Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czoko napisał(a):
Gratuluję!!!
Zaglądam tutaj rzadko. Spotykam prawie wszystkich na FB chociaż w rożnym nastroju - odeszła 14-letnia aussie Choco.

:( Choco Uli? o rany....:placz:

Trzymam kciuki za Żelkę!
Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
Oj tam, cieżko paski namalowac?:loveu:
Asiaczku chyba nie zagladalas na moj bazarek dla uczciwych? Jesli nie to bardzo dobrze!!!!!

Paslo? Bardzo łatwo:)
Ostatnio jestem troche na bazarkach, ale na Twój jeszcze nie zaglądałam...

anetta napisał(a):
:( Choco Uli? o rany....:placz:
Trzymam kciuki za Żelkę!
Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne

Coraz bardziej mi sie ten pomysl podoba. Ale, na razie, mam tylko 1 imie:placz:..., bo imion amusza byc nna lit. "T"...

Pzdr.

Posted

Alicja napisał(a):
Trufla:diabloti:

Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol:
Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P)

Posted

Korenia napisał(a):
Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P)

Trufla z Asiaczka :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Coraz bardziej mi sie ten pomysl podoba. Ale, na razie, mam tylko 1 imie:placz:..., bo imion amusza byc nna lit. "T"...

Pzdr.

Korenia napisał(a):
Mówisz i masz:)

Posted

Angi napisał(a):
czerwony tutaj nie pasuje, nie widać za bardzo :pp
Można zrobić biało czerwone :D

No właśnie...

Vectra napisał(a):
Asiu super , praktyka czyni mistrza !!!
Napis faktycznie i nie ten kolor i nie to miejsce ;)

Ja chciałam, aby napis był wzdłuz tej największej fotki, ale jeszcze nie umiem go tam umieścić; musze poćwiczyc...

Alicja napisał(a):
Trufla:diabloti:

ale w trufli nie ma ani serka ani żelek:placz:...

Korenia napisał(a):

Teoretycznie pasuje tylko tortilla, bo do tego jedzonka zawsze można dodac troche sera:)

Angi napisał(a):
Trufla z Asiaczka :evil_lol:

Ja ci dam!

Alicja napisał(a):
Tościk :)może byc

Tost - teoretycznie może byc, bo serek na toście bardzo dobrze i smakowicie się komponuje:)

Pzdr.

Posted

Ciekawie to wygląda, ale ja bym wolała, aby było wzdłuż zdjęcia (tego dużego), po jego lewej stronie. Jak to sie robi...?
I faktycznie, napis zdecydowanie czytelniejszy:)
Ty Tez robisz to w Photoscapie?

pzdr.

Posted

Na humorek....

[FONT=Georgia]ROZWÓD

Jakub, który mieszka w Tel Avivie, dzwoni to swojego syna, który wyemigrował do Nowego Jorku:
- Przykro mi, że zepsuję Twój dzień synu, ale muszę Cię powiadomić, że twoja matka i ja się rozwodzimy. 45 lat męczarni to wystarczająco długo.
- Ależ ojcze, jak możesz coś takiego w ogóle mówić! I to jeszcze kilka dni przed Świętami! - woła rozżalony syn.
- O wspólnie spędzonych Świętach możesz zapomnieć synu. Nie możemy już na siebie patrzeć. Mam już serdecznie tego dosyć! - odpowiada ojciec.
- Możesz mi pomóc dzwoniąc do swojej siostry w Chicago i powiadomić ją o zaistniałej sytuacji.
Ojciec rzucił słuchawką i się rozłączył.
Bardzo rozczarowany syn dzwoni natychmiast do swojej siostry i przedstawia jej sytuację.
Ta się zupełnie załamała.
- Jak można w ogóle w tym wieku się rozwodzić?!!!!! - krzyknęła do brata i natychmiast zadzwoniła do ojca.

- Nie będzie żadnego rozwodu! Nie róbcie nic do naszego przyjazdu! Ja i mój brat będziemy tam najszybciej jak to możliwe!

Ojciec odłożył słuchawkę, odwraca się do żony i mówi:
- Idzie świetnie Rebeca, dokładnie według planu.
- Oboje przylecą do nas na Święta i to jeszcze na własny koszt![/FONT]