magdola Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Asiaczek']Nie no, ja się cieszę:), choc - tradycyjnie - pozostal niedosyt... Pzdr.[/QUOTE] A ja sie zastanawialam, ze sie chyba nie znam.... Takie wyniki ! To tez sie ciesze ;) bardzo:) i gratuluje :D Asiaczki góra !:multi: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Górą, górą... Wiesz, liczyłam na BOB'ka i stąd ten niedosyt;) Ale nie zawsze jest Pierwszego Maja, prawda...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Zobaczcie, jaki piękny wiersz znalazł w necie Lansik... Autorka: Marta Chociłowska-Juszczyk. Dla mojej Gruszki ["]... Modlitwa za kota Panie Boże, nie jestem aniołem Dziś niewielu jest takich na świecie, może Ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś "Proście", rzekłeś "Proście, a będzie wam dane"... Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście szedł do Ciebie mój kot ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością , Miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę, o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną , by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś mógł bezpiecznie zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Asiaczek'] [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Lans (RICH BOY Asiaczek FCI) - dosk. 1, CWC, CACIB, BOS. Su (SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior!!!! Tirka (IDRA Ameba) - trzeba tutaj o niej wspomniec, boc to moja wnuczka:) - dosk.2 Ruda Ryśka (RED ROSE Asiaczek FCI - bdb (sunia ma okres buntu, podobnie jak na poczatku tego roku miała jej miotowa siostra Romka)... Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - dosk.1, CAC, r.CACIB Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk.1, Naj.Weteran. Grupa hodowlana - II lokata.[/B][/SIZE][/COLOR] pzdr.[/QUOTE]Wielkie gratulacje :multi: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Wymiękłam..... obśmiałam się jak norka...... PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE!!!! Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc: - Wydaj je według własnego uznania. Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham. Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham. Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała: - Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... (mężczyźni dużo myślą...) myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...) myśleć... myśleć... myśleć... (uff, coś długo to trwa) myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... ... I ożenił się z tą, która miała największe cycki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Metheora']Gratulacje jak zawsze! Zastanawiam się czy doczekam czasów gdy Gudzinki staną na którymś podium grupy??? :D No i potwierdzam Catering -miejsce pierwsze, moje kanapki z pasztetem domowym mogły się schować -chociaż Su zapachniało :)[/QUOTE] Co do podium, to musisz jeszcze ciut poczekac, ale 4-5 Gudzinków to bys juz chyba zebrała, prawda? Oj, jak fajnie, że chociaz w cateringu zajęlismy I miejsce:) Dzieki! [quote name='Izabela124.']Wielkie gratulacje :multi:[/QUOTE] Dzięki! [quote name='Kaaasia']Gratulacje :multi::multi::multi:[/QUOTE] Dzięki! pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 A co Wy na to? Wzięłam go do ręki, co za widok, sama słodycz. Delikatnie dotknęłam językiem, zaczęłam ssać. Nagle jak nie pryśnie!!! Ciekawe czy pomidor łatwo się spiera? W nocy nachodzi mnie w łóżku...napastuje moje ciało...wyszukuje ulubioną jego część...delikatnie łaskocze i zaczyna ssać...i ssać...Pieprzony komar. Postanowiłam przez pewien czas żyć bez seksu, alkoholu i papierosów... I muszę stwierdzić że to był najgorszy kwadrans w moim życiu... zdr. Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 GRATULUJĘ!!! :) Najlepsze z komarem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrej nocy :) Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Metheora']hahah dobre to! swoje 5.000 Euro trzeba było wydać na cycki! :P ...ja bym pewnie na psy wydała ...[/QUOTE] To tak jak ja :D Quote
simbik Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Wyniki: Lans (RICH BOY Asiaczek FCI) - dosk. 1, CWC, CACIB, BOS. Su (SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior!!!! Tirka (IDRA Ameba) - trzeba tutaj o niej wspomniec, boc to moja wnuczka:) - dosk.2 Ruda Ryśka (RED ROSE Asiaczek FCI - bdb (sunia ma okres buntu, podobnie jak na poczatku tego roku miała jej miotowa siostra Romka)... Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - dosk.1, CAC, r.CACIB Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk.1, Naj.Weteran. Grupa hodowlana - II lokata.. Wow :crazyeye:, wieeeelgachne gratulacje :lol:. Bardzo lubię kieleckie wystawy, ale niestety w tym roku nie dane mi było uczestniczyć :sad: Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 A ja Cioteczki Zaprosze na bazarek z fajnych pocztowkami i kosmetykami Avon Anew i solutions liftingujace, nowe ;) Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) [quote name='Asiaczek']Wymiękłam..... obśmiałam się jak norka...... PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE!!!! Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc: - Wydaj je według własnego uznania. Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham. Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham. Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała: - Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... (mężczyźni dużo myślą...) myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...) myśleć... myśleć... myśleć... (uff, coś długo to trwa) myśleć... myśleć... myśleć... myśleć... ... I ożenił się z tą, która miała największe cycki. Pzdr.[/QUOTE] Rozpoczeto produkcje VIAGRY LIGHT. Nie stawia, ale ładnie układa w spodniach. Zona opowiada przyjaciółce: "Mąż znowu z delegacji przywiózł nowa pozycje" . I najlepsze: Znamiona sukcesu na poszczególnych etapach w życiu: 4 lata- nie sikać w majtki 12 lat - mieć przyjaciol 18 lat -posiadać prawo jazdy 20 lat - uprawiać seks 35 lat - duzo zarabiac 60 lat - uprawiać seks 70 lat - posiadać prawo jazdy 75 lat - mieć przyjaciół 80 lat - nie sikac w majtki :D Edited November 15, 2012 by magdola Quote
Czoko Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Gratuluję!!! Zaglądam tutaj rzadko. Spotykam prawie wszystkich na FB chociaż w rożnym nastroju - odeszła 14-letnia aussie Choco. Dziś zmusiła mnie sytuacja bo kończy sie głosowanie w ankiecie wewnętrznej do KrakVetu - chciałam pomóc Mamie misieek z olkusza.... jeszcze do jutra do 11:18 ma szansę! Pozdrawiamy Ewa&Choco&Nero Quote
FredziaFredzia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='magdola']Rozpoczeto produkcje VIAGRY LIGHT. Nie stawia, ale ładnie układa w spodniach. [/QUOTE] Hahahhaa padłam! Quote
jamnicze Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Gratuluje Asiu, to bardzo ładny wynik. Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Czoko']Gratuluję!!! Zaglądam tutaj rzadko. Spotykam prawie wszystkich na FB chociaż w rożnym nastroju - odeszła 14-letnia aussie Choco. Dziś zmusiła mnie sytuacja bo kończy sie głosowanie w ankiecie wewnętrznej do KrakVetu - chciałam pomóc Mamie misieek z olkusza.... jeszcze do jutra do 11:18 ma szansę! Pozdrawiamy Ewa&Choco&Nero[/QUOTE] Na mamę Misieek zaglosowalam..... [*] dla Choco.......:( Quote
Alicja Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Asiu , mam coś dla Ciebie i szuka domu ..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/235831-3-miesi%C4%99czna-kotka-znaleziona-na-ulicy-szuka-DS#post19980989 Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Czoko napisał(a): odeszła 14-letnia aussie Choco. dzsiaj odeszła moja kruszynka Liza [']...:( Quote
Asiaczek Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Ptysiak']GRATULUJĘ!!! :) Najlepsze z komarem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrej nocy :) Hejka:) [quote name='Metheora']hahah dobre to! swoje 5.000 Euro trzeba było wydać na cycki! :P ...ja bym pewnie na psy wydała ... ja pewnie tez:) [quote name='Angi']Gratuluję :D Dziękowac:) [quote name='simbik']Wow :crazyeye:, wieeeelgachne gratulacje :lol:. Bardzo lubię kieleckie wystawy, ale niestety w tym roku nie dane mi było uczestniczyć :sad: Do Kielce jeżdżę systematycznie juz od kilku lat:) [quote name='magdola']A ja Cioteczki Zaprosze na bazarek z fajnych pocztowkami i kosmetykami Avon Anew i solutions liftingujace, nowe ;) Byłam, niestety nic nie wybrałam...:( [quote name='magdola']Rozpoczeto produkcje VIAGRY LIGHT. Nie stawia, ale ładnie układa w spodniach. Zona opowiada przyjaciółce: "Mąż znowu z delegacji przywiózł nowa pozycje" . I najlepsze: Znamiona sukcesu na poszczególnych etapach w życiu: 4 lata- nie sikać w majtki 12 lat - mieć przyjaciol 18 lat -posiadać prawo jazdy 20 lat - uprawiać seks 35 lat - duzo zarabiac 60 lat - uprawiać seks 70 lat - posiadać prawo jazdy 75 lat - mieć przyjaciół 80 lat - nie sikac w majtki :D Dobre:) Przekazuje dalej... [quote name='Czoko']Gratuluję!!! Zaglądam tutaj rzadko. Spotykam prawie wszystkich na FB chociaż w rożnym nastroju - odeszła 14-letnia aussie Choco. Dziś zmusiła mnie sytuacja bo kończy sie głosowanie w ankiecie wewnętrznej do KrakVetu - chciałam pomóc Mamie misieek z olkusza.... jeszcze do jutra do 11:18 ma szansę! Pozdrawiamy Ewa&Choco&Nero Tak, wiem, ćże Choco odeszła... [quote name='jamnicze']Gratuluje Asiu, to bardzo ładny wynik. Na pewno:) [quote name='Alicja']Asiu , mam coś dla Ciebie i szuka domu ..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/235831-3-miesięczna-kotka-znaleziona-na-ulicy-szuka-DS#post19980989 Boziu, jakie cudo... Popłudniu zajrzę:) [quote name='magdola']dzsiaj odeszła moja kruszynka Liza [']...:( Wiem z FB.... Dla Lizki ["].... pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Asiaczku jakieś nowe zdjęcia by się przydały :) Quote
Recommended Posts