Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u mnie lało od ok 2 w nocy ...o 5.45 jak wychodziłam do pracy to tak jakby wiadrami ktoś wodę lał ...wody na chodniku po kostki

Jeszcze 6 lat i 1 miesiąc i uciekam na świadczenie kompensacyjne :)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Na szczęście obyło się bez deszczu :smile:

[quote name='Alicja']
Jeszcze 6 lat i 1 miesiąc i uciekam na świadczenie kompensacyjne :)[/QUOTE]
Zleci jak z bicza strzelił :cool3:

Posted

[quote name='Alicja']u mnie lało od ok 2 w nocy ...o 5.45 jak wychodziłam do pracy to tak jakby wiadrami ktoś wodę lał ...wody na chodniku po kostki
Jeszcze 6 lat i 1 miesiąc i uciekam na świadczenie kompensacyjne :)[/QUOTE]
Matko, jeszcze 6 lat....

[quote name='Kaaasia']Na szczęście obyło się bez deszczu :smile:
Zleci jak z bicza strzelił :cool3:[/QUOTE]
Ja rano to prawie do bielizny, ale juz popołudniowe i wieczorne spacery - suche;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Matko, jeszcze 6 lat....

pzdr.[/QUOTE]

masakra , no nie :( ... jeszcze rok i 6 miesięcy i mam 30 lat pracy .... potem skoczę na rok zdrowotnego , chorób mam dość więc jak całkiem nie zabiorą to na jakąś się załapię ... mam nadzieję , ze dotrwam ... tylko przez 6 lat jeszcze tyle się zmieni ...

Posted

Przeleci fakt, ale tez i pelno zmian bedzie... Ja jak pracowała to chyba z 5 razy zmieniali/uzupełniali ustawę o mojej emeryturze... Ale i tak zdażyłam się załapac;)

pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']6 lat poleci ... się nie zdążysz obejrzeć :shake:[/QUOTE]

taaaaa.... już mi dyr powiedziała ze za ten czas to mogłabym logopedię skończyć i by mnie zatrudniła w charakterze logopedy:diabloti: never

[quote name='Asiaczek']Przeleci fakt, ale tez i pelno zmian bedzie... Ja jak pracowała to chyba z 5 razy zmieniali/uzupełniali ustawę o mojej emeryturze... Ale i tak zdażyłam się załapac;)

pzdr.[/QUOTE]
najważniejsze by nie stracić pracy przez ten czas

znaczy nasze już pozmieniane i w tej nowej ustawie już tak zostawione z podziałem na lata ...ale wiadomo , wokół nas dużo się zmieni :( ...jedni odejdą inni przyjdą

Posted

[quote name='jamnicze']Ech, nie denerwujcie ludzi, ja do 60 musowo będę pracować, a w zasadzie, to pewnie do 65, no chyba że jeszcze bardziej wydłużą nam ten okres. :placz:[/QUOTE]
Eeee tam, ja do 90 mam zamiar :diabloti:

Posted

[quote name='magdola']Eeee tam, ja do 90 mam zamiar :diabloti:[/QUOTE]
Hahaha, mądrala! Chyba na wózku inwalidzkim i za pomoca komputero-robota;)

a ja zawsze chciałam byc młoda emerytka no i .... jestem:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Metheora']Zmiana :) no to najpierw wpadnę baski pooglądać bo my jednak na 2 ring i o 10.45[/QUOTE]
Super, czekamy na Was:)

[quote name='Alicja']a ja muszę :diabloti::placz:[/QUOTE]
No to mnie jednak się udało z emerytura...

[quote name='Ciapkowa.']Cześć Asiaczki, ja już wróciłam do "świata żywych" :D
Przykro mi z powodu Gruszki
[*] :([/QUOTE]
Miło, że zaglądnęłas do nas:)

[quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki :) Trochę mnie tu nie było, ale już jestem i domagam się fotek! ;)
Przykro mi z powodu Gruszki... ['][/QUOTE]
Hejka!
fotki będą. Ale albo dopiero jutro wieczorem, albo w niedzielę/poniedziałek.
I to będą albo spacerowe albo wystawowe... Sama jeszcze nie wiem, jakie fotki porobię, jakie będzie światło i co z tego wszystkiego wyjdzie...

pzdr.

Posted

Kochani mam ostrzeżenie uważajcie na pająki jest ich w tym roku wyjątkowo dużo. Dzisiaj o 5 rano nie poznaliśmy naszej Piny miała 3 ogromne bąble na pysku, w tym jeden pod gardłem przez co lekko się krztusiła co jakiś czas. Na pogotowiu pan wet stwierdził, że wczoraj miał identyczny przypadek z bokserką.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hejka!
fotki będą. Ale albo dopiero jutro wieczorem, albo w niedzielę/poniedziałek.
I to będą albo spacerowe albo wystawowe... Sama jeszcze nie wiem, jakie fotki porobię, jakie będzie światło i co z tego wszystkiego wyjdzie...

pzdr.[/QUOTE]

Ok, poczekam ;) rozumiem, że się gdzieś wystawiacie w ten weekend?