anetta Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Czoko napisał(a):Gratuluję!!! Zaglądam tutaj rzadko. Spotykam prawie wszystkich na FB chociaż w rożnym nastroju - odeszła 14-letnia aussie Choco. :( Choco Uli? o rany....:placz: Trzymam kciuki za Żelkę! Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 anetta napisał(a)::( Choco Uli? o rany....:placz: Trzymam kciuki za Żelkę! Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne Oj, musowo, musowo!:) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 magdola napisał(a):Oj tam, cieżko paski namalowac?:loveu: Asiaczku chyba nie zagladalas na moj bazarek dla uczciwych? Jesli nie to bardzo dobrze!!!!! Paslo? Bardzo łatwo:) Ostatnio jestem troche na bazarkach, ale na Twój jeszcze nie zaglądałam... anetta napisał(a)::( Choco Uli? o rany....:placz: Trzymam kciuki za Żelkę! Serek i Żelka hihiihi. Musowo imiona muszą być jadalne Coraz bardziej mi sie ten pomysl podoba. Ale, na razie, mam tylko 1 imie:placz:..., bo imion amusza byc nna lit. "T"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Bingo!!!! Tiramisu mam juz zapisane:0 I w sumie - zgadza się, bo Serek jest jednym ze składników tego deseru:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Zobaczcie moje wypociny na Photoscape:) Lans z nami... Sue ze mną... A jeszcze zrobię 2 inne, tez z wystawy kieleckiej:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 ciagle zapominam o napisach... Pzdr. Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 czerwony tutaj nie pasuje, nie widać za bardzo :pp Można zrobić biało czerwone :D Quote
Vectra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Asiu super , praktyka czyni mistrza !!! Napis faktycznie i nie ten kolor i nie to miejsce ;) Quote
Korenia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Alicja napisał(a):Trufla:diabloti: Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P) Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Korenia napisał(a):Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P) Trufla z Asiaczka :evil_lol: Quote
magdola Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Asiaczek napisał(a): Coraz bardziej mi sie ten pomysl podoba. Ale, na razie, mam tylko 1 imie:placz:..., bo imion amusza byc nna lit. "T"... Pzdr. Korenia napisał(a):Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P)Mówisz i masz:) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Angi napisał(a):czerwony tutaj nie pasuje, nie widać za bardzo :pp Można zrobić biało czerwone :D No właśnie... Vectra napisał(a):Asiu super , praktyka czyni mistrza !!! Napis faktycznie i nie ten kolor i nie to miejsce ;) Ja chciałam, aby napis był wzdłuz tej największej fotki, ale jeszcze nie umiem go tam umieścić; musze poćwiczyc... Alicja napisał(a):Trufla:diabloti: ale w trufli nie ma ani serka ani żelek:placz:... Korenia napisał(a):Wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Toffi, Tatar, Tymianek, Truskawka, Tortilla, Tuńczyk:diabloti: (znajoma ma psa o imieniu Rosół, więc i tuńczyk być może :P) Teoretycznie pasuje tylko tortilla, bo do tego jedzonka zawsze można dodac troche sera:) Angi napisał(a):Trufla z Asiaczka :evil_lol: Ja ci dam! Alicja napisał(a):Tościk :)może byc Tost - teoretycznie może byc, bo serek na toście bardzo dobrze i smakowicie się komponuje:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ciekawie to wygląda, ale ja bym wolała, aby było wzdłuż zdjęcia (tego dużego), po jego lewej stronie. Jak to sie robi...? I faktycznie, napis zdecydowanie czytelniejszy:) Ty Tez robisz to w Photoscapie? pzdr. Quote
Alicja Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 mam TYMBALIKI :) wprawdzie bez sera ale jadalne Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Na humorek.... [FONT=Georgia]ROZWÓD Jakub, który mieszka w Tel Avivie, dzwoni to swojego syna, który wyemigrował do Nowego Jorku: - Przykro mi, że zepsuję Twój dzień synu, ale muszę Cię powiadomić, że twoja matka i ja się rozwodzimy. 45 lat męczarni to wystarczająco długo. - Ależ ojcze, jak możesz coś takiego w ogóle mówić! I to jeszcze kilka dni przed Świętami! - woła rozżalony syn. - O wspólnie spędzonych Świętach możesz zapomnieć synu. Nie możemy już na siebie patrzeć. Mam już serdecznie tego dosyć! - odpowiada ojciec. - Możesz mi pomóc dzwoniąc do swojej siostry w Chicago i powiadomić ją o zaistniałej sytuacji. Ojciec rzucił słuchawką i się rozłączył. Bardzo rozczarowany syn dzwoni natychmiast do swojej siostry i przedstawia jej sytuację. Ta się zupełnie załamała. - Jak można w ogóle w tym wieku się rozwodzić?!!!!! - krzyknęła do brata i natychmiast zadzwoniła do ojca. - Nie będzie żadnego rozwodu! Nie róbcie nic do naszego przyjazdu! Ja i mój brat będziemy tam najszybciej jak to możliwe! Ojciec odłożył słuchawkę, odwraca się do żony i mówi: - Idzie świetnie Rebeca, dokładnie według planu. - Oboje przylecą do nas na Święta i to jeszcze na własny koszt![/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Alicja napisał(a):mam TYMBALIKI :) wprawdzie bez sera ale jadalne Jadalne, jak najbardziej! Ale samkowo nam nie pasuja.... pzdr. Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 zaraz ci wytłumaczę jak to robię :) Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 głupia ja :evil_lol: nie wiem czy zdjęcia nie są za duże... nigdy nie pamiętam do ile jest limit :p Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Angi napisał(a): zaraz ci wytłumaczę jak to robię :) O, juz łapię. Dzieki. Zaraz to ide przećwiczyc na innym zestawie fotek:) Poczekaj na efekt;) Pzdr. Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Asiaczek napisał(a):O, juz łapię. Dzieki. Zaraz to ide przećwiczyc na innym zestawie fotek:) Poczekaj na efekt;) Pzdr. Poczekam :) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Dzięki wskazówkom Angi:loveu:, ciut sprawniej poruszam sie po programie Photoscape:) [FONT=Georgia] [/FONT] Pzdr. Quote
Recommended Posts