisał(a):
Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie :smile:
A przez te imionka to mi się jeść zachciało :evil_lol:

Taaaaaa, każde wytłumaczenie nocnego podjadania jest dobre:)

pzdr.

Posted

No, u nas pobudka przed 5 rano (niby normalka) i .... wiem, że dzisiaj na świat przyjdą baski-bobaski.
Żelka juz w porodówce, napina się i przygotowuje do pierwszego maluszka:)
Trzymajcie kciuki za poród!

pzdr.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Kciuki zaciśnięte!!!!!!

Elitesse napisał(a):
powodzenia !

A&L napisał(a):
trzymamy! :thumbs:

Alicja napisał(a):
......................:kciuki:

Nie wiem, czy to wsio, ale mamy 4 dziewczyny!!!!
Jak na razie, poród przebiega wręcz książkowo. Jedynie trzecia sunia byla dosyc mocno owinięta pępowiną, ale Żelka dała rade ja urodzic.
Wydaje mi sie, że jezscze jeden bobasek chyba siedzi w środku, bo Żelka od czasu do czasu napina sie. Ale to może byc równiez oznaka czyszczenia się. Żelcia jest spokojna, lezy wyciagnięta na boczku, maluchy najedzone:)

Jednak najwieksza niespodzianką, myslę, że nie tylko dla mnie, jest umaszczenie trzeciej suni. Zgadnijcie, jakie....?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie wiem, czy to wsio, ale mamy 4 dziewczyny!!!!
Jak na razie, poród przebiega wręcz książkowo. Jedynie trzecia sunia byla dosyc mocno owinięta pępowiną, ale Żelka dała rade ja urodzic.
Wydaje mi sie, że jezscze jeden bobasek chyba siedzi w środku, bo Żelka od czasu do czasu napina sie. Ale to może byc równiez oznaka czyszczenia się. Żelcia jest spokojna, lezy wyciagnięta na boczku, maluchy najedzone:)

Jednak najwieksza niespodzianką, myslę, że nie tylko dla mnie, jest umaszczenie trzeciej suni. Zgadnijcie, jakie....?

Pzdr.

Hurra !!!!! :loveu::multi: Asiaczki sie rozmnozyly:D gratki!!! Proszę wymiziac dzielna mamusie i pogratulować szczesliwemu tatusiowi ;)
asiaczku i co? Jest maluch jeszcze jeden??????
Kurcze, ja myśle, ze limit baskowych dziewczyn nie wyczerpał sie ......;) jestem psia feministka :D hahaha

Posted

A&L napisał(a):
Łeeeee ;/ No to tri?

Tak jest!!!!
Na poczatku myslalam, że to czarno-bialy (taki ciemny jest ten maluch!), ale jednak widac leciutkie podpalenia napoliczkach. Tak więc TRI:loveu:

magdola napisał(a):
Hurra !!!!! :loveu::multi: Asiaczki sie rozmnozyly:D gratki!!! Proszę wymiziac dzielna mamusie i pogratulować szczesliwemu tatusiowi ;)
asiaczku i co? Jest maluch jeszcze jeden??????
Kurcze, ja myśle, ze limit baskowych dziewczyn nie wyczerpał sie ......;) jestem psia feministka :D hahaha

Nie, to bylo oczyszczanie organizmu. Mamy 4 dziewuchy:)

Alicja napisał(a):
Same baby :grins:

A jakże!

FredziaFredzia napisał(a):
Gratulacje!

Dziekowac:)

Metheora napisał(a):
WOW! Gratulacje! czekamy na więcej informacji :)

A cóż tu można więcej napisac:)
Pępowinki zasychają, Żelka juz byla 2 razy na krótkich spacerkach (si i qu zaliczone), ma apetyt, maluchy też:)

Izabela124. napisał(a):
Gratulacje :multi:

Dziękowac:)

pzdr.