jamnicze Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Wierszyk o jesieni bardzo ładny :). Zresztą, to moja ulubiona pora roku :) Cienka napisał(a):Hejka byliśmy dziś u weta na szczęście ładnie to wygląda i się nie paskudzi, czeka nas co najmniej miesiąc zanim Jogi będzie mógł zdjąć skarpetkę. O, a co się stało Jogusiowi? Quote
Cienka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 jamnicze napisał(a):Wierszyk o jesieni bardzo ładny :). Zresztą, to moja ulubiona pora roku :) O, a co się stało Jogusiowi? wredna siostra zrzuciła z parapetu a cały paazur został najprawdopodobniej zaczepiony o kaloryfer. Asiaczek napisał(a):Oooo, to jakis wybrakowany basek;) pzdr. Jogi jest teraz jakiś kompletnie inny od akcji pazur. Był wczoraj z nami u sąsiadów na kawie to sobie tylko zwiedził dom i położył się spokojnie. Normalnie to by latał i jęczał i szukał dziury w całym. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 jamnicze napisał(a):Wierszyk o jesieni bardzo ładny :). Zresztą, to moja ulubiona pora roku :) O, a co się stało Jogusiowi? Ja nie wiem, czy jesień to moja ulubiona pora roku, ale wiersz - piekny:) Cienka napisał(a):wredna siostra zrzuciła z parapetu a cały paazur został najprawdopodobniej zaczepiony o kaloryfer. Jogi jest teraz jakiś kompletnie inny od akcji pazur. Był wczoraj z nami u sąsiadów na kawie to sobie tylko zwiedził dom i położył się spokojnie. Normalnie to by latał i jęczał i szukał dziury w całym. Chłopak nadal przeżywa;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 I coś związane z Helloween... Dawno się tak nie usmiałam, jak po przeczytaniu tej info:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 A wracając do Galerii baskowej... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Na razie 1 rysunek a gdzie reszta basków :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Jeden, ale pasujący do wsiech:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Oglądam po raz "enty" Znachora i pewnie znowu będę ryczeć na koniec filmu... eh.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Wstawię zaległe fotki deszczowo-sniegowe, sniegowe i inne takie... Najpierw śnieg z deszczem... Potem śnieg... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Cd. W oddali Stadion... No i moja TVP wieczorową porą:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 I trochę roslinek i to będzie juz wsio. Dla jasności, to część tych zdjęć była zrobiona komórką a część aparatem. Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Oglądam po raz "enty" Znachora i pewnie znowu będę ryczeć na koniec filmu... eh.... Pzdr. Też oglądałam enty raz :). Dobry film z świetna obsadą, no i obraz nie miga co parę sekund jak we współczesnych. Quote
magdola Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Alicja napisał(a):mniammmmmmmmmmmmmmmmmm jak było dużo czosnku :) ja muszę kupić zołądki drobiowe i zrobić gulasz w sosie czosnkowym ...pyszoteria Jak chcecie czosnek to proszę: Makaron kokardki ugotowac kilka plasterkow szynki konserwowej pokroic w miarę drobno(moze być tez w kostce:)) kilka zabkow czosnku drobno posiekac (w zależności ile kto lubi;)) peczek koperku posiekac troche majonezu wszystko wymieszać dokładnie i wstawić na godzinę do lodówki..... Smacznego ;) Ps. Świetne fotki, rewelacja! Quote
Asiaczek Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 magdola - to taki rodzaj sałatki...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Właśnie przed chwila zobaczyłam, że moja 15-letnia juz kocica - Gruszka nie oddycha. Odeszła we śnie...... A ja zostałam ze łzami w oczach i wspomnieniami... Dla Gruszki ["] Pzdr. Quote
hanacek Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Asiaczek']Właśnie przed chwila zobaczyłam, że moja 15-letnia juz kocica - Gruszka nie oddycha. Odeszła we śnie...... A ja zostałam ze łzami w oczach i wspomnieniami... Dla Gruszki ["] Pzdr. Ach- przykro mi ale juz to piekny wiek -tiez mam kocia (TUA) 15-letnia ale jeszcze jej dobrze ,niech je Gruszke w niebie lehko ! Quote
Asiaczek Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Bardzo mi przykro... hanacek napisał(a):Ach- przykro mi ale juz to piekny wiek -tiez mam kocia (TUA) 15-letnia ale jeszcze jej dobrze ,niech je Gruszke w niebie lehko ! Vectra napisał(a):o masz u Ciebie też zgasło serduszko :( Kaaasia napisał(a):Bardzo mi przykro :-( Eh, tak jakos dziwnie w pokoju, gdy nie ma chodzącego kota... nikt nie zasłania mi monitara, nie chrupie, nie grzebie w kuwecie.... tak jakos nijako... Pzdr. Quote
magdola Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Asiaczku, bardzo mi przykro..... :( [*] Quote
Recommended Posts