Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Cd. CACIB-Kielce 2012. Uffff, troche sie nam Photobucket pokomplikował... albo tylko mnie sie tak wydaje. Ale próbujemy dalej:) Porównanie suczki z kl.otwartej (Tim Spirit TIMBERLAND) i z kl.championów (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI): Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Sara G. z Erka na Młodym Prezenterze. Sara w swojej grupie wiekowej zajęła III miejsce:) A to nasza Grupa hodowlana... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Cd. CACIB-Kielce 2012. Czas wolny... Lans... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Cd. CACIB-Kielce 2012. Zobaczcie, co Sue:loveu: robiła po ocenie w ringu.... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Cd. CACIB-Kielce 2012. I jeszcze kilka zdjęć Sue z czasu wolnego;) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Cd. CACIB-Kielce 2012. Nadal Sue:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Cd. CACIB-Kielce 2012. A teraz nasz czas wolny:diabloti: I to wsio. Reszta fotek na "Basenji na wystawach":) pzdr. Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 :loveu: Cudowne fotki :loveu: Ja bym dla samej tej wyzerki pojechala:diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Asiaczku, świetnie wyglądasz! Tak promiennie. :) Trzymam kciuki za baski-bobaski. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdola napisał(a)::loveu: Cudowne fotki :loveu: Ja bym dla samej tej wyzerki pojechala:diabloti: Na zdjęciu brakuje jeszcze babeczek i sękacza:evil_lol:. Ale to tak jest, jak facet robi zdjęcia; Lansik po prostu o słodkościach zapomniał, a ja nie wiedziałam, że zrobił te fotke... Następnym razem to ja juz dopilnuje, aby na stole znalazło się wsio to, co przygotowalismy:) FredziaFredzia napisał(a):Asiaczku, świetnie wyglądasz! Tak promiennie. :) Trzymam kciuki za baski-bobaski. O, dziękuje:) Jestes jak na razie jedyna, która zauwazyła mój promienny stan;) Basko-bobaski na razie jeszcze w brzuszku u mamci:) pzdr. Quote
jamnicze Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ładnie się prezentowaliście :) No, 2 miesiące różnicy między dziewczynami - będziesz miała ręce pełne roboty. (z jednych pieluch w drugie ;)) Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Asiaczek napisał(a):Na zdjęciu brakuje jeszcze babeczek i sękacza:evil_lol:. Ale to tak jest, jak facet robi zdjęcia; Lansik po prostu o słodkościach zapomniał, a ja nie wiedziałam, że zrobił te fotke... Następnym razem to ja juz dopilnuje, aby na stole znalazło się wsio to, co przygotowalismy:) pzdr. To ja sie pisze:diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 jamnicze napisał(a):Ładnie się prezentowaliście :) No, 2 miesiące różnicy między dziewczynami - będziesz miała ręce pełne roboty. (z jednych pieluch w drugie ;)) Jeszcze o tym nie mysle.... magdola napisał(a):To ja sie pisze:diabloti: Na fotki czy na wyżerke;)? pzdr. Quote
Vectra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Rodzisz już ? bo kciuki mi odpadają ;) Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Tę noc śpij spokojnie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):dobranoc :))Dobranocka:) Żelka śpi spokojnie, więc ja pewnie też (tfu, tfu, tfu...) Pzdr. Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Asiaczek napisał(a): Na fotki czy na wyżerke;)? pzdr. na jedno i drugie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA Zaczęło się karmienie zwierząt z trzech różnych czeskich Azyli: Do nakarmienia jest 40 piesków i 20 kotków! Każdego zwierzaka można "kliknąć" raz dziennie. Koty mogą uzyskać tonę jedzenia! KOTKI: http://www.spechato.cz/naplntemisky/srdcem-pro-kocky PIESKI - http://www.spechato.cz/naplntemisky/azyl-pes PIESKI - http://www.spechato.cz/naplntemisky/canis-centrum! pZDR. Quote
Agasia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Fotki z Kielc pierwsza klasa! A swiatlo na zdjeciach Sue jest przeswietne, idealnie uchwycone! I oczywiscie rozmyslam jak to sie stalo, ze sie w Kielcach nie widzialysmy i ominela mnie taka wyzerka ( i szampan :D ) ale chyba bylysmy w inne dni... Oj Asiaczku studia studiami, a do tego przeprowadzka, urzadzanie mieszkania, praca... jest co robic. Ale teraz mieszkam chyba jeszcze blizej Was :D Quote
Asiaczek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Alicja napisał(a):Sprawdzam , ile Was;)Jeszcze w "starej" normie:) Agasia napisał(a):Fotki z Kielc pierwsza klasa! A swiatlo na zdjeciach Sue jest przeswietne, idealnie uchwycone! I oczywiscie rozmyslam jak to sie stalo, ze sie w Kielcach nie widzialysmy i ominela mnie taka wyzerka ( i szampan :D ) ale chyba bylysmy w inne dni... Oj Asiaczku studia studiami, a do tego przeprowadzka, urzadzanie mieszkania, praca... jest co robic. Ale teraz mieszkam chyba jeszcze blizej Was :D W Kielcach bylismy w sobotę i pewnie daltego nie widziałysmy sie... Ale jezeli mieszkasz bliżej (podaj jakies namiary na PW), to nic straconego:) Jak juz maluchy będa na świecie - zapraszam:) PZdr. Quote
A&L Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dawno mnie tu nie było... Trzymam kciuki za ciężarówkę, niech jej poród gładko pójdzie ;) Wyjdą z tego jakieś pręgowane baski? :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Nie, z tego połączenia to tylko rudo-białe:) Pzdr. Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Asiaczek napisał(a):Nie, z tego połączenia to tylko rudo-białe:) Pzdr. Oj tam, cieżko paski namalowac?:loveu: Asiaczku chyba nie zagladalas na moj bazarek dla uczciwych? Jesli nie to bardzo dobrze!!!!! Quote
Recommended Posts