Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd. CACIB-Kielce 2012.

Uffff, troche sie nam Photobucket pokomplikował... albo tylko mnie sie tak wydaje. Ale próbujemy dalej:)

Porównanie suczki z kl.otwartej (Tim Spirit TIMBERLAND) i z kl.championów (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI):

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
:loveu: Cudowne fotki :loveu: Ja bym dla samej tej wyzerki pojechala:diabloti:

Na zdjęciu brakuje jeszcze babeczek i sękacza:evil_lol:. Ale to tak jest, jak facet robi zdjęcia; Lansik po prostu o słodkościach zapomniał, a ja nie wiedziałam, że zrobił te fotke... Następnym razem to ja juz dopilnuje, aby na stole znalazło się wsio to, co przygotowalismy:)

FredziaFredzia napisał(a):
Asiaczku, świetnie wyglądasz! Tak promiennie. :)
Trzymam kciuki za baski-bobaski.

O, dziękuje:) Jestes jak na razie jedyna, która zauwazyła mój promienny stan;)
Basko-bobaski na razie jeszcze w brzuszku u mamci:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na zdjęciu brakuje jeszcze babeczek i sękacza:evil_lol:. Ale to tak jest, jak facet robi zdjęcia; Lansik po prostu o słodkościach zapomniał, a ja nie wiedziałam, że zrobił te fotke... Następnym razem to ja juz dopilnuje, aby na stole znalazło się wsio to, co przygotowalismy:)

pzdr.

To ja sie pisze:diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
Ładnie się prezentowaliście :)
No, 2 miesiące różnicy między dziewczynami - będziesz miała ręce pełne roboty. (z jednych pieluch w drugie ;))

Jeszcze o tym nie mysle....

magdola napisał(a):
To ja sie pisze:diabloti:

Na fotki czy na wyżerke;)?

pzdr.

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Posted

Fotki z Kielc pierwsza klasa! A swiatlo na zdjeciach Sue jest przeswietne, idealnie uchwycone! I oczywiscie rozmyslam jak to sie stalo, ze sie w Kielcach nie widzialysmy i ominela mnie taka wyzerka ( i szampan :D ) ale chyba bylysmy w inne dni...
Oj Asiaczku studia studiami, a do tego przeprowadzka, urzadzanie mieszkania, praca... jest co robic. Ale teraz mieszkam chyba jeszcze blizej Was :D

Posted

Alicja napisał(a):
Sprawdzam , ile Was;)
Jeszcze w "starej" normie:)

Agasia napisał(a):
Fotki z Kielc pierwsza klasa! A swiatlo na zdjeciach Sue jest przeswietne, idealnie uchwycone! I oczywiscie rozmyslam jak to sie stalo, ze sie w Kielcach nie widzialysmy i ominela mnie taka wyzerka ( i szampan :D ) ale chyba bylysmy w inne dni...
Oj Asiaczku studia studiami, a do tego przeprowadzka, urzadzanie mieszkania, praca... jest co robic. Ale teraz mieszkam chyba jeszcze blizej Was :D

W Kielcach bylismy w sobotę i pewnie daltego nie widziałysmy sie...
Ale jezeli mieszkasz bliżej (podaj jakies namiary na PW), to nic straconego:) Jak juz maluchy będa na świecie - zapraszam:)

PZdr.

Posted

Dawno mnie tu nie było...
Trzymam kciuki za ciężarówkę, niech jej poród gładko pójdzie ;)
Wyjdą z tego jakieś pręgowane baski? :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie, z tego połączenia to tylko rudo-białe:)

Pzdr.

Oj tam, cieżko paski namalowac?:loveu:
Asiaczku chyba nie zagladalas na moj bazarek dla uczciwych? Jesli nie to bardzo dobrze!!!!!