Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Ok, poczekam ;) rozumiem, że się gdzieś wystawiacie w ten weekend?[/QUOTE]
Tak, tak, jestesmy w sobote w Kielcach.
Bedzie pokazany Lans, Su, Ruda ryśka, Erka i Felka. A oprócz tego IDRA Ameba (nasza Tirka od "nadpilickiebestyjki", nowy imporcik z Brazylii, który trafił do hodowli Premiera i jedna suczka z Rosji. Więc bedzie bardzo przyjemnie:)

[quote name='Izabela124.']W sobotę w Kielcach :) Będę trzymała za was kciuki Asiaczki![/QUOTE]
Tak, dokładnie:0
Trzymaj, Kochana, na pewno Twoje i innych kciuki się przydadzą:)

pzdr.

Posted

[quote name='Cienka']Kochani mam ostrzeżenie uważajcie na pająki jest ich w tym roku wyjątkowo dużo. Dzisiaj o 5 rano nie poznaliśmy naszej Piny miała 3 ogromne bąble na pysku, w tym jeden pod gardłem przez co lekko się krztusiła co jakiś czas. Na pogotowiu pan wet stwierdził, że wczoraj miał identyczny przypadek z bokserką.[/QUOTE]
Dzięki za informacje. Ja od czasu do czasu zamiatam pajeczyny z sufitu, chociaz nie wiem, czy ich i pajaków jest więcej czy nie w tym roku...
A moja Babcia ["] zawsze mówiła, że pająki to tylko u dobrych ludzie mieszkają, hahaha...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzięki za informacje. Ja od czasu do czasu zamiatam pajeczyny z sufitu, chociaz nie wiem, czy ich i pajaków jest więcej czy nie w tym roku...
A moja Babcia ["] zawsze mówiła, [B]że pająki to tylko u dobrych ludzie mieszkają, hahaha.[/B]..

pzdr.[/QUOTE]

to musimy być bardzo dobrzy, bo u nas w domu ich pełno :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak Wam się podoba taki kolaż?
Sama go zrobiłam, teraz tylko wstawic na FB + moją www:)
[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/PANGEA1.jpg[/IMG]

Pzdr.[/QUOTE]
Sliczne:loveu:

Posted

[quote name='Angi']to musimy być bardzo dobrzy, bo u nas w domu ich pełno :evil_lol:[/QUOTE]A któż powiedział, że nie jestescie...?:)

[quote name='Izabela124.']Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał[/QUOTE]
Racja! Zaraz poprawię:
Dzieki!

[quote name='magdola']Sliczne:loveu:[/QUOTE]
To mój pierwszy kolaz robiony w programie Photoscape. I prawde mówiąc - jestem z niego dumna:) A co!

pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Kolaż fajny tylko ten dolny napis przesunęłabym w prawo żeby noska nie zakrywał[/QUOTE]
Juz poprawione, zerknij:
[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/wersja4.jpg[/IMG]

Pzdr.

Posted (edited)

[quote name='magdola']A ten górny pod mordka po prawej ;)[/QUOTE]
Pomysł dobry, ale miałam taki zamysł, aby imiona psów były na obu zdjęciach Serka i na obu zdjęciach Żelki. Żeby nie bylo watpliwości, kto jest kto. Bo oba psiaki (suka i pies) sa rude...
Ciężko bylo mi rozmieścic napisy, bo są dośc długie... A chciałam, aby napis (imie i nazwisko psa/suki) "łączył" oba zdjęcia:)
Poza tym to tez kwestia zdjęcia. Ja nie mam az takiej wprawy w tym kombinowaniu, chociaz sam program bardzo mi się podoba i pewnie będe się nim jeszcze bawiła:)

pzdr.

Edited by Asiaczek
Posted

No cos Ty! Dla "tak sobie" to by mi sie nie chciało:)
Żelka ma juz potwierdzona ciążę i czas najwyższy napisać o tym na Fb. I stad ta dzisiejsza akcja z Photoscapem:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Pomysł dobry, ale miałam taki zamysł, aby imiona psów były na obu zdjęciach Serka i na obu zdjęciach Żelki. Żeby nie bylo watpliwości, kto jest kto. Bo oba psiaki (suka i pies) sa rude...
Ciężko bylo mi rozmieścic napisy, bo są dośc długie... A chciałam, aby napis (imie i nazwisko psa/suki) "łączył" oba zdjęcia:)
Poza tym to tez kwestia zdjęcia. Ja nie mam az takiej wprawy w tym kombinowaniu, chociaz sam program bardzo mi się podoba i pewnie będe się nim jeszcze bawiła:)

pzdr.[/QUOTE]
Domyslam sie, ze mialo byc na dwoch fotkach ;)Mi sie bardzo podoba, tylko tak napisalam....;) a jakby pierwsza linijke na samej górze, a te druga w miejscu tej pierwszej, tzn odstępstwa większy, tak gdzie ten ciemny pasek.....???

Posted

[quote name='Asiaczek']No cos Ty! Dla "tak sobie" to by mi sie nie chciało:)
Żelka ma juz potwierdzona ciążę i czas najwyższy napisać o tym na Fb. I stad ta dzisiejsza akcja z Photoscapem:)

pzdr.[/QUOTE]To to czekam na oficjalne info :)

Posted

pzdr.[/QUOTE]
Ha, no to gratki ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak Wam się podoba taki kolaż?
Sama go zrobiłam, teraz tylko wstawic na FB + moją www:)
[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/PANGEA1.jpg[/IMG]

Pzdr.[/QUOTE]
Super kolażyk, chociaż dla mnie największym osiągnięciem i najcenniejszym tytułem jest inter champion :).
Cha, cha, nawet moje nóżki się załapały :lol:
[quote name='Asiaczek']

pzdr.[/QUOTE]
No to gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i śliczne szczeniaczki :)

Posted

[quote name='magdola']Domyslam sie, ze mialo byc na dwoch fotkach ;)Mi sie bardzo podoba, tylko tak napisalam....;) a jakby pierwsza linijke na samej górze, a te druga w miejscu tej pierwszej, tzn odstępstwa większy, tak gdzie ten ciemny pasek.....???[/QUOTE]
To juz chyba wyższa szkoła jazdy - jak dla mnie...

[quote name='*anusia&ajlu*']tak z tymi przeprawionymi literkami super, ale ja jeszcze bym inny rodzaj czcionki wybrała ;)[/QUOTE]
Popracujemy i nad tym. To fajna zabawa, spodobala mi ise, więc ćwiczyc na pewno bedziemy:)

[quote name='magdola']Ha, no to gratki ;)[/QUOTE]
:)

[quote name='Vectra']Jak na pierwszy raz SUPER :klacz:[/QUOTE]
Ciesze sie.
Popracujemy jeszcze nad literkami, kolorkami itp.
Ale chyba najwazniejsze, to miec dobre zdjęcia:)

[quote name='jamnicze']Super kolażyk, chociaż dla mnie największym osiągnięciem i najcenniejszym tytułem jest inter champion :).
Cha, cha, nawet moje nóżki się załapały :lol:
No to gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i śliczne szczeniaczki :)[/QUOTE]
Tak, Twoje nogi stały się historyczne;) hahaha...
Wszystkie tytuly Serka i Żelki będa wpisane osobno, nie wiem, może obok zdjęcia? jednego - po lewej, a drugiego - po prawej stronie. Ale nie wiem, czy mi się to uda... Na razie nawet nie wiem, jak to zrobic, hahaha:) Ma ktos jakis pomysł? Jestem otwarta na proppozycje;)

pzdr.

Posted

pzdr.[/QUOTE]

no to :kciuki: za szczeniaczki i :klacz: za pierwsze prace :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzięki za informacje. Ja od czasu do czasu zamiatam pajeczyny z sufitu, chociaz nie wiem, czy ich i pajaków jest więcej czy nie w tym roku...
A moja Babcia ["] zawsze mówiła, że pająki to tylko u dobrych ludzie mieszkają, hahaha...

pzdr.[/QUOTE]

Jakoś mnie to nie pociesza bo właśnie wróciliśmy drugi raz od weta ;( Zwłaszcza jak trzeba gonić ze Straszyna na Bitwy Oliwskiej)